Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (983. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.133.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 981982983984985
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lukunku

quote:

Orjinalden alıntı: shelby_88

quote:

Orjinalden alıntı: civic10

quote:

gri forever siyah out
    bu yüzden glx almadık kir götürmesin bide siyah alıyolar şunları
    Hem siyah dışardan kirli hem glx içi çabuk kir götürüyo... ıyyyy
    Nasıl alıolar bu arabaları bide 31.500 veriolar- en temizi delux

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shelby_88 -- 27 Ocak 2009; 23:13:17 >

KARDEŞ BENCE YANLIŞ DÜŞÜNÜYOSUN ŞU Bİ GERÇEK Kİ GLX BENCE 31.500'E DEĞER OTMOBİL GİBİ KAÇIYO ARABA KONFOR BAKIMINDANDA FARKLI BENCE VE BİRDE YAKIT TÜKETİMİ 75PS VE 90PS DEN AZ BUDA Bİ GERÇEK .. BİLMİYORUM DİĞER ARKADAŞLAR NE DÜŞÜNÜYO..!!!

Bilmem siz ne düşünüyosunuz
    mesaj sahibi daha gelmedi

Hı hı, siyah pek bi kötü görünüyor. Almayın siz siyahı, biz alırız, siz de bakarsınız uzaktan uzaktan

Hele hele Astra'nın arkasından giderken, % 50 daha düşük bir araçla onu geçememek, GLX'e karşı şöyle biraz daha kanı kaynatıyor ama, ne yaparsın, Delüx daha bir güzel.

FOREVER BLACK, FOREVER ORIGINAL

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

CIYAR CIYAR MI DESEM, CİLLOP MU DESEM... NE DESEM BİLMEM Kİ?

siyah connect bence çoook asil temizliği biraz zordur ama mükemmel ALLAH kazadan beladan uzak tutsun havasıda bi başka yaniii

• hadi yaaa günün en güzel haberi rütbe almışım daha önce hiç teğmen olmamıştım yaşasınnnben süperim sağolun yani herşeyden mutluluk çıkarmak lazım dimi
  • herkeze iyiakşamlar kendinize veee connecttinize iyi bakın
  • Orjinalden alıntı: Jackdaniels_35

Orjinalden alıntı: semıhomer

olmadı bugünde gelmedi yaaa exsper bu kadar zormu gelip bu aracın şu parçaları değişecek demek benim bu konuda yapabileceğim bişey varmı bilen varsa lütfen bana yardımcı olsun bıktım bugün yarın demelerinden şimdide cuma gelicek diyolar bunun için nereyi aramalıyım ben eminim cumada pazartesi diyecekler ???????

@sadık_57 sigorta işleriyle ilgileniyo sanırım Buralardaydı
    [/qu tekrar geldim çenem düştü bunalımdan unutmuşum sadık 57 eğer bilginiz varsa bu kaza sigortasıyla ilgili bana bilgi verirseniz sevinirim forumun enn geveze ünvanınıda kardeşinize verirsiniz artık

• hımmm bide yeni aklıma geldi geçmiş sayfalarda arabanın koltuklarını temiz tutamıyorum demiştim eeee çocuklar malum ve kimin sölediğini unuttum ama orjinal kılıflar sökülüyor denmişti ama ben sökemedim aranızda söken varmı yoksa artık hiç sevmem ama kılıf takıcam sonunda
  • iyi akşamlar team...

SRC BELGESİ İLE İLGİLİSON NOKTAYI KOYUYORUM....(isteyenler için)

Ruhsatta kamyonet yazanlar ne yapacak?

