Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (552. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
48.229
Cevap
71
Favori
4.115.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 550551552553554
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelip tanışmak çok isterim ama bu akşam yola çıkıcam 12-12.30 gibi sabah izmirde mal bırakıcam ordan tekrar istanbula gidicem p.tesi iş var.Birde Connectle gelmicem.Şirketin caddy si ile gelicem.
    quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

quote:

Orjinalden alıntı: hakoist

Evet İzmir'e gidicem.Orda Manisa'ya asker ziyaretine geçiceğiz.
    EDS adrese yollanılıyor.Yaya çizgisinin üzerinde dursanız bile acımadan cezayo yolluyorlar.Bizde ceza yemişiz evin orda ışıklarda geçen hafta geldi.
    quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

quote:

Pendik-Yalova arabalı vapurla geçeğiz belli bi saatte kadar mı taşıma yapıyorlar.Yoksa 24 saat mi ?

Nereye yolculuk, İzmir'e mi geliyorsunuz?

Hakan bey, yazdığınız iyi oldu. Benim de size bir sorum olacak. İki hafta önce ben de İstanbula gelmiştim. Sizin orada EDS diye bir sistem var. Herhangi bir problem durumunda adrese gönderiyorlarmış, adrese gönderilmeme durumunda ceza yiyip yimediğinizi nasıl öğrenebiliyorsunuz?

Şundan soruyorum; bana şu ana kadar gelen herhangi bir şey yok. Gerçekten mi yoktur, yoksa varsa bile sıraya mı girmiştir? İnternetten baktım, kırmızı ışıkta beklerken yaya çizgisine bile bassan ceza yazıp gönderiyorlarmış, biz izmir'den alışığız böyle durumlara, acaba orada da yaptık mı böyle bir hata diye meraklandım?

Eeeee ?

Bizi ziyaret etmiyecek misin? Bak Jackdaniels_35'da burada, hatta MaVi. de... Manisa - İzmir arası 30 km...

Ama yarın dışarda olacak gibiyim ben...

Bir de EDS ile ilgili diğer soruma tam cevap alamadım. İnternetten öğrenebileceğimiz bir yer yok mu?

• bende izmirdeyim eren geçmiş olsun bizim de aynı olay geldi başımıza ama yaptırmadık coq belli degil ama sen yaptırmalısın gercekten senin o tamponun arkasında sey nedir
  • @Lukunku
    EDS de fotoğraf çeken kamera ışık kırmızı yandığında otomatik olarak oçalışıyor.Yaya çizgisinin üzerinde dursanız bile ceza kesiliyor.Sıraya girmiştir.
  • KİMSE YOKMU
  • quote:

@Lukunku
    EDS de fotoğraf çeken kamera ışık kırmızı yandığında otomatik olarak oçalışıyor.Yaya çizgisinin üzerinde dursanız bile ceza kesiliyor.Sıraya girmiştir.

ASLINDA Bİ BAKIMA İİ BİRSEY COK SÜRÜCÜ YAYA HAKLARINI İHLAL EDİYOR KIRMIZI ISIK İHLALİ YAPIYOR
  • Dediğin doğruda geçerken yeşil yanıyor.Yol tıkanıyor. yolun ortasında kalıyorsun ona bile ceza yazılıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: _emre_ connect

quote:

@Lukunku

ASLINDA Bİ BAKIMA İİ BİRSEY COK SÜRÜCÜ YAYA HAKLARINI İHLAL EDİYOR KIRMIZI ISIK İHLALİ YAPIYOR
  • YA ZATEN HİÇ BİŞİ TAM OLMUYOR BUDA BENİM CANAVAR YENİ YIKADIM NASIL 5 AYDIR YOKTUM BEN PC BOZUKTU

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!
  • Araban güzel parlıyor.Kazasız belasız kullan
    quote:

YA ZATEN HİÇ BİŞİ TAM OLMUYOR BUDA BENİM CANAVAR YENİ YIKADIM NASIL 5 AYDIR YOKTUM BEN PC BOZUKTU

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

• ARKADAŞLAR BENİM ARABA 6 AYLIK 3000 KM DE MOTORU YENİ AÇTIM DAHA NEYSE BEN YATIYORUM ARAÇ HAKKINDAKİ YORUMLARINIZI YARIN OKURUM İİ GECELER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _emre_ connect -- 26 Temmuz 2008; 23:58:03 >
  • Daha yeni motor kendine gelme başlamış.Benim arabada 4 ve ya 5 ay 11.000 km oldu.
    quote:

ARKADAŞLAR BENİM ARABA 6 AYLIK 3000 KM DE MOTORU YENİ AÇTIM DAHA NEYSE BEN YATIYORUM ARAÇ HAKKINDAKİ YORUMLARINIZI YARIN OKURUM İİ GECELER
  • Herkese iyi gecelr yolcu yolunda gerek İzmir yoluna çıkıyoruz.Allahın izniyle
  • iyi geceler team
  • lukunku abi egzoz eski egzoz yaeni egzozu yaptırdım ama fotosunu çekmedim.oval egzoz attım.bu kare olanı bugün çeker koyarım fotsunu.arkadaki çeki demirinin sökülme vakti geldi de geçiyo.ama taktırırken çok zorlandım.ufak bi ayarı var onu vaptırdıktan sonra sökülcek.emre kardeşim ben onu hem tampon koruma hemde çeki demiri niyetine kullanıyorum.bu arada senin arabada çok güzelmiş.lukunku sanada bi hesaplama yaptım aşağıda:

2 ayda=10.000 km

1 yılda 60.000 km sen artık seneye deiştirirsin arabayı
  • quote:

Eeeee ?

