Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (554. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.132.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 552553554555556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BENM OKUDUGUM OKULDA TOYGUN DUGLES (DUGLES FİRMASININ SEHİBİNİN OGLU ) OKUYOR COCUK HAVALI TABİ BABASI EPEY ZENGİN MÜŞTERİ KAYBETTİKLERİNİN FARKINDALAR AMA İLGİLİ BİRİSİ YOK
  • Servise gitmekten korkar oldum.

Ya en iyisi alıcaksın bi kartal tertemiz biniceksin başında ağrımıycak. Geçen eniştem şirket arabasıyla bir arabaya vurmuş sanayiye gittik 25 ytlye tampon 7.5 ytlye de farı komple aldık kendimiz değiştirdik. Sıfır alıyorsun servislerin kahrını çekmek zorunda kalıyorsun. Hangi biriyle kavga ediceksin. Bir daha sıfır araç almayacağım.
  • anıl kaptan senin istedğin ölçümü yaptım şimdide koyuyorum
    işte aşağıda

A:93

B:122

C:138

D:120

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!
  • ya jack daniel kardeş
    sen arabanı fırçayla yıkamıyorsun
    ama neyle yıkadığını ben anlamadım

sadece sumu tutuyorsun

ben bir ara süngerle yapayım dedim fırçadan daha kötü sonuç veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdindas -- 27 Temmuz 2008; 23:05:35 >
  • saolda erenciğim B hatalı gibi geldi .. 10 cm oynarmı glx la arasında
  • quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

saolda erenciğim B hatalı gibi geldi .. 10 cm oynarmı glx la arasında

kaptan ben zaten resimde gördüğün gibi o iki tane tombul kapağın arasını ölçtüm.ama eğerki istersen boşluklarıda ölçerim.
  • en son ankara ford başer servise gittim
    dediğiniz gibi arabayı alıyorlar ne yapıyorlar size göstermiyorlar.
    bende ford merkeze şikayet ettim.
    beni oradan ve sonra servisten aradılar.
    dedilerki mehmet bey deseydiniz gösterirdik.

bende onlara illa arabanın yanında olmam gerekmez
    biz türk milleti olarak arabamıza meraklıyız bunu sizde biliyorsunuz ne yapılıyor görmek istiyoruz dedim
    güzel bir dinlenme odası yapıp 2 milyara lcd tv koymuşsunuz dedim.
    en kötü bakkalda bile artık olan 20 30 ytl lik üç beş tane kamera takıp servis içini naklen gösterebilirsiniz diyerek birde tavsiyede bulundum.
    bilmiyorum ama sanırım yapmamaışlardır.
    çünkü o son gidişimdi.

artık ne lazımsa dışarıda yaptırıyorum.

hoş pek birşey lazımda olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

quote:

Orjinalden alıntı: muratozd

Servise gitmekten korkar oldum.

Ya en iyisi alıcaksın bi kartal tertemiz biniceksin başında ağrımıycak. Geçen eniştem şirket arabasıyla bir arabaya vurmuş sanayiye gittik 25 ytlye tampon 7.5 ytlye de farı komple aldık kendimiz değiştirdik. Sıfır alıyorsun servislerin kahrını çekmek zorunda kalıyorsun. Hangi biriyle kavga ediceksin. Bir daha sıfır araç almayacağım.

Evet, yavaş yavai bende de aynı düşünce oluşmaya başladı.

Ya da başka markalarda da benzer problemler var mıdır? Audi ve Mercedes'te kesinlikle bu tarz problemler olmadığını düşünüyorum. Ama acaba diğerleri nasıl?

www.sikayetvar.com
    404 Not Found - Şikayetvar
    http://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full--2617--0-2-316782-.html

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: muratozd

Servise gitmekten korkar oldum.

Evet, yavaş yavai bende de aynı düşünce oluşmaya başladı.

Ya da başka markalarda da benzer problemler var mıdır? Audi ve Mercedes'te kesinlikle bu tarz problemler olmadığını düşünüyorum. Ama acaba diğerleri nasıl?

Hepsi aynı iyi ustalar zaten özel servis açıyor. Benim elantrayı rezil etmişti Hyundai. 3 servis arka arkaya yaptı. Lanet olsun satıcam bidaha da almıycam dedim ve satıp kaporayı alır almaz Connect i sipariş ettim. ama Ford da aynıymış. Gerçekten özel serviste daha rahat oluyorsun. adam paranla çalışıyor. Yetkili serviste çalışanlar maaşlı. adamlar bu adam bidaha gelse ne olur gelmese ne olur. hatta gitmesem işlerine gelir. aynı maaşı alıyor zaten. Bezmiş bezmiş çalışıyorlar. Şeytan diyor bırak garantiyi marantiyi sadece özel servise git. yağını filtresini kendin değiştir. hangi benzinliğe gitsen yağı filtreyi aldınmı ücretsiz değiştiriyorlar zaten. bujilerde aynı aldığın yer değiştiriyor. işte korkum altından kalkamayacağım motordu turboydu bilmemneydi çıkar mı acaba diye. Bizde şans yok garantiyi bozarsın olmadık şey çıkar.

