Şimdi Ara

DH otomobilden yada komple forumdan gitmek isteyen ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

forumdas, terk edecegin varsa ceker gidersin, ne gerek var ilan etmeye, tavsan daga kusmus dagin haberi olmamis, gidin ... DH nin cokta umrundaydi ...

• bu bölüme 2006 yılından beri kayıtlıyım bir zamanlar bende iki yıl ara vermiştim ama anladım ki ayrılamıyorum
    önemli olan saygı bakıyorumda herkes birbirinin arabasını kötülüyor birbirine hakaretler almış başına gitmiş bir çözüm bulunması lazım bu konuda
  • Açılan konulara girmezsiniz olur biter. Sizde bir gün gitmek isterseniz direk bu konuya yazarsınız. Fazla kasmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

Isteklileri alalim,

forumdas, terk edecegin varsa ceker gidersin, ne gerek var ilan etmeye, tavsan daga kusmus dagin haberi olmamis, gidin ... DH nin cokta umrundaydi ...

İnsanlar kendi bildiği doğrular ışığında yanlışlara tepki göstermeli bunu biraz düşünürsen hayvanlar bile yapıyor.
    Hobi seviyesinde bilgili yada mektepli arkadaşların burada olması DH için bir değerdir Benim çok da umurumda

• Buradan ayrılmak isteyen birinin yinede saygı gördüğü-gösterdiği kişilerle vedalaşmak ve derdinide anlatmak amacıyla konu açması bence çok normal.
  • quote:

Isteklileri alalim,

hacı bu konuya ne hacet şimdi D:
  • sacma bır baslık.burası konu dışı değil.konu kapatılmalı...

ozel sorunlarınızı pm yoluyla halledebılırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vvassabi -- 2 Aralık 2011; 16:17:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • internet oyle buyuk bir topluluk ki, kim gitmis kim kalmis kim yatmis kim kalkmis ... hiiic kimsenin umrunda olmaz, istedigin tepkiyi koy, bos yere, istersen her bir tarafini yirt, sonuc elde var sifir ...

ben gitmek isteyen arkadaslar icin bu konuyu aciyorum, burada takilsinlar kendi kendilerine. forumda zaten yeterince gereksiz konu var, daha fazla kirlenmesine gerek yok...
  • Başta senin gitmez lazım Çocuk :)
  • Bence sanal ortamda fazla vakit geçirdiğimeye başladıktan sonra sanal ortamı gerçek hayatla eşdeğer tutmaya başlıyoruz.Bence bu anlayış çok yanlış.İnsanlar sanal ortamda yüz yüze iletişim kurmaktan daha faklı olarak daha rahat sözler sarfediyor.Zaman zaman hepimizin canını sıkan mesajlar oluyor ama bunu büyütmeye gerek olmadığını düşünüyorum.Sanal alem kimsenin ayrılıp da geri gelemeyeceği bir yer değil.Canın sıklılır bir ay bir sene iki sene girmezsin sonra işin düşer gene girip yazarsın.Sanki gerçek hayattaki gibi herkes birbirini her yönüyle görüp tanıyor ya ayrılıp da döndüğünde yabancı gibi durasın. Sanki yıllardır haşir neşir olduğun insanların bulunduğu memleketinden ayrılıp yurt dışına veya uzak bir yere gidiyormuşsun gibi elveda ben gidiyorum demek bana saçma geliyor açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 2 Aralık 2011; 16:34:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalavun

Başta senin gitmez lazım Çocuk :)

Benim cocugum var haberin olsun, sonra cocuk muhabbetlerine girme istersen, cocuk ...
  • quote:

quote:

Benim cocugum var haberin olsun, sonra cocuk muhabbetlerine girme istersen, cocuk ...

Akıl yaşta değil baştadır Üstadım. Yerim yurdum bellidir. Profilim gizli değildir. PM'den isterseniz ulaşabilirsiniz. Yaşım 27, iş yeri adresime kadar veririm. Dediklerimin noktasına kadar hep arkasında dururum. Başlığınız lise çocuklarının konudışı iletilerine benziyor.
  • quote:

quote:

quote:

Akıl yaşta değil baştadır Üstadım. Yerim yurdum bellidir. Profilim gizli değildir. PM'den isterseniz ulaşabilirsiniz. Yaşım 27, iş yeri adresime kadar veririm. Dediklerimin noktasına kadar hep arkasında dururum. Başlığınız lise çocuklarının konudışı iletilerine benziyor.

Emin misin

ha bu arada yas konusacaksak 32 den gun aldim...

• Evet Eminim. Allah yaşınızı versin, ufaklığı da analı babalı büyütsün :)
  • Eyvallah tesekkurederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.