Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (981. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.133.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979980981982983
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar burda bı ara yedek parca liste fiyati falan vardi

peder dediki tampondaki yan parca kirilmisya onu yaptirma yaptircak deidm niye yenisini almiyon diyoki tutacak simdi 50 60 milyon cok pahali bende dedimki okadar yoktur falan en fazla 20 olabilir diye hatirliyorum dedim

nerde bulabilirim o parca listesini ???

veya bu parcanin fiyatini bilen vamri ??

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPacino -- 28 Ocak 2009; 15:05:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihcelik

quote:

Orjinalden alıntı: civic10

ARKADAŞLAR YAKIT SARFİYATI KONUSUNDA GÜNCEL Bİ BİLGİ VERMEK İSTİYORUM..
    ARCIMIN DEPOSU 103.00 TL YE DOLDU
    GİDİLEN KM ŞEHİRİÇİ+ŞEHIRDIŞI KARIŞIK 580 KM
    TASARRUF DÜŞÜLMEKSİZİN KULLANILDI.
    KİLOMETREDE 0.18 KURUŞ
    BENCE ÇOK İYİ..

100km/7,22lt iyi bence

ben 7.9 çıkardım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: shelby_88

quote:

quote:

gri forever siyah out
    bu yüzden glx almadık kir götürmesin bide siyah alıyolar şunları
    Hem siyah dışardan kirli hem glx içi çabuk kir götürüyo... ıyyyy
    Nasıl alıolar bu arabaları bide 31.500 veriolar- en temizi delux

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shelby_88 -- 27 Ocak 2009; 23:13:17 >

KARDEŞ BENCE YANLIŞ DÜŞÜNÜYOSUN ŞU Bİ GERÇEK Kİ GLX BENCE 31.500'E DEĞER OTMOBİL GİBİ KAÇIYO ARABA KONFOR BAKIMINDANDA FARKLI BENCE VE BİRDE YAKIT TÜKETİMİ 75PS VE 90PS DEN AZ BUDA Bİ GERÇEK .. BİLMİYORUM DİĞER ARKADAŞLAR NE DÜŞÜNÜYO..!!!

Bilmem siz ne düşünüyosunuz
    mesaj sahibi daha gelmedi

Hı hı, siyah pek bi kötü görünüyor. Almayın siz siyahı, biz alırız, siz de bakarsınız uzaktan uzaktan

Hele hele Astra'nın arkasından giderken, % 50 daha düşük bir araçla onu geçememek, GLX'e karşı şöyle biraz daha kanı kaynatıyor ama, ne yaparsın, Delüx daha bir güzel.

FOREVER BLACK, FOREVER ORIGINAL

CIYAR CIYAR MI DESEM, CİLLOP MU DESEM... NE DESEM BİLMEM Kİ?

• 41.88 LT Yİ BÖL MENZİLE YANİ 580 KM YAPTIM BEN ÇARP 100 KM İLE 7.22
    FATİH ÇELİK İN HESAP DOĞRU..!!!
  • KARDEŞ SİYAH SÜPER YA ACAYİP PİŞMANIM SİYAH ALMADIĞIMA
    NAZAR DEĞMESİN GÜLE GÜLE KULLAN....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackdaniels_35

" arka süspansiyonların daha yumuşak olması"

konun dışında olacak biraz ama, dün şehir içinde hafif bozuk yollarda sürdüm arabayı, toplam 5 kişi, hani boş da değil, ya yollar alıştığım gibi değildi,(21. yy da Türkiye Cumhuriyetinin başkentinin yolları bunlarda haa, tam da şehrin göbeği olan yerler..) ya 5 kişilik ağırlıktan dolayı beklentim artmıştı, gayet rahatsız etti arabanın takır-tukur zıplaması.

acaba garanti bitince süspansiyonları, amortisörleri daha yumuşak hale getirme imkanımız var mı? satılıyor mu bunların daha gelişmiş hali? ferrarideki gibi içinden akım geçen sistemler falan..
    süspansiyon sistemi olmasa da amortisörleri falan değiştirebiliyor muyuz?

