Şimdi Ara

DH'nin samimiyetsizliği iPhone 6 yazısı ile tescillendi! (Yıllar sonra gelen edit) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.232
Cevap
16
Favori
35.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
646 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Captain_X

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: Captain_X

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Bunun tek nedeni ; Apple ve Apple Türkiye'nin bu forum yetkililerini ciddiye almaması . Bunlara ancak , Ubisoft , Sony Turkiyr ve Sercan Sülün "RÜŞVET" verirse kral olurlar ...

Bunlar böyle ... Aralarında bir tek ERDİNÇ "İYİ"KUL'du ... Oda kaçtı gitti , hayatını kurtardı zaten .

Ben Mesut Çevik'i tüm sosyal platform listelerimden çıkarttım... Bir çok arkadaşım da aynısını yapmış... Birde utanmadan , Apple'a sallamayı - Part - Part - anlatacaktı . Adamın ağzına böyle tıkarlar cümleleri .

Forumu çileden çıkarttı

Çok da umrunda sanki mesut çeviğin senin sosyal platformundan çıkarman veya takip etmemen. Sen kimsin ki? Birde utanmadan kendince eleştirmeye çalışmışsın. Forumu çileden çıkartan sen ve senin gibi kompleksli karaktersiz insanlardır. O eleştirmeye çalıştığın insan kadar birşeyler yapabildinmi bu hayatta? Sizin gibilerin tek yaptığı anca para döküp aldıkları cihazı herhangi bir platformda eleştiriye maruz kaldığını gördüğü an hemen saldırıya geçmek. Haydi gidin başka yere kusun o saçma sapan abuk düşüncelerinizi. Ondan sonra gidin o eleştirdiğini sandığınız kişi kadar faydalı biri olduktan sonra eleştirin.

Bir milyon sekizyüzbinin uzerindeki üye ve yorumu ...

Profilimi açıp bak bakalım ne gibi yararlı işler yapmişım . Çıkıp buraya bir sertifikami koysam oturup kalacaksin ama ugrasmaya degmez .

He canım he :) Ben burada yillardir varim ama kimseye hakaret etmedim , senin gibiler de buraya insanlara sovmeyr var ...

Ben Mesut'u takip ediyorsam cikarma hakkina da sahibim , boş insana laf anlatmakta benim boşlugum , kusura bakma valla ...

O kadar yorum içinde sadece benim mesaj sayımı görmek senin sığ düşünen bir birey için normal tabi.. Açıkcası hiç merak etmiyorum sertifikalarını onlardan bende de var çünkü.. Yazdığım mesajda da sövdüğümü düşünmüyorum sadece sen ve senin karakterindeki insanların artık gereken cevabı almasını istedim bu yüzden yazdım. Takip konusuna gelirsek elbette takip ediyorsan cikarma hakkınada sahipsin ancak bunu mesajında ballandıra ballandıra anlatıp dünya meselesi gibi lanse etmen komik. 3g den beri iphone kullanırım. Apple ürünlerine fazlası ile aşinayım. Son çıkan 6yı da nekadar beğenmesem de alacağım ancak hiçbir sahip olduğum bir ürünü saçma sapan fanatiklik noktasına getirmedim de getirmeyeceğim de. Sizin asıl sorununuz bu işte kullandığınız ürünün en iyi ürün olduğunu ve hiçbir şekilde eleştirilme hakkının olmamasını düşünmek. Yalnız Bu düşünce ciddi bir eziklik psikolojisi imajı veriyorsunuz insanlara bunu belirteyim. Ben de bir boşlukta bulundum ve boş bir insana bu cevabı vermek zorunda kaldım sende kusura bakma. Selametle..

Bu senin yazdığın yorum tukurdugunu yalamaktır ...

Bir ornek ver diyecegim benim Apple'i savunduguma dair , yok veremezsin ...

Bizim buradaki derdimiz , adamın sirf istegi dahilinde bile cagrilmayip , aPple'a bok atması ...

Ben Sony'nin Turkiye'ye ve Turkceye verdigi destekler sonucu her turlu fedakarligi yaptim .

Bu forumda bir cok kullanici oyle . Neyse kime ne anlatiyorum ki .

Blockladim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• reguse kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: reguse

quote:

Orijinalden alıntı: ysfbkrcn

artık şunu kabul etmek gerek ki apple yenilikçi bi firma iken artık geride kalmış durumda. rakiplerinin hep gerisinden gelirken yeni çıkan özelliklerini sanki dünyada ilk onlar bulmuş gibi abartıyorlar ki biraz gündemi takip edenler için bu durum apple'ı oldukça komik duruma sokuyor.
    apple'ın elinde kalan tek avantajı işletim sistemi stabilitesi. android bu sorunu tamamen aştıktan sonra apple'ın işi çok daha zor olacak.
    teknolojik bir cihaz alıyorsanız en önemli konulardan biri f/p'dır. apple o kadar para ödeyip satın aldığınız ürüne bakınca insan tabi ki kendini havalı görmek ister ve %98 müşteri memnuniyeti de apple'ın kazık fiyatlarının sonucudur. o kadar büyük kazık girdikten sonra tatmin olmamak kolay değildir sanırım
    özet: aylık kazancım 7000 lira olmadan asla iphone almam.

