Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (638. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.130.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lukunku

quote:

Orjinalden alıntı: Jackdaniels_35

quote:

@Jackdaniels_35
    Yüklüyken kalkışlarda aracın zorlanmasıyla alakalı bir soru sormuştunuz, sonra ben de bir cevap yazmıştım.

Daha sonra bir yorum yapmadınız. Ben kendi deneyimlerimle elde ettiğim sonuçları yazmıştım. Kimbilir, belki de benim kullanım tarzım zararlıdır.

Denediniz mi? Sizin başka çözümünüz oldu mu?

Cidden soruyorum...

aynı durumu yaşayacağım yük ya da rampa karşıma çıkmadı ama sizin önerinizi benimsemiştim. bugün biryerden şunu duydum. o şekilde kalkarken gaza yüklenirsen arabanın stop edeceği, hiç gaz vermeden kalkılması gerektiğiymiş. her iki yöntemi de deniycem.

O nasıl bir mantık öyle? Sadece yüklüyken değil, normalde bile kalkarken, hiç gaz vermeden kalkarsanız araç stop eder. Debriyaj-gaz-hareket mantığına ters bir kere. Sadece Connect değil, düz vitesli tüm araçlar için...

Günaydınlar,

En yakın arkadaşımın üniversitede okurken Nissan Vanetto Cargosu vardı. ona hayran kalırdım. en dik rampada bile (Gebzenin osmangazi mahallesinde bir dik vardır bilen bilir) gaza basmadan yavaşça debriyajdan ayağımı çekerek kalkardı.
    Şimdi benim coınnect te dik rampalarda gaza basmadan kalkabiliyor. gaz vermeye gerek kalmıyor. rölanti gazı zaten kaldırmaya yetiyor. ama klima açıkken stop ediyor. bir kaç kez yaşadım bunu.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratozd -- 3 Eylül 2008; 8:11:44 >

• quote:

O nasıl bir mantık öyle? Sadece yüklüyken değil, normalde bile kalkarken, hiç gaz vermeden kalkarsanız araç stop eder. Debriyaj-gaz-hareket mantığına ters bir kere. Sadece Connect değil, düz vitesli tüm araçlar için...

rampa mı düz yol mu? dizel araçlar hafif rampada bile gaz vermeden kalkabiliyor. dik rampada zor.

değiş: beyaz glx; ben alırken beyaz ve karamel seçeneği vardı glx de. son ikisi kalmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragotreis -- 3 Eylül 2008; 10:10:29 >
  • quote:

Günün ipucu:

Bindiğiniz aracın yakıt deposu kapağının sağda mı yoksa solda mı olduğunu unuttunuz, aynadan da göremiyorsunuz, ne yaparsınız?

Yakıt göstergesi üzerinde muhtemelen Connect'teki gibi bir yön tabelası vardır, ya da yakıt göstergesinin içindeki pompa şekli sağında ise depo kapağı sağda, solunda ise depo kapağı soldadır. Eski araçlarda böyle bir sistem yok, ama günümüz teknolojisine sahip bütün araçlar buna göre dizayn ediliyor.

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

Bilgi için teşekkürler mehmet abi =)

• bizim ducato vardı ilk onda farkettik, 1. vitesteyiz, ayak debriyajda, yavaşça çekiyoruz sol ayağı, araç hafif hereketleniyor, hız biraz artıp düşüyor, devam....
  • benzinli araçta olmuyor
  • günaydın team
  • ya site deli etti beni sürekli mesaj silindi hatası veriyor. mesaj yazamıyorum. kime bildiricez unu. önlem alsınlar.
  • onunla ilgili dün de sıkıntı vardı galiba..
  • gunaydn team

• hmmmmm, ama bir dk, o hata değil, çünkü bana da aynısını dedi ama mesaj buraya çıkmış, o durum sayfa atlanacağı zaman oluşuyor, bir iki mesaj sonra sayfa atlayacak o yüzden öyle oluyor. yazılan mesaj da silinmiyor, görüntüleniyor.
  • arkadaslar yukarıda dık rampalarda kalkıs demıssınız bu arabayla dık rampalarda hareketlenene kadar bıraz fazla gaz wermenız gerek malum arac hem agır hemde kalkısları yawas yapan bı arac hele bıde koyde toprak yoldaysanız patisiz kalkmanız ımkansız