bu arada luku, dün akşam test ettim havalandırmayı, elimi sol kapının iç kısmına bitişik tuttum, havalandırmadan en uzak yere yani, elimin üstüne doğru hava geldi. hava çok soğuk değildi, 2. kademede çalıştırdım sıcağı ve ayaklarım sıcaktan pişti. soğuk hava oluras yine denerim, bu arada şunu hatırladım; çok soğuk havada izmirden gelirken de bir üşüme hisstememiştim. afyondan çıkınca hava buz gibiydi. ama arka koltuklarda kapılardan biraz soğuk gelmişti.

• quote:

quote:

quote:

ARKADAŞLAR YAKIT SARFİYATI KONUSUNDA GÜNCEL Bİ BİLGİ VERMEK İSTİYORUM..
    ARCIMIN DEPOSU 103.00 TL YE DOLDU
    GİDİLEN KM ŞEHİRİÇİ+ŞEHIRDIŞI KARIŞIK 580 KM
    TASARRUF DÜŞÜLMEKSİZİN KULLANILDI.
    KİLOMETREDE 0.18 KURUŞ
    BENCE ÇOK İYİ..

100km/7,22lt iyi bence

ben 7.9 çıkardım?

Euro diesel 3,30 olduğu zamanlarda 0,25 kuruş hesaplardık yakıtı da kafamız ne dumanlı ne dumanlı gezerdik. Psikolojik olarak az yakıyormuş gibi geliyor. ford.com.tr'de GLX'ler ortalama 6,1 yakar diyor, yaksa yaksa en fazla da 7,6 litre yakar diyor, o da şehiriçinde...

Ford'a laf yok...

• quote:

Orjinalden alıntı: dragotreis

quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

/>
    Vay be, hey gidi günler. Eskiden ne izlerdik biz bunları. Yegane sit-com keyfimizdi. "Hoşşik" 'ler "dipçig gibisin" ler yokken bunlar vardı...

Biz bayağı gidiyoruz yaw.

neyden bahsettin abi? ne izliyodunuz?

Dallas izliyorduk

--------------

Ayağına kalın çorap içine de içlik giyersen e tabi haliyle, soldan soğuk geldiğini anlamazsın. Bir de, soğukluk kavramı da izafi biraz (bugünlerde çok "izafi" der oldum) bana soğuk gelen durum sizlere sıcak gelebilir. Ben kemiklerimi Nijerya sıcağında ısıttığım için, izmir'de bir yağmur yağması bana kar yağmış gibi oluyor. Hakikaten orada 12 ay külliyen sıcaktı, gömleğin üstüne giymek için 12 ay boyunca hiç bir şey kullanmıyordunuz. Resmî durumlar hariç. Elle de anlaşılmıyor o, uzun yolda giderken uzun süre ayak dinlendirmede bulunan sol ayaktan bahsediyoruz.

Amortisörleri de bence değiştirme, hazır değişmiş araçlardan al, C-max veya Toruran gibi. Senin yerine adamlar düşünmüşler, nasıl daha konforlu götürebiliriz yolcularımızı diye...

• 7,22 çıkıyor hesap. karışık 7,22. lukunkunun dediği gibi, tutmayan değerler. karışık olarak 6,1 olması lazım. yani civic'in 0,18 kuruşa değil, 6,1 X 2,46 / 100 = 0,15 kuruş ne güzel demesi lazım. ortalama hesabı.

bu arada eski resimlerle kandıramaz bizi bazı arkadaşlar... yıkatıp yıkatıp resim çektirip... tovbe tovbe..