Ne iphonemuş arkadaş...

16 gb iphone 6 2350 TL
    16 gb iphone 5s 1950 TL
    16 gb samsung s5 1950 TL

Kaldı ki s5 çıkalı baya oldu, bu fiyat düşük fiyatı.

400 TL fark var şu durumda 6 ile, dolayısıyla pek fark yok. 5s ile ise kafa kafaya.., Sanırım 5000-6000 civarı geliriniz var. Az kalmış iphone sahibi olmanıza, hayırlısı artık.

Not: Samsung s5'i fiyat yüzünden iPhone'a tercih edenlere ithafen mesajınızı alıntıladım. Siz s5 kullanmıyorsanız, üzerinize alınmayınız.

Rica etsem bir de 16gb olmayan modelleri karşılaştırır mısınız? Mesela kullanıcı 16gb'yi az buluyorsa ne kadar olacak fiyatlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dR.ElessaR -- 12 Eylül 2014; 19:51:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: freshmind

Zaman Gazetesine bile davetiye göndermişler, DH'ye göndermemişler

Bunun sonucu olarak birleri bir şeyler karalamaya çalışmış ... Keşke yapmasaydılar. Apple'dan bahsediyoruz. O yazı apple'a bir zarar vermez ama DH bünyesine çok ama çok zarar verir. Bu da önümüzde ki günlerde , incelemelerde , tartışmalarda , yorumlarda sıkça karşılaşılacak yegane durum olacaktır.

Hatta belki firmaların tutumunu dahi etkileyecektir, olacağı varsa olmayacaktır mesela ...

Yalnız o davet edilmeme mevzusuna hala gülüyorum

Aslında mesut bey öyle yazarak kullanıcıya ne kadar samimiyeti olduğunu gösterdi ama tabi bunu anlayacak olan insanda da biraz samimiyet olması gerekli.

• harputla dalga gecen kendı gıbı olsa :D
  • Konuda ki video yani önceden söyledikleri olmasa bir nebze anlarsın eleştiriyi ancak o günden bu güne ne değişti ? iPhone 6 bana göre başarılı bir cihazdır, fiyatını tartışırız elbette. Ancak şu var ki donanımı ve telefonun özelliklerini tartışmak yersiz. Çünkü zaten koyulan donanım iOS ile birlikte çok stabil çalışıyor. Uygulamalar ve oyunlarda sorun yaşayan var mı ? Android tarafında en iyi cihazın çalıştırdığı oyunu iPhone 5'imde de rahat şekilde oynayabiliyorum belkide yarı donanıma. Eleştirmeden önce Apple'ın kendi işletim sistemini kullandığını hatırlamak gerek. Demek ki yeterli oluyor ki bu donanım konuluyor.
  • Elbette...

5s ve galaxy s5 32 gb satış fiyatı teknosa'da 2099 TL.

Hatta an itibari ile 2049 TL'ye düşürülmüş s5'in fiyatı.

iPhone 6 için 32 gb modeli yok. 64 ile kıyaslamama gerek yok herhalde?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

Orijinalden alıntı: rainhard

quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

Orijinalden alıntı: benkisacabede

Bu mesutun sony düşmanlığından htc hayranlığından zaten bu işleri bilmediğini anlamanız gerekirdi.

bence adam doğru anlamış. sony fanatikliği kadar boş fanatiklik görmedim ben.

dünyada saygı duyulması gereken firmaların başında gelir sony

DH'nin samimiyetsizliği iPhone 6 yazısı ile tescillendi! (Yıllar sonra gelen edit)

eskiden... şimdi ne üretiyor? konsol sektörü hariç neyde en başarılı sony? belki kamera olabilir, gerisi vasat.

sony nın hata sonrası basın toplantısı yapıp özur dılemesı bıle onu ayrı bır fırma yapıyor

• olay ne biri beni aydınlatabilirmi küçük bir özetle ?
  • sonuna kadar burdayım şöyle güzel yerlerden yerimizi alalım tarafımızı belli edelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lFMlDiscovery

harputla dalga gecen kendı gıbı olsa :D

kim harputla dalga geçen seviyesiz
  • quote:

Elbette...

16 gb iPhone 6 istemiyorsam en az ne kadar vermem gerekiyor?

Bir sorun kendinize neden 32gb kalkmış diye.
    Çoğu kişi artık 16gb istemiyor. 32gb yeterli ama. Fakat 32gb yok. Çözüm nedir? 64gb. Peki ben 64 gb'a para vermek istemiyorsam?

