Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (551. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.229
Cevap
71
Favori
4.115.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mdindas

şehir dışı için 222 ykr bence normal ş.içide 270 ykr olur euro dieselle sanırım

quote:

Orjinalden alıntı: hakoist

Yakıt olarak çok konuşuluyor.Benim aracımında ilk 10.000 km ye kadar çok yakıyordu.Şimdilik pek bi sorun yok normale gönüyor.

200 YTL mazot ile 900 km şehir dışı gittim.Aracın motoru açıldıkça daha az yakıyor. yaklaşık 8.000 km şehir dışında kullanıldı.

Ortalama şehir içi 270 ykr yakıyor.
  • arkdaşlar sürekli klima açık gezdiği açık suanki tüketim ortalama 7.5 litre benim aracın
  • aynen benimkide 7.5- 8.0 arası oda bakımlı ise
    hava filitresi yağı falan bakımsızza bir % 10-15 ekle
    kullanılan yakıt sürekli opet ultra euro diesel

quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

arkdaşlar sürekli klima açık gezdiği açık suanki tüketim ortalama 7.5 litre benim aracın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdindas -- 26 Temmuz 2008; 0:44:04 >
  • biras adana sıcağında bu degerler normal gibi
  • günaydın team. kahvaltımı yaptıktan sonra birazdan servise gideceğim. dün sabah bıraktım "trim" diye adlandırdıkları arka bagajdaki fileli kaplamalardaki deformo yüzünden değişmesi gerekiyordu. el freni tabancası değişecekti, kapı fitilleri değişecekti. dün arabam orda kaldı. özledim...
  • arkadaşlar dün başımıza ne geldi bi bilseniz....dün tam mazot almak için benzinliğe doğru gidiyodum.kırmız ışıkta durdum.arkadan gümm etti bişey.bi de bi baktımki almancının birisi e200 ile beraber bizim tamponun üstünde indim baktım ki allahtan arka bagaj kapısına vurmamış.sol tampon kapığıyla tamponun üstündeki plastik parçayı kırmış.neyse arabaları çektik sağa konuştuk fln bugün servise gitcez benim tamponu yaptırmaya..dün akşamdan beri kafam ona bozuk teame fln girmedim...neyse ucuz atlattık allahtan bişey olmadı arabaya yaaaaa
     *****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

• Geçmiş olsun. Allah beterlerinden korusun bu bişey değil sıkma canını
  • Ucuz atlatmışsın, geçmiş olsun. Nazar değmiştir, bak baban haklıymış nazar boncuğu sticker ı yapıştırmakta, bide o kadar yapıştırtmam diye ısrar ediyosun, gördünmü
  • belki adam arkadaki stickerleri incelerken oldu.. yada ne kadar asil araba diodu ... şahinin ferrariye girdiği hesap
  • cümleten iyi günler arkadaşlar
  • bir arkadaşa 75 lik connect ile 190 km hız yaptığını söylüyor doğu olabilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Superonline1

bir arkadaşa 75 lik connect ile 190 km hız yaptığını söylüyor doğu olabilirmi?

rampa aşağı belki ama düz yolda çok zor
  • eren geçmiş olsun. adamın kaçmamış olması sevindirici.
    @Superonline1
    burda hızla ilgili sohbet ve paylaşım yapmamaya özen gösteriyoruz.
  • @connect_52 çok çok geçmiş olsun.bu arada resimleri forumda gösterme yolunu kimse söylemedi.connect_52 nasıl koyuyorsun foruma resimleri?
  • @vedkum kardeş cevapla butonuna bas (hızlı cevap a basMA) daha çok gülücük yazan yerin hemen sağ tarafına bak orda yazıyor .. tıklayığ pc inden resmi secip yüklüosun yüklendi deyince tamam diceksin.. msj kısmında yüklendiğini gostermio ama yüklenmiş oluo
    ..umarım anlatabilmişimdir

bu arada @Superonline1 benim youtube videolarımda var .. evet 190 yapıyor .. ama formalitedende olsa hatırlatmam gerekiyor.. HIZ FELAKETTİR
  • arkdaşlar glx ile normal connect arasındaki bagaj hacmi ile ilgili yardım istemiştim bakabilen oldumu?
  • cok saol abicim .. ellerin dert gormesin .. eğer normal glx olamayan bi arkdaşımızda ölçerse sevinirim ... iş dolayısıyla bi süre goremeyebilirim connect i .. rica etsem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

@connectgücü

Senin için yaptığım ölçümlerin sonuçları...

A: 125 cm.
    B: 132 cm.
    C: 125 cm

Umarım işine yarar....

yine çok teknik çalışmışsın:)
  • Pendik-Yalova arabalı vapurla geçeğiz belli bi saatte kadar mı taşıma yapıyorlar.Yoksa 24 saat mi ?
  • Evet İzmir'e gidicem.Orda Manisa'ya asker ziyaretine geçiceğiz.
    EDS adrese yollanılıyor.Yaya çizgisinin üzerinde dursanız bile acımadan cezayo yolluyorlar.Bizde ceza yemişiz evin orda ışıklarda geçen hafta geldi.
    quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

quote:

Orjinalden alıntı: hakoist

Pendik-Yalova arabalı vapurla geçeğiz belli bi saatte kadar mı taşıma yapıyorlar.Yoksa 24 saat mi ?

Nereye yolculuk, İzmir'e mi geliyorsunuz?

Hakan bey, yazdığınız iyi oldu. Benim de size bir sorum olacak. İki hafta önce ben de İstanbula gelmiştim. Sizin orada EDS diye bir sistem var. Herhangi bir problem durumunda adrese gönderiyorlarmış, adrese gönderilmeme durumunda ceza yiyip yimediğinizi nasıl öğrenebiliyorsunuz?

Şundan soruyorum; bana şu ana kadar gelen herhangi bir şey yok. Gerçekten mi yoktur, yoksa varsa bile sıraya mı girmiştir? İnternetten baktım, kırmızı ışıkta beklerken yaya çizgisine bile bassan ceza yazıp gönderiyorlarmış, biz izmir'den alışığız böyle durumlara, acaba orada da yaptık mı böyle bir hata diye meraklandım?

• 
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.