Bizi ziyaret etmiyecek misin? Bak Jackdaniels_35'da burada, hatta MaVi. de... Manisa - İzmir arası 30 km...

Ama yarın dışarda olacak gibiyim ben...

Bir de EDS ile ilgili diğer soruma tam cevap alamadım. İnternetten öğrenebileceğimiz bir yer yok mu?

Günaydın team;

Öncelikle Eren geçmiş olsun. çok ucuz atlatmışsın. birde az hasarda sanırım arkadaki demirin payı da var. Yoksa arka kapı da ezilebilirdi.

@Lukunku;

www.gib.gov.tr
    Gelir İdaresi Başkanlığı
    http://www.gib.gov.tr/index.php?id=40
    linkten tüm borçlarını ve cazelarını görebilirsin

@emre_connect;

Aracın çok güzel allah kaza bela vermesin. yalnız biri önünde şaşkınlıktan ayakkabısını unutmuş sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratozd -- 27 Temmuz 2008; 8:54:17 >

• Bu arada dün servise gittim. Eresinlere;

Şikayetlerim;

1-kapılar kapanırken biraz sesli kapanıyor,
    2-intercooler körüğünden yağ kaçırıyor;
    3-vites geçişlerinde tak diye ses geliyor;
    4hava filtresi değişimi yağ kontrolü, idi

servise 3 gün önceden randevu almıştım, saat 9:00 a,

gittim beni karşılayan kimse olmadı. indim birine sordum randevu almıştım nereye gireceğim diye. tamam çek şöyle ...bey ilgilenecek dediler.

gittim randevu kaydıma ulaşamadı. boşuna randevu almışım. kayıt oluştu yukarıya çıkın dedi. ne zaman bitr dedim öğlene doğru dedi ve arabayı köşeye çektiler. baya bi bekledi orada. bişey demedim. baktım 10:00 gibi araba hareketlendi indim yanına aynı ilgilenen bey burada durmak yasak yukarı çıkın dedi. bence bu durum çok kötü ne demek yani bakamayacak mıyım ne yapıldığına. bir çok serviste bakılıyor. hatta beğenmediğim hyundai servisinde bile beni çağırıp buyrun işte sorun şurdandı bunlar yapılacak bunlar değişecek. bunlar idare eder deyip baktırıyorlardı ve istediğim kadar yanında durabiliyordum. hatta ben sıkılınca ayrılıyordum.

neyse dedim bitince araç bitti dedi beni aşağıdan camdan el hareketiyle çağırdı. indim. insan bir aracı yıkar bir plakalığı değiştirir. benim ön plakalık kırıktı. dedim plakalığı değiştirirmisiniz diye arkasını döndü gitti bi eleman gelip değiştirdi.

aracın körüğü değişti
    kapılar yağlandı
    vites seslerine şafttaki boşluktan kaynaklı normal dendi.
    yağda sorun yok.
    filtre temiz değişmey gerek yok dendi.

belge istedim vermediler. aldım aracı çıktım.

bu arada satışa çıktım mavi connect colorline çok güzel rengi çok canalalıcı duruyor. gerçekten çok beğendim ama sye88 benim baktığım mavininde önünde TDCİ yazmıyordu.

benle orada da ilgilenen olmadı.

yani memnun mu kaldın dense 10 üzerinden 5 belki veririm.

baskı balata bakım ücretlerini soramadım. sorsamda net cevap alamayacağımı biliyorum. ancak telefonda bilgiyi güzel veriyorlar. oradan sorulabilir.

Saygılarımla...

• servis hangi servis biraz lakayit anlattıgına göre birde bu arabalar önden çekişli oldugu için saft yok sorunu bulamayıpta mı uydurdular macaba ama yapmazlar herhalde allah allah
  • @emre_connect;
    Aracın çok güzel allah kaza bela vermesin. yalnız biri önünde şaşkınlıktan ayakkabısını unutmuş sanırım

ya ben sanayide çalıstıgımdan bazı cevre bilinci olmayan arkadaşlar her yeri çöp zanneddip atabiliyorlar çöplerini
    saga sola
  • ya bu arada ben şubattan beri giremiyorum eskiden team daha renkli olurdu simdi sakin baya bide diger siteye nasıl foto koyabiliriz
  • aklıma takıldı colorline ler tdci mi tddi mi acaba
  • Ya arkadaşlar benim connectle ilgili tek sorunum arka kapılardan özellikle sağ arka kapıdan acayip tıkırtı sesi geliyor. Engebeli yolda. İlk aldığımızdan beri var, gidiyoruz servise kapının geçtiği orta kolondaki yerin altına conta koyup sıkıyolar, düzelir gibi oluyo sonra yine oluyor. Özellikle güneşli ve sıcak günlerde çok fazla ses oluyor. Genleşme vs. olayı var sanırım. Serinde falan kesilebiliyor yada azalıyor ses. Arabaya binen arkadaşlar, arabayı çok beğeniyor ama en ufak bi sallantıda kapıdan gelen ses herşeyi berbat ediyor, bu ne diye soruyorlar. Onu da geçtim ben deli oluyorum duydukça. Sizde durum böylemi? Bunun bi çaresi var mı ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeagle89 -- 27 Temmuz 2008; 11:07:19 >

• 
Sayfa: önceki 550551552553554
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.