model bol yurtdısında ... mesela adam benim gibi (adana gibi) bi yerde oturuyor.. sis e gerek yok dio .. sissiz modelini alıyor .. daha az paraya
beyaz GLX te çok güzelmiş ama en iyisi aytozu gri
tonik mavisi de bi baska
ben olsam beyaz glx tercih ederdimm
selamın aleyküm connect team 50 EY 400 sizin teamdamı yaw siyah glx;)
slm arkadaslar sizlerden yardım istiyorum lütfen bizim arabaının teyp cod hatası çıkardı bende kod girmek için şifreyi bilmek gerek codu kırdım ve suan pc de yazılı fakat teyp girmek için gittiğimde code yazısından sonra error hatası çıkarıyor babam bir kaç kez ssallamıs ondan dolayı oldu herhalde bu sorununu nasıl çöze bilirim sigortasını söküp tekrar taksam nasıl olur bi tahmin veya bilenler cevap yazsın arkadsalar teşekürler
quote:
Orjinalden alıntı: NitRoJeN
quote:
Orjinalden alıntı: birgecevakti
anıl nitrojenle nasıl irtibat kurcam yardımcı olurmusun tlf varmı yada msn
merhabalar, ben 7/20 Internetdeyim :] bi şekilde ulaşılır.
makasla ilgili bi sorunun var sanırım , garantilik bi durum yok makaslarda. ha jantı değiştirmişsin ha koltukları değiştirmişsin öyle bişey yani..
ama makas aldırma işlemi sıkıntılı. 2 makas oldugu icin bence makas pres olayını düşün.
ben döneminde araştırdım baya, nihayetinde söz konusu malzeme celik,demir her neyse işte zaman icinde de esneme yapıyor zaten. tek makaslı bi arac olsa, yapılacak o kadar şey warki ornegin, golf 5 e ait bi yay caddye denk geliyor bir golf 5 e ait spor amortisor caddye denk geliyor..
uzun lafın kısası bence makasın birini aldırma :)
DOSTUM COK TEŞEKÜRLER GALİBA SEN YAPTIRDIN BUNUNDA USTASINI BULMAK LAZIM İSTANBULDA BİLDİĞİN B İR USATA VARMI ADRES VERİRİMİSİN
quote:
Orjinalden alıntı: aykut_077
slm arkadaslar sizlerden yardım istiyorum lütfen bizim arabaının teyp cod hatası çıkardı bende kod girmek için şifreyi bilmek gerek codu kırdım ve suan pc de yazılı fakat teyp girmek için gittiğimde code yazısından sonra error hatası çıkarıyor babam bir kaç kez ssallamıs ondan dolayı oldu herhalde bu sorununu nasıl çöze bilirim sigortasını söküp tekrar taksam nasıl olur bi tahmin veya bilenler cevap yazsın arkadsalar teşekürler
hayırlı sahurlar.
bence riske girme en azından bi servise telefon açıp yap.
günaydınlarr team
Ruhsata işlememiz gerekecek değil mi filmi?
quote:
Orjinalden alıntı: Lukunku
Günaydın,
güncel konumuz Yeni Muayene istasyonları ile ilgili, forumda bir topic var ve o topicte de TUVTURK'de çalışan bir A.M.U. (Araç Muayene Uzmanı) var. Sorulara cevap veriyor, yardımcı oluyor. Tam bizim bu topicte de aradığımız şekilde yetkili bir kişi, yardımcı oluyor.
kerdeşim bir bravo daha, hemen cevabını uzun zamandır merak ettiğim sorumu sordum.
delux_4380 su 23.900 bıber kırmızısı olan connect ın resımlerını koyarmısın...
ÖNCEKİ SAYFADA LİNKLERİNİ VERMİŞTİ. BAKABİLİRSİN
quote:
Orjinalden alıntı: MaVi.
Teşekkür ederim Droll
Hiç bişey edemezsin.
sahurda bile team boş durmuo
Selam Connect Team):
quote:
Bu mesaj ya silindi yada taşındı bu yüzden artık burda değil. Eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız tarayıcınızın yenile tuşuna basarak sayfayı yenileyiniz. Geri git ?
Yaklaşık 1aya yakındır bu hatayı alıyoruz..
Sadece ben değilim yani bir topicde değil çoğu topicde böyle çözümlerinizi bekliyoruz.
Eğer sizdede böyle bir sorun var desteklerinizi bekliyorum..
Aytozu Gri yakışıyor.Kiri tozu pek bellide etmiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: connectgücü
arkdaşlar ne renk glx tercih edersiniz
KARAMEL+KROM AKSESUAR
quote:
Orjinalden alıntı: Lukunku
Günaydın,
güncel konumuz Yeni Muayene istasyonları ile ilgili, forumda bir topic var ve o topicte de TUVTURK'de çalışan bir A.M.U. (Araç Muayene Uzmanı) var. Sorulara cevap veriyor, yardımcı oluyor. Tam bizim bu topicte de aradığımız şekilde yetkili bir kişi, yardımcı oluyor.
Bazı gelişmeler;
Cam filmleri yasağı kalkmış, trafikte de muayenede de problem yok. Muayeneye gittiğinizde maalesef aracın başında olamıyoruz, aracı oradaki yetkililer alıp bir banta sokuyorlar, araç ilerledikçe yeni bir kontrolden geçiyor.