Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (2369. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.224.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Nipp10

connect imin gaz pedalı bozuldu sanırım sorun sizce ne olabilir

Bozuldu derken problem ney ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seven44 -- 22 Nisan 2014; 7:24:18 >
  • Yarın Bombayı kuruyorum Amfi Sunny 1600 watt Bass amfisi. Subwoofer ise 30cm 1400 watt Pioneer.. Aracımı iş gereği kullandığım için bu kadar yeterli.

• Benide ekleyin ! 2011 model var bizdede :)

Orijinalden alıntı: _çağ_

quote:

Orijinalden alıntı: Nipp10

connect imin gaz pedalı bozuldu sanırım sorun sizce ne olabilir

Bozuldu derken problem ney ?

Hocam tahmin ettiğim gibi gaz pedalı bozulmuş 450 tl ye oldu elektronik miş

DH Japonya Hayranları
    ||DH Elektronik külübü||Opera fan kulübü||Amfi hastası, motor-bisiklet ustası||Az yakar, çok kaçar
  • Beni de alın team a :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipp10 -- 23 Nisan 2014; 0:40:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

DH Japonya Hayranları
    ||DH Elektronik külübü||Opera fan kulübü||Amfi hastası, motor-bisiklet ustası||Az yakar, çok kaçar

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipp10 -- 23 Nisan 2014; 0:38:12 >

DH Japonya Hayranları
  • kayar kapiyi sonuna kadar acinca geri cekmesi neden bu kadar zor oluyor ? hadi zorlugu neyse iceri taraftan cekecegide yok. zar zor kapaniyo sonuna kadar actigimizda.

connect 2011 75ps

bizim aracınkide zor kapanıyordu resimdeki sağdan 2. somunu biraz gevşet hallolucaktır

tesekkurler aksam bi bakicam insaAllah. en kosede sagdaki somunu diyorsun degilmi?

• Merhabalar,

Önceki sayfalardan okumaya devam ediyorum, fotoğraflardan birinde çamurlukları simsiyah bir connect gördüm. İnanın, birkaç gündür benim de aklımdaydı. Ne kadar temizlersem temizleyeyim yine kirli ve soluk duruyorlar. Siyah olması daha şık daha temiz olacaktır diye düşünüyorum. Bunu ne tür bir boya ile sağlayabilirim sizce? Yardım edebilir misiniz?

Orijinalden alıntı: diamond4000

quote:

bizim aracınkide zor kapanıyordu resimdeki sağdan 2. somunu biraz gevşet hallolucaktır

tesekkurler aksam bi bakicam insaAllah. en kosede sagdaki somunu diyorsun