ben de paslı motor resmi çektim, ama buradan yükeleyemiyorum, kime maille atayım da o koysun resimleri? şanslı dh ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii>>> lukuuu.. buradasın sanıyoruum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragotreis -- 28 Ocak 2009; 15:13:07 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: semıhomer

ben dün peugeot bayisine gittim orda bir araba dikkatimi çekti peugeot bipper adı her ne kadar bana biberi çağrıştırdıysada araba çok güzel teknik olarak bilmiyorum ama kasa ve iç dizayn çok güzel kafam karıştı yani bi an fordmu peugeot mu dedim inceleyenler olursa bana bir kıyaslama yaparmısınız ha bu arada forumda başka markalardan konuşulmasına kızıyoruz biliyorum ama cidden görülmeye değer bide fordda bu kadar şikayet olunca acaba diyorsunuz yaniiii anlayışınıza sığınarak

o kadar gördüm, yazdım, telaffuz ettim bipper' ı da bir kere bile "biber" kelimesini çağrıştırmadı.. bayan bakış açısı işte, çook farklı bizimkilerden..

fanatiklik yapılmadığı sürece başka markalara zaten kızmak anlamsız, örmeğin benim C4 grand picasso'dan, lukunun passatından falan da bahsediyoruz zaman zaman..

bibere gelince daha yeni bipper ve fiorino. uzun süreli kullanan pek azdır sanırım. connectle de pek kıyaslayamayız da zira daha küçük onlar, çok hafif ticari sınıf.... fiat veya peugeot sayfalarında kullanıcıları varsa onların yorumlarıyla bizim connectle ilgili yorumlarımız arasında karşılaştırma yapmak lazım. kullanmadığım veya binmediğim bir araç hakkında ne desem havada kalır sonuçta..

Seni de benim gibi yemeğin bile tadı ilgilendiriyor, demek ki. Millet kendini şöyle geriye çekip, yemeğin görüntüsüne, dizaynına, üstündeki, etrafındaki çeşniye falan da dikkat ettiği için, sen bipper'ın telaffuzuna bakarken, onlar yazılışından çağrışımı yapıp, çözümü de üretip ikinci aşamaya yani araç seçimine geçiyorlar, sen hala "nasıl çağrışım yapıyor bu" de, dur.

Connect'ten inip Bipper'a, ben binmek istemem, karşılığı olan Partner Tepee'ye binip tepe tepe kullanmak isterim. Araç tercihlerinde, "beklenti" çok öneme sahip olduğu için kimin neye göre o aracı alacağı, tamamen ne için ve ne niyetle kullanacağına bağlı.

• quote:

quote:

konun dışında olacak biraz ama, dün şehir içinde hafif bozuk yollarda sürdüm arabayı, toplam 5 kişi, hani boş da değil, ya yollar alıştığım gibi değildi,(21. yy da Türkiye Cumhuriyetinin başkentinin yolları bunlarda haa, tam da şehrin göbeği olan yerler..) ya 5 kişilik ağırlıktan dolayı beklentim artmıştı, gayet rahatsız etti arabanın takır-tukur zıplaması.

acaba garanti bitince süspansiyonları, amortisörleri daha yumuşak hale getirme imkanımız var mı? satılıyor mu bunların daha gelişmiş hali? ferrarideki gibi içinden akım geçen sistemler falan..

bu arada luku, dün akşam test ettim havalandırmayı, elimi sol kapının iç kısmına bitişik tuttum, havalandırmadan en uzak yere yani, elimin üstüne doğru hava geldi. hava çok soğuk değildi, 2. kademede çalıştırdım sıcağı ve ayaklarım sıcaktan pişti. soğuk hava oluras yine denerim, bu arada şunu hatırladım; çok soğuk havada izmirden gelirken de bir üşüme hisstememiştim. afyondan çıkınca hava buz gibiydi. ama arka koltuklarda kapılardan biraz soğuk gelmişti.

O yumuşaklığı yüklüyken hissetsek de istediğimiz gibi değil, zaten makaslardan dolayı yük taşımaya elverişli olduğunu hep söyledik. Ama modifiye edilmiş connect görmüştüm izmirde hem makaslardan hem de lastiklerden oynama yapılarak. Bu defa da yakıt ve yol tutuşla ilgili aksaklıklar çıkıyor ortaya.