• slmlar arkdaşlar.. bugün buygoo.us de yönetim panelinde gezindim biras en az 20 tane fake üyelik vardı ... ve hepsini sildim ... İp adreslerine flan bakmadım ... aramızda olan kişilerden gelen fake üyelikler ise ayağımızı denk alalım ... ara ara bakacam fake üyeliklere.. .ve bundan sonra İP adreside kontrol edecem .. bulduğum kişi ben demeden terk etsin o gün team ı
  • Tüm connetc grubuna merhaba,arkadaşlar sizlerden bir ricam olucak okul için bana connectlerin periyodik bakım rehberi lazım,bulabilceğim bi site varmı yada bana kısaca yazacak bir arkadaş yardımcı olursa çok makbule gecer,istediklerimi kısaca yazıyım;
    15000 bakımı (yağ değişir,polen hava filtresi varsa baska değişecekler)
    30000km 45000km vs bakım aralıkları ford larda 15000 km diye bilyorum,daha çok ağır bakımları yazabilirseniz çok sevinirim,şimdiden herkese tesekkür ediyorum iyi forumlar herkese.
  • quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

slmlar arkdaşlar.. bugün buygoo.us de yönetim panelinde gezindim biras en az 20 tane fake üyelik vardı ... ve hepsini sildim ... İp adreslerine flan bakmadım ... aramızda olan kişilerden gelen fake üyelikler ise ayağımızı denk alalım ... ara ara bakacam fake üyeliklere.. .ve bundan sonra İP adreside kontrol edecem .. bulduğum kişi ben demeden terk etsin o gün team ı

anıl bu feyk üyeler oy kullanmış mı peki?
  • valla derin araştırma yapmadım ( bu arada lukunku abi .. sninle alakası yok bu durumun ( sfsfs@hotmail.com açan bile var) gecenki gibi bi tansiyon yüksekliği olmasın bastan soyleyeyim .. ben hiçbişe yi derinine inmeyeceğim ama... ara ara kntrol edecem .. team içinden biri ise .. ilişkiler kesilecek .. team dısı ise yine gereken yapılacak tır
  • quote:

valla derin araştırma yapmadım ( bu arada lukunku abi .. sninle alakası yok bu durumun ( sfsfs@hotmail.com açan bile var) gecenki gibi bi tansiyon yüksekliği olmasın bastan soyleyeyim .. ben hiçbişe yi derinine inmeyeceğim ama... ara ara kntrol edecem .. team içinden biri ise .. ilişkiler kesilecek .. team dısı ise yine gereken yapılacak tır

lukunku açıklamasını yapmıştı arkadaşları olduğunu söylemişti. bunun dışında bence ip leri de kontrol etmen daha iyi olur anıl.

hani 20 kişi birden. az da değil. mutlu oluyorlar sanırım. neyse.

225. sayfaya geldik sayfa hatası düzeldi.

• valla mehmet abii .. giren yok eden yok .. o site yokken ama herkez forum sitesi diye tutturuyordu... baska bi forum sitesinde olanların 3 aşağı 5 yukarı hepsi var .. ama ilgi yok .. birde boyle şeyler çkınca ister istemez oluyor
  • Evet araç devirliyken vites boşa rahat düşüyor.. basmana gerek kalmadan ... ama debriyajsız değiştirmeyi tavsiye etmem .. denedim 1-2 kez yaptım ama sakınca ... ama boşa atmada sakınca olmuyor.. kndi istiyor ztn vitese dokununca
  • quote:

quote:

valla mehmet abii .. giren yok eden yok .. o site yokken ama herkez forum sitesi diye tutturuyordu... baska bi forum sitesinde olanların 3 aşağı 5 yukarı hepsi var .. ama ilgi yok .. birde boyle şeyler çkınca ister istemez oluyor

Fake üyelik konusunda sana hak veriyorum ama, ilgi çekebilmek için başka şeyler yapmak lazım diye hala düşünüyorum. Bu şekilde "görürsem ben demeden burayı terketsin" ifadelerini bir Adana'lıya yakıştırabilirim de sana yakıştıramadım, seni tanıdığım için söylüyorum.

Bana yakışıp yakısmama durumu yok mehmet abicim .. eğer birden fazla üyelik alıp bizimle oynayan varsa.. burada kendine yolun açık olsun yada farklı şekilde aramızdan ayıracağımızı.. o direk kendi aramızdan ayrılması kendisinin onur ve gururu için daha iyi olur düşüncesindeyim ... bilmem sözümü nasıl anladınız

• quote:

İftar vakti...

Pide'niz benden olsun.

Oturduğu yerden yemek siparişi vermek isteyenler buraya buyursun.

Evde annesine ya da hanımına hangi yemeği yapsak diye düşünenler de buraya buyursun.

E afiyet olsun...

Yeni kalktım yemekten ama Bir parça pideye hayır demem

• 
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.