Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (979. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.133.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 977978979980981
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: shelby_88

@Lukunku

ya şikayet görsemde duymak istemiyorum, arabadan soğumak istemiyorum ama pasa bozuldum
    foto koyamadım sitede sorun war açmıyo, yarın kısmetse
    Başka neye dikkat etmeliyim servise giderken, birde şu motor sesi hakkında ne söyleyebilrim

quote:

Ya arkadaşlar üzücü haber, 2009 1100 kmde araç altta değilde üstte bi parça pas ve gömleğin alt parçasının üst tarafları pas Yuh diorum ya...Bu arada şikayetler için ctesi servise gidiyorz baya bi muhabbet olucak artık...
    1.Araç sağa çekiyor Bu ilginç bir durum, genelde lastik ve fren problemi olan araçlarda bu tür problemler olur ama yeni araçta bu tarz bir durumu burada ilk defa duyuyorum.

2.kapılarda gıcırtılar Fitil demiştik hatırlarsan, kronik Ford problemi de demiştim, önceki sayfada resmini koyduğum spreyden sıkıp gönderecekler. Eğer gıcırtılar ciddi boyuttaysa fitillerin değiştirilmesini isteyin, sprey sıktıktan sonra hemen gönderecek olurlarsa da servisten fazla uzaklaşmadan bir kaç gün deneyip tekrar giderek değişim talep edin. Ama ben el kremi ile sorunu çözmüştüm hatırlarsan, o gün bugündür hiç ama hiç gıcırtı duymadım.

3.kapıya doğru olan bacağın buz gibi diğerinin sicak olması , babam farketmiş. Yukarda bunu da yazdım, fabrikadan kaynaklanan bir problem, şu an için servisin yapacağı bir şey yok, bu paraya bu araba, çok daha iyi bir çözüm için ziebart gibi bir yerde yalıtım yaptırılabilir, fiyatları sitesinde yazıyor.

4.Alarmı sölicekmiş babam, bende o kaput koruması dedim Bundan da bir şey çıkmaz, hatta yüzsüz bir şekilde size Cenmax alarmı satmayı teklif edecekler. Öyle bir durumda kendinize hakim olun. Ama neden her zaman ses çıkarmadığını sorabilirsiniz

5. PASLAR FORDA nasıl iş anlamadım ya paslı motor almışız Cevap:

Gitmişken hava filtresini de bir kontrol ettirin, uzun yol da yapmıştınız hani, kirli görürseniz acımayın değiştirin, zaten 10 TL civarı bir şey. Yakıt ve motor yönünden çok faydası var, yeni filtrenin.

------------

Bu gece için müsaadenizle...

• hımm çok iyi her zaaan yaptığım bişey ama bunu bilmodum, demek ses kalitesi artıyo kaydetmeliyim bunu fakat bende daha ses sistemi yok, havalar bi iyileşsin inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackdaniels_35

quote:

Orjinalden alıntı: qray

Selam abilerim, kardeşlerim..Birşey sormak istiyordum ; direksiyon simidi ve diğer krem renkli yerler biraz kirli , aldığım bazı ürünlerle istediğim sonuca tam ulaşamadım acaba neyle temizleyebiliriz ?

Harici ürünlerin hiçbirine gerek yok. Evlerde kullanılan tül perdeden bez yapacaksın, bir kabın içinde sabunlu ılık su yapıp çok sert bastırmadan ovalayacaksın. Sabunun çok kurumasına izin vermeden nemli ve iz bırakmayan bir bezle üstünden geçeceksin.

Ben sadece ıslak mendil kullanıyorum, işe yarıyor.

-----------------

@_emre_ connect;

Onu gördüm görmesine de, linke girdiğinizde de görebileceğiniz gibi motoru parçalara ayırarak her bir yerini kontrol etmişler ya, aklı sıra bizleri inandırmaya çalışıyorlar...

Hani dedim ya;

quote:

İşte ben bunun için otomobil dergilerinin test bölümlerinde yazılan her şeye güvenmiyorum. Hep temkinli yaklaşıyorum.

İşte bu...

----------------

Tekrar iyi geceler...

• 1100 kmde ama bakarız ya yinede filtreye
    +sorun şuki servise gidip daha sonra tekrar gitmek sorun, 50 km + gemi çok zor yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_500 -- 27 Ocak 2009; 23:00:12 >
  • cok haklısın mehmet abi güvenmemek gerekiyor ya

bide bu glx lerin direksiyon simidi ve gögüslükteki sarı yerler sonradan boyama oluyormuş bu kanıya bugün sanayiye gelen 2007 resmi hizmete mensup bir araçtan vardım cok el degen yerlerin altıda hep siyah renk ya

düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _emre_ connect -- 27 Ocak 2009; 23:05:19 >
  • gri forever siyah out
    bu yüzden glx almadık kir götürmesin bide siyah alıyolar şunları
    Hem siyah dışardan kirli hem glx içi çabuk kir götürüyo... ıyyyy
    Nasıl alıolar bu arabaları bide 31.500 veriolar- en temizi delux

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_500 -- 27 Ocak 2009; 23:13:17 >
  • mehmet abini dediği SES MESeLESİNİ BİZZAT DENDİM.... BİLGİSaYARDA FARKLILIK GÖSTERDİ... AMA ÖNEMLİ OLAN ARaÇ TESTİ....