• quote:

Orjinalden alıntı: mdindas

ya jack daniel kardeş
    sen arabanı fırçayla yıkamıyorsun
    ama neyle yıkadığını ben anlamadım

sadece sumu tutuyorsun

ben bir ara süngerle yapayım dedim fırçadan daha kötü sonuç veriyor.

fırçayla yıkama sonucları malum. süngeri de 1 milyoncu japon pazarlarından değil de biraz daha gözenekleri yumuşak olandan seçiyorsun. temizliyici içinde cilalı şampuan. arabanın tek seferde heryerini değil parça parça köpürtüp durulayarak tamamlıyorum. benim için yorucu ve uzun süreli oluyo. ama yıkama ve kurulama bitince vitrine koy sıfır diye satarsın. birde 4-5 liralık cam bezlerinden aldım.balkondan aşağı 40 metre kablo süpürge için 40 metre hortum ucuna da su tabancası.
    süngerle yıkadıktan sonra güneşte bakınca görüdüğümüz kılcal çizikleri hiç görmedim.

• lukunku
    pardon yanlış anlamışım.bu arada servis işide biraz şans işi.bizim okulda bi arkadaş arabasını antalyaya servise vermişti.tam o arada arabasında bi kaset kaybolmuş.serviste kayıp olup olmadığınıda bilmiyor.1 kaç gün sonra otosan arkadaşı aradı servisten memnun olup olmadığını soruyorlarya.arkadaşta memnun olduğunu yalnız kasetinin kaybolduğunu söyledi.inanırmısınız ondan sonra bi telefon bi telefon arkadaşa.antalya servis arıyor fort otosan arıyor.sonunda bi hafta sonra okula bi kargo geldi.içinde arkadaşın kasetinin yenisi.antalya servis göndermiş.böyle servislerde var.bende geçen hafta ankaradan çavdıra geliyordum.arcıma maun kaplama yaptırcaktım.ankarada bulamadım.çavdıra gelirken afyonda fort budan servisinin önünden geçerken bide buraya sorayım diye servise uğradım.tesadüf maun kaplama varmış(alümünyum renkliyi bulmak zor)orda taktırdım.takılırken sonuna kadar başında durdum.vişne suyu ikram ettiler ,çay ikram ettiler.en önemlisi herkes o kadar güleryüzlü idiki çok rahat ettim.bu yüzden afyon budan fort servisine

• @cavdır mümkün zamanda fotosunu alabilrmiyiz .. goğüs kaplamanın
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: çavdır

lukunku
    pardon yanlış anlamışım.bu arada servis işide biraz şans işi.bizim okulda bi arkadaş arabasını antalyaya servise vermişti.tam o arada arabasında bi kaset kaybolmuş.serviste kayıp olup olmadığınıda bilmiyor.1 kaç gün sonra otosan arkadaşı aradı servisten memnun olup olmadığını soruyorlarya.arkadaşta memnun olduğunu yalnız kasetinin kaybolduğunu söyledi.inanırmısınız ondan sonra bi telefon bi telefon arkadaşa.antalya servis arıyor fort otosan arıyor.sonunda bi hafta sonra okula bi kargo geldi.içinde arkadaşın kasetinin yenisi.antalya servis göndermiş.böyle servislerde var.bende geçen hafta ankaradan çavdıra geliyordum.arcıma maun kaplama yaptırcaktım.ankarada bulamadım.çavdıra gelirken afyonda fort budan servisinin önünden geçerken bide buraya sorayım diye servise uğradım.tesadüf maun kaplama varmış(alümünyum renkliyi bulmak zor)orda taktırdım.takılırken sonuna kadar başında durdum.vişne suyu ikram ettiler ,çay ikram ettiler.en önemlisi herkes o kadar güleryüzlü idiki çok rahat ettim.bu yüzden afyon budan fort servisine

Bunlar da Ford servisi değil mi? E o zaman neden aynı hizmeti diğer yerde bulamıyorsunuz? Neden orada farklı burada farklı. Benim satın aldığım yer mesela, Kuşadası Dikmenler. Adamlar aracı verirken bana "yeter ki bize gelin, yol-yakıt ücretinizi bile karşılarız" diyorlar. Buradan memnun isem, neden gideyim? Veya onlar İzmir'den memnun olmayacağımı düşündüler veya bir bildikleri var da ondan mı çağırdılar? Ayrıca Kuşadası-İzmir git-gel nereden baksanız 60 YTL yapar. E buradaki Otokoç ya da Duğles bana adamakıllı hizmet versin, bir dediğimi iki etmesin, sonuçta paramızı da aldıkları için her konudabana ayrıntılı bilgi versinler ve bir de kendilerini tercih ettiğim için 60 YTL indirim yapsınlar, bakın bakalım bir daha başka yere gidiyor muyum ben.