• quote:

Orjinalden alıntı: LazPacino

arkadaslar burda bı ara yedek parca liste fiyati falan vardi

peder dediki tampondaki yan parca kirilmisya onu yaptirma yaptircak deidm niye yenisini almiyon diyoki tutacak simdi 50 60 milyon cok pahali bende dedimki okadar yoktur falan en fazla 20 olabilir diye hatirliyorum dedim

burda çeşitli fiyatlar varhttp://www.tekford.com.tr/kategori.asp?cats=207&strPageNum=2

• quote:

7,22 çıkıyor hesap. karışık 7,22. lukunkunun dediği gibi, tutmayan değerler. karışık olarak 6,1 olması lazım. yani civic'in 0,18 kuruşa değil, 6,1 X 2,46 / 100 = 0,15 kuruş ne güzel demesi lazım. ortalama hesabı.

bu arada eski resimlerle kandıramaz bizi bazı arkadaşlar... yıkatıp yıkatıp resim çektirip... tovbe tovbe..

ben de paslı motor resmi çektim, ama buradan yükeleyemiyorum, kime maille atayım da o koysun resimleri? şanslı dh ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii>>> lukuuu.. buradasın sanıyoruum.

Siyah'a "tu kaka" dediler de, gerçekten de öyle mi diye, ondan şeyettiydim.

-------

Buradaki bilgisayarda sorun var, e-mail'e giremiyorum. MSN'im açık...

• bir depoyla karışık olarak 600 km yi görsem ne güzel olacak da nasip olmıcak galiba...

daha 550 yi görmedim...

konfor falan beklemeyin ilk defa arabanın arka koltuğuna oturdum dün inanın taş dökmek için birebir...

bende düşündüm daha yumuşak nasıl olur diye hem arkasını indirmek istedim ama nafile ya yaprak alacaksınız makaslardan (yol tutuşu nasıl olur ?) yada yaprak almadan eğme yapıyorlar ama ne derece sağlıklı olur bilinmez...

madem aldık artısıyla eksisiyle kabul ettik önceden çok şinir oludum arkadan gelen sese şimdi ninni gibi geliyo...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LazPacino

arkadaslar burda bı ara yedek parca liste fiyati falan vardi

burda çeşitli fiyatlar varhttp://www.tekford.com.tr/kategori.asp?cats=207&strPageNum=2

sagol dostum (Y)

• arkaya bi 200kg falan atarsanız biraz yumuşuyor arkadaşlarbu connectde çok sert canımm
  •  *****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!
  • @dragotreis'in "PAS" fotoğrafları.

Daha net ve daha belli.

Ford'un pek saygıdeğer yöneticilerinin suratına, belge olarak çarpılabilir.

• quote:

quote:

quote:

O yumuşaklığı yüklüyken hissetsek de istediğimiz gibi değil, zaten makaslardan dolayı yük taşımaya elverişli olduğunu hep söyledik. Ama modifiye edilmiş connect görmüştüm izmirde hem makaslardan hem de lastiklerden oynama yapılarak. Bu defa da yakıt ve yol tutuşla ilgili aksaklıklar çıkıyor ortaya.

ben aslında çok fazla rahatsız olmuyorum, ama sanki araba hendeğe düşmüşü gibi ses geliyor, araba zarar görmüş gibi hissediyorum. en ufak tümsekte çat çut..

sadece amortisör çözüm olur mu peki? en kalitesinden? modifiyeciler bilir mi acep?

• @dragotreis, bu işlemi modifiye başlığı altında konuşuyorlar. Ama makasları alıp amartisör koymak yapılabilir mi bilmiyorum, @sadık_57 nin dediği gibi yaprakları azaltarak ya da bükümünü açarak düzelttiklerini okumuştum ama nerede okumuştum Bu işlemi de lastik ebatlarını değiştirerek destekliyorlardı. Yani yaptıran birinin anlatması lazım ya da bizzat araştırmak lazım. Çok hayati bir şey olmadığından aracın orjinalliğini bozmaya değer mi bilmiyorum? Bir yandan da yük taşıyıp ticaret yapmadığımız ve binek olarak kullandığımız için neden daha yumuşak olmasın demeden de edemiyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 979980981982983
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.