UMARIM ORDADA İŞE YARAYACAK..... Bİ NORMaL ÇEKECEM BİDE OYNANMIŞ HALİ İLE ÇEKCEĞİM....

SONUÇLAR EN KISA ZAMNDA AÇIKLANACAKTIR

İLGİNİZE...

emrejet.......

emre connect msn de görüşelim bi zahmet...........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrejet -- 27 Ocak 2009; 23:13:02 >
  • abiler kardesler arkdaşlar hepinize ayrı ayrı tşk ederim .. dogum günüme deger verdiğiniz için

gecen sayfada birisi garantiden direksiyon degistirmeyi sormustu ... Evet nitrojen adlı üyemiz glx direksiyonunun değiştittirmişti
  • iyi geceler team
  • iyi geceler team
  • iyi geceler team uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım
  • Arkadaşlar nero'dan ekolayzer'i ayarlayacaklar için;

işaretli çubukları kırmızı işaretli yere çekin yeterli olacaktır.sonuna kadar çekerseniz aşırı bass yapar.

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!
  • arkadaslar ben de araniza katılalı 20 gun kadar oluyor.. firtina gri glx 110 bg stil paket.. saygılar...
  • ARKADAŞLAR GÜNAYDIN ŞİKAYETVAR.COM'A ŞİKAYETİ BEN YAZDIM BELKİ Bİ UMUT ÇÖZÜLÜR BEN BU ŞİKAYETVAR.COM SİTESİ SAYESİNDE EVİMİN TÜM MOBİLYALARINI GARANTİ SÜRECİNDE YENİSİ İLE DEĞİŞTİTTİRDİM İNŞALLAH FORD'LADA GEREKLİ İRTİBAT KURULURDA BİŞEYLER ÇIKAR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: askemo61

arkadaslar ben de araniza katılalı 20 gun kadar oluyor.. firtina gri glx 110 bg stil paket.. saygılar...

Aramıza hoşgeldn. Bu arada Hayırlı uğurlu olsun
  • gri forever siyah out

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shelby_88 -- 27 Ocak 2009; 23:13:17 >

KARDEŞ BENCE YANLIŞ DÜŞÜNÜYOSUN ŞU Bİ GERÇEK Kİ GLX BENCE 31.500'E DEĞER OTMOBİL GİBİ KAÇIYO ARABA KONFOR BAKIMINDANDA FARKLI BENCE VE BİRDE YAKIT TÜKETİMİ 75PS VE 90PS DEN AZ BUDA Bİ GERÇEK .. BİLMİYORUM DİĞER ARKADAŞLAR NE DÜŞÜNÜYO..!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

/>
    Vay be, hey gidi günler. Eskiden ne izlerdik biz bunları. Yegane sit-com keyfimizdi. "Hoşşik" 'ler "dipçig gibisin" ler yokken bunlar vardı...

Biz bayağı gidiyoruz yaw.

neyden bahsettin abi? ne izliyodunuz?

quote:

Eskiler öle oluo ya benim hatırladığım edi ile büdü var.Onlara benzettim

ipucu veriyorum: S.L--O.H.

arada kaynamış, söylemeyi unutmuşuz,

stan LAUREL ve oliver HARDY o tipler..---> BU TİPLER
    />

• quote:

Orjinalden alıntı: civic10

gri forever siyah out

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shelby_88 -- 27 Ocak 2009; 23:13:17 >

KARDEŞ BENCE YANLIŞ DÜŞÜNÜYOSUN ŞU Bİ GERÇEK Kİ GLX BENCE 31.500'E DEĞER OTMOBİL GİBİ KAÇIYO ARABA KONFOR BAKIMINDANDA FARKLI BENCE VE BİRDE YAKIT TÜKETİMİ 75PS VE 90PS DEN AZ BUDA Bİ GERÇEK .. BİLMİYORUM DİĞER ARKADAŞLAR NE DÜŞÜNÜYO..!!!

Bence şaka yaptı

• arkadaşlar günaydın

3-4 gündür giremiyordum 5 sayfa kadar okudum

halen src belgesi ile ilgili yazılıyor (gerekiyormuşş) deniliyor lütfen rica edeceğim emin olmadan kulakdan duyumlarla yanlış yonlendirme yapmayalm ben söylüyeyim ticari amaç için kullananlara gerekiyor.......... Bu kadar açıktır anlaşılmıştır sanırım eger aracınız bir şirket adına değilse ve hususi yazıyorsa gerekmiyor resmi bir yazı bildiri yokk...

hatırlarsınız muayenede filmler (söktürülüyormuşşşş) denmişdi o arkadaşda duyduğunu zor durumda kalmıyalım diye söyledi ama ben bizzat gittim film muayeneden geçiyor

Anlatmak istediğim mesela ben filmli gecmiyor denince söktürüp öğle gideyim dedim sonrada yaw şansımı deniyeyim sök derse orada sokerim dedim kendime bi baktım gerek yokmuş filimleri sökseydim kendime cokkkk kızardım

Lütfen kimseyi kırmak için yazmadım ne demek istediğim doğru anlaşılmıştır umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcu58 -- 28 Ocak 2009; 10:01:21 >

• günaydın team
  • 
Sayfa: önceki 977978979980981
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.