Şimdi işin aslı, halen servise gitmediğim için benim bir problemim yok. Ama İzmir'deki bütün servislerin şu anda adı çıkmış durumda 9'a , inmiyor bir türlü 8'e. Tuncay bey de benzer bir durumu anlatınca, beni aldı bir kaşıntı....

Sırf bunun için bile araba satılır ya, dur bakalım....

aydındaki servislerinde çok iyi olduğunu bende duymuştum.bu servis işinde benim yorumum şu.büyük şehirlerdeki servisler herhalde paraya doymuşlarki vede araba satışları çok iyiki bundan böyle davranıyorlar yani toklar.bi örnek daha vereyim.benim kayınpeder ankarada totalgaz bölge bayii.bütün arabaları ford.tılda en az 2-3 kamyon alırlar tur otodan kendi arabalarıda hep ford.bu kadar alışverişten sonrada bayinin sahibi ile çok samimiler.ben aralıkta connectimi almak istediğimde denizli 29000.antalya 29000.bucak meçikoğulları 29270,fethiyede 28500 fiyat verdi(liste fiyatı 29270 idi)bende burlar indirim yapıyorlar tur otoda kayınpederin tanıdığı aracı en kötü 28000 e alırım dedim.ve kayınpedere fiyat sordurtdum.admlar 29000 den aşağı inmedile ya düşünebiliyormusunuz tur otodan o kdar alışveriş yapılsın.yapılan işe bak.hiç tanımadığım bayi 28500 diyor tanıdık bayii 29000 dan aşağı imniyor.dediğm gibi bunun tek izahı var adamlar doymuş artık

• quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

@cavdır mümkün zamanda fotosunu alabilrmiyiz .. goğüs kaplamanın

en kısa zamanda ekliycen.ama herkese tavsiye edrim.özellikle alümünyum olanı.genelde ahşap görünümlü kullanılıyor ama bence alümünyum çok daha güzel yakıştı.fiyatı 95 ytl idi.maun kaplamanın en önemli faydasından biriside artık teybin çevresi hiç toz kapmıyo.yoksa biliyosunuz o bölgeye çok toz yapışıyor
  • netten bulduğum maun kaplama ile iki resim farkını siz görün.tabi zevkler ve renkler tartışılmaz

• allah razı olsun..abicim çok tşk ederim .. ama 10 cm farkı anlamadım .. hadi connect geniş olsa doğrudur derim ama .. glx ta kaplama olmasına ragmen o daha geniş .. ilgincc
  • arkdaşlar kusura bakmayında 2 nizden biri B ile C yi yanlıs yazıyor galiba .. iki değer araları çok değişik geldi
  • arkadaşlar bu connectin koltukları nasıl katlanıyo yaa..bi türlü çözemedim gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: connect_52

arkadaşlar bu connectin koltukları nasıl katlanıyo yaa..bi türlü çözemedim gitti

Günaydın;

sağ ve sol taraflarında kollar var kola basıp katlayabiliyorsun.
    2. kademe katlamak içinde koltukların arkasında katlanan yerlerinde 2 tane ip gibi yerler var çektiğinde kalkabiliyor.
    böylece yerini daha da genişletebiliyorsun
  • @çavdur teğmenim, ben yaptırsam aliminyum olanından yaptırırdım daha zarif duruyor.
    sevgili lukunku, eğer sana yol masraflarını karşılayacaklarını söyledilerse vardır bir bildikleri. aynı şeyi bana teklif etseler düşünmezdin en azından denemek için bile giderdim. bu servisler belki de sizin ordaki duruşunuza göre davranıyorlar, herkese aynı değillerdir.

yeni glx lerdeki farklar, tüm connectler dahil olmak üzere tdci yazısı olmayacak, lastikleri hankook dan vazgeçmişler bir tane pirelli bir tane da bridgestone lastikli glx vardı. siyah direksiyonlu glx vardı. resimlerini çektim ama bu defa da makineyi evde unutmuşum yarına artık.

kaptan, B ile C'nin farklı olması davlonbazdan ileri geliyor. sevgili lukunku resimle anlatmış. gidip ben ölçücem şimdi:)
  • 
Sayfa: önceki 552553554555556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.