Aracınızın ruhsatında ticari ibaresi işaretli ve kamyonet olarak geçiyorsa SRC belgesi almanız gerekiyor. Fakat hususi ibaresi işaretli ve kamyonet yazıyorsa SRC belgesini normal şartlarda almanız gerekmiyor. Ancak trafik kontrollerinde hususi olarak kullanılan ve ruhsatta kamyonet geçen araçlar için sıkıntı yaşanabiliyor.

srcbelgeniz varmı yokmu merak ediyorsanız..
    http://ubgup.gazi.edu.tr/src.aspx

detay
    http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/124299-Suruculer-dikkat.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrejet -- 28 Ocak 2009; 21:00:40 >

• İyi Akşamlar TeaM.
  • iyi aksamlar vedkum

• quote:

Orjinalden alıntı: LazPacino

arkadaslar burda bı ara yedek parca liste fiyati falan vardi

peder dediki tampondaki yan parca kirilmisya onu yaptirma yaptircak deidm niye yenisini almiyon diyoki tutacak simdi 50 60 milyon cok pahali bende dedimki okadar yoktur falan en fazla 20 olabilir diye hatirliyorum dedim

nerde bulabilirim o parca listesini ???

veya bu parcanin fiyatini bilen vamri ??

Mehmet abiylede konuşurken "tampon boyatma işlemini araştırırken" söylemiştim, bu parçalardan da alın 3-4 tane boyatın diyorlar diye, çabuk hasar görebiliyormuş orası diye ama karşılaşmamıştık hiç, şimdi karşılaştık.
    Bu boyalı değil ama fiyat açısından fikir edinmenize yardımcı olur

http://www.tekford.com.tr/urun_detay.asp?pid=10867

• İyi akşamlar..
    Az önce aklıma geldi karanlık falan dinlemedim çekmeye çalıştım motorun fotoğraflarını..Telefonla çektim flaş yetersiz olduğu için tam belli olmayabilir kusuruma bakmayın..Diğer yerlerde pas var mı bilmiyorum sizin gönderdiğiniz fotoğraflar doğrultusunda ben direk bu kısma yöneldim..Karanlıkta gözükmüyordu zaten flaşın ışığı sayesinde az da olsa farkına varabildim..Buyrun size paslı bir motor daha..!!

• Merhaba Team;
  • http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=176709

TÜylerim ürperdi..Haberim yoktu şimdi netten öğrendim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: akmenx

Merhaba Team;

İyi akşamlar
  • merhabaaa
    quote:

Orjinalden alıntı: Jackdaniels_35

quote:

Merhaba Team;

İyi akşamlar
  • sessiz bu gece

yılların eskitemediği delikanlılardan hitaf da yok piyasada
  • yatmaya giderken bir göz atayım dedim team'e kimler var kimler yok.
  • quote:

yatmaya giderken bir göz atayım dedim team'e kimler var kimler yok.

İzmir'de sular 3 gün kesik, @Lukunku kulakların çınlasın, yağmur yağmur dedik Allah cömert davrandı. Sular yine kesik

Erken yatıp erken kalkmak lazım, elimizi yüzümüzü de işyerinde yıkarız artık

İyi geceler TEAM
  • Herkes takmış bu pas olayına gördüğm kadarıyla.Bende 2008 de arcı aldıktan 3 ay sonra üst blokta fark ettim pası ve çok şaşırmıştım.hattta hava flitrenin kabı çok dandik gelmişti elle tut salla.hatta çok yadırgadığm başka şeylerde vardı şimdi hatırlayamıyorum yarın motora bakar yazarım .ihtiyarlık işte
  • teaaaaam
  • Arkadaşlar bence herkes arasın ford u şikayet etsin sonuna kadar gitsin herkes bu araçlar tamam 3-4 yıl gider ama 5.6 yılda pas motor bloğunun içine işler. bu sefer aracı hurdaya bırakmak zorunda kalırsınız. 2008 de satılan araçlarda paslanma var. Arkadaşlar bu normal bi durum değil normal değil ben sonuç alamassam mahkemeye gidicem. tüketici haklarından ticaret odasından ordan burdan heryerden mahkeme açıcam. üşenmeyin gidin mahkemeye Sonuç çıkmaz demeyin. Bu kadar parayı FORD a bağış olsun diye mi verioruz.
  • 
Sayfa: önceki 981982983984985
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.