Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (640. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.134.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 638639640641642
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • satan vardı c-max jantı ... sahibinden.com u araştır kardeş
  • saol lukunku
  • Anıl yardımın için teşekkürler..Gezerken gözüme takıldı son 20 yılın en çirkin araçlarını seçmişler..İçlerinde bu yakıştırmayı haketmeyen pek çok araba var ama yine de bir çoğu gerçekten çirkin..

http://www.arabam.com/haber.aspx?HID=1&PID=681&haberID=284212
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sye88

_emre_Connect bence dışarda Connectni fiyatı epey yüksek neden?..Dayımlar Almanyada ikamet ediyor şu an 2001 model Mercedes E240'ı var ve 7000 avroya satışa çıkardı..2008 model ikinci el az kullanılmış mw 5.30 dizel almayı düşünüyor ve bu araçların piyasası da öğrendiğim kadarıyla 25-30bin avro arası..Bu rakamlarla kıyasladığım da bana Connectin 23.500Avro olması pek de ucuz gelmedi..

Murat abi inş. arabanı satabilirsin ama satamazsanda üzülmeye değmez sonuçta altında bir canavar var

Son olarak size danışmak istediğim bir konu var Connectin orjinal Glx jantını ya da C-max jantını (kullanılmamış) bulabileceğimiz bir adres var mıdır?..Ford satar mı acaba?

dileklerin için çok teşekkür ederim. Hayırlısı olsun artık ne diyelim.

istanbulda levennte oturan siyah glx i olan bir arkadaş vardı. birgecevaktiydi sanırım. aslında ona sormak lazım. cantları değiştirmişti.

• quote:

Orjinalden alıntı: Sye88

Anıl yardımın için teşekkürler..Gezerken gözüme takıldı son 20 yılın en çirkin araçlarını seçmişler..İçlerinde bu yakıştırmayı haketmeyen pek çok araba var ama yine de bir çoğu gerçekten çirkin..

http://www.arabam.com/haber.aspx?HID=1&PID=681&haberID=284212

hakkaten sallamışlar yaa. toureg, audi Q7, range rover, z3 bunlara çirkin diyolarsa artık...

ama içine dobloyu da koyuşlar
    doblonun ilk kasası çirkin evet ama sonraki çıkan full modelinin tipi güzel. çirkin denmez.

• İYİ GÜNLER TEAM

bencede biraz saçma yakıştırma olmuş.alttaki yorumlar herşeyi anlatıyor.
  • birgecevakti yamakaziss olan msn bnm yazmıssın ama pc basnda değildim duymadım
  • arkadaslar yarin buyuk gun benim icin., okula gitcem ve ogrenicem hangi bolume girecem

allahin izniyle, ve birazda olsun topril ile bilgisayar bolumune girecem insallah

nezamandan beri dua ediyorum namazlarimda girerim diye

sizlerde dua edin cok ihtiyacim var..

bana cok otou koyacak yoksa

yurt disinda bilgisayar okudum ve buraya geldim bilgisayar okuyamicam

insalah dualarimi es gecmes yuce allahim
  • allah gonlüne gore versin kardeş
  • İnşallah İstediğin Olur.Dualarımız Seninle.
  • Nasılsınız güzel team ın güzel insanları ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaVi.

quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

İftar vakti...

Pide'niz benden olsun.

Oturduğu yerden yemek siparişi vermek isteyenler buraya buyursun.

Evde annesine ya da hanımına hangi yemeği yapsak diye düşünenler de buraya buyursun.

E afiyet olsun...

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

Yeni kalktım yemekten ama Bir parça pideye hayır demem

SAYIN MAVİ

AFİYET OLSUN...

• quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

Nasılsınız güzel team ın güzel insanları ..

TEŞEKKÜRLER ,İYİYİZ GÜZEL TEAM IN GÜZEL İNSANI,

İsminizi sormamda bir sakınca yoksa isminizi verirmisiniz. sayın connect gücü.
  • Anıl
  • ben serkan XDXDXD hihohaa
  • sye 88 haklı olabilirsin c max jantları fordda sıfır olarak 1750 gibi olması lazım ben arabayı alırken glx in sormuştu 1750 dediler
  • ford scorpio dış görünüş olarak iyi olmaya bilir ama içindeki özellikler süper bi abimizde var hız sabitleyicisi dijital klima sunroof roketleyici ekonomik sürüş sportif sürüş gibi bir cok özellik var bence süperde parçası yok ve tamirinden anlayan yok bide dış görünüşü sakat
  • quote:

Orjinalden alıntı: _emre_ connect

ford scorpio dış görünüş olarak iyi olmaya bilir ama içindeki özellikler süper bi abimizde var hız sabitleyicisi dijital klima sunroof roketleyici ekonomik sürüş sportif sürüş gibi bir cok özellik var bence süperde parçası yok ve tamirinden anlayan yok bide dış görünüşü sakat

abi servise götürmüştü arızasını bulamamışlardı yüksek devirde çalışıodu 2, snayide alman iki kardeş var onlar cözdü biri almanyadan araba parçası yolluo digeri burda yabancı araçları tamir edio
  • bu arada kimse yok teamde hayırdır
    herkes camide demekki teravihte allah kabul etsin
  • 
Sayfa: önceki 638639640641642
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.