Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (639. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.133.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 637638639640641
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yta bu fake üye skandalıda nedir ve nerden cıktı nasıl bir olay
  • İyi Akşamlar Team.
  • herkese iyi akşamlar team
  • iyi aksamlar
  • team biraz renklensin

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!
  • hoş bi resim
  • birgecevakti istnbul ümranıyedeyim tanıdık makasçı var hertürlü yardımcı olurum istersen görüşübilirz
  • Bizim amca oğlu Almanya Hamburg'da çalışıyor.Kendisi gezerek iş yapan biridir.İş yerinin ona verdiği araba Smart-Four two cobrio idi.2 sene kadar onu kullandı.Sonra araba arızalanınca patronda ona sıfır km Ford Tourneo Connect 110 PS GLX vermiş.Adam arabayı 23.500 EURO ya almış.Neden orda bu kadar pahalı bu araba
  • çünkü bizden oraya gidiyor.. onlardan bize gelende bizde pahalı oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufukcan..

delux_4380 su 23.900 bıber kırmızısı olan connect ın resımlerını koyarmısın...

BUYUR RESİMLER.HAYIRDIR Bİ TALİPMİ VAR ARABAYA.

http://img129.imageshack.us/img129/9771/1000029yu6.jpg

http://img165.imageshack.us/img165/3960/1000030sk4.jpg

http://img127.imageshack.us/img127/6165/1000033uw3.jpg

http://img238.imageshack.us/img238/4963/1000586dh3.jpg

• quote:

delux_4380 su 23.900 bıber kırmızısı olan connect ın resımlerını koyarmısın...

BU ARADA FİYAT 23.500E DÜŞTÜ.PAZARLIK PAYI VAR
  • l,mon sarısı glx arabanın tamamı olan resm varmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizzmma

birgecevakti istnbul ümranıyedeyim tanıdık makasçı var hertürlü yardımcı olurum istersen görüşübilirz

COK SAOL DOSTUM birgecevakti83@hotmail.com
  • beyler saat gece 3.30 a gelıo bakın bu saate bıle team bos deıl acaba diger team lar dolumu

• delüx_4380 adamın kafasına connect ı soktum 2 el arastır dedı bunu baktımbende resımlerı gosterırımç ama alıcımı bılmıorum konusuruz sonra yinee
  • quote:

delüx_4380 adamın kafasına connect ı soktum 2 el arastır dedı bunu baktımbende resımlerı gosterırımç ama alıcımı bılmıorum konusuruz sonra yinee

EYWALLAH SAĞOLASIN.BU ARADA HAYIRLI SAHURLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DELÜX_4380 -- 4 Eylül 2008; 4:56:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

Connect City Van

Şuna bak ya Glx jantlarını City Vana kullanmışlar

Burda Normallere yok..

Şu jantları adam gibi birşey yaparlar inş..

yeni connecte.
  • LİMON SARISI GLXTE JANT TOK KAPAK VAR DISARISIDA Bİ ACAYİP YA
    BİDE DISARDA 23500 EURO ORADA PAHALI DEGİL BURASI İÇİN PAHALI ADAM 3000EURO MAAŞ ALIO EMEKLİ TL BURDA NE İSE EURO DA ORDA O

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _emre_ connect -- 4 Eylül 2008; 7:13:34 >
  • Günaydın Team.

bu hafta arabayı sattım sattım satamadım krediyi fazla çekeceğim. ama satsam daha iyi olacaktı. arayan çok oluyor ilgi fazla ama anlaşamıyoruz. Hayırlısı olsun.
  • _emre_Connect bence dışarda Connectni fiyatı epey yüksek neden?..Dayımlar Almanyada ikamet ediyor şu an 2001 model Mercedes E240'ı var ve 7000 avroya satışa çıkardı..2008 model ikinci el az kullanılmış mw 5.30 dizel almayı düşünüyor ve bu araçların piyasası da öğrendiğim kadarıyla 25-30bin avro arası..Bu rakamlarla kıyasladığım da bana Connectin 23.500Avro olması pek de ucuz gelmedi..

Murat abi inş. arabanı satabilirsin ama satamazsanda üzülmeye değmez sonuçta altında bir canavar var

Son olarak size danışmak istediğim bir konu var Connectin orjinal Glx jantını ya da C-max jantını (kullanılmamış) bulabileceğimiz bir adres var mıdır?..Ford satar mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 637638639640641
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.