Özetle iPhone 6 birçok kişi için 2350 değil 2650 TL'dir. Küçük bir oyunla kullanıcının 300 TL'si çekilip alınır

• RoyBatty kullanıcısına yanıt
    Mesut bey bir yazısında ayrıntılı olarak Apple a iphone 6 dan ötürü tabiri caizse giydirdi bu yazında Mesut beye tepki olarak yazılmış bir yazı. Buradaki çoğu kişi de Mesut beye karşı olan ve karşı olarak yazılmış yazıyı destekleyen insanlar. Ilk sayfadakinkonuşmasından sonra iphone 6 yınkötülemesinden dolayıda ayrı bir tepki topladı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın kendi düşünceleri bunlar. Size ne? Beğenmiyorsanız tatava yapmayın hesabı silin gidin

• apple donanım olarak kazandığı parayı kesinlikle haketmiyor. Markayı en iyi yapan şey bence İOS.
    Ama mesut çevik daha telefonu eline almadan eleştiri yağmuruna tutmuş. Buda olayın başka sebepleri olduğunu gösteriyor
  • Ortada böylesine bir fanatizm varken Mesut Bey ne derse desin bir tarafa yaranamayacak.
  • Adamlar telefon çıkarıyor voleyi vuruyor bizimkilerde birbirlerini yiyor. Aferin ulan yeyin birbirinizi.. Belki bitersiniz.
  • Kerim abi ellerinden öperim. Samsung telefonlar dönemlik telefonlar. Kullandıkça eskiyen, yavaşlayan telefonlar. Bunlar Apple'da yok. 4S 2011'den beri kullanılan ve kullanılmaya devam edilen bir telefon. Bunu anlamayacak kapasitede insanlar hala var. Samsung fan boylarına da soruyorum; ''Dokunmatik ekran teknolojisini Apple olmasa Samsung yapabilir miydi?''
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinqElessar

quote:

Elbette...

16 gb iPhone 6 istemiyorsam en az ne kadar vermem gerekiyor?

Bir sorun kendinize neden 32gb kalkmış diye.
    Çoğu kişi artık 16gb istemiyor. 32gb yeterli ama. Fakat 32gb yok. Çözüm nedir? 64gb. Peki ben 64 gb'a para vermek istemiyorsam?

Özetle iPhone 6 birçok kişi için 2350 değil 2650 TL'dir. Küçük bir oyunla kullanıcının 300 TL'si çekilip alınır

Sonuçta ederinden fazla mı fiyat vermiş oluyoruz? Hayır. 300 TL fazla vereceğiz belki ama 48 gb için olacak bu miktar. Havaya giden bir şey olmadığı sürece benim için problem yok. Sizin için varsa, almayıverin. Ya da biraz daha bekleyin. Olmaz mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DrHolyday

Android'de kullandım şu anda da iPhone 5 kullanıyorum. Apple kullanmayacağın teknolojiyle uğraşmıyor. Android teleofnum Xperia S'di bir kere bile nfc sini kullanmadım. Önemli olan birşey telefona koymak değil. Onu kullanılabilir kılmak. Apple böyle bir teknolojiye el atarken altyapısını da hazırlıyor. Sony'nin kameraları müthiş de müthiş. Makine bir fotoğraf için 3 saniye uğraşıyor ne anladım ben bu işten. Fotoğraf uzun metraj filme dönüyor. Biraz uygulama biraz müzik biraz fotoğraf yüklüyorsun telefon atariye dönüyor. Fotoğraf albümünü açması 20 saniye en az. Şu an iphone umda 3000 fotoğraf var tek dokunma herşeyi açıyor. Ha şimdi durum değişti 8 çekirdek 3gb ram filan koyup sizin aklınızı alıp performans açığını kapatmaya çalışıyorlar. Benim telefonum orta ekran parlaklığında bana 1günü çıkarttırıyor. Keşke daha iyi olsaydı ama o android hantalllığı yüzünden onu bile göze alıyorum. Herkesin sevdiği kendine. Bırakın Apple a bok atmayı. Herkes bok atıyor ama yine rekor kıracak telefon. Umarım Apple watch su geçirmez olur(bu konuda bilgi az) öyle bir durumda yeni bir devre geçeriz.

3000 fotoğraf mı Bakalım apple fanları daha ne örnekler verecek. çok eğleniyorum yeni telefon konularında :D

• quote:

Orijinalden alıntı: StevyJobs

Kerim abi ellerinden öperim. Samsung telefonlar dönemlik telefonlar. Kullandıkça eskiyen, yavaşlayan telefonlar. Bunlar Apple'da yok. 4S 2011'den beri kullanılan ve kullanılmaya devam edilen bir telefon. Bunu anlamayacak kapasitede insanlar hala var. Samsung fan boylarına da soruyorum; ''Dokunmatik ekran teknolojisini Apple olmasa Samsung yapabilir miydi?''

Dokunmatik ekranı Apple'a satan Samsung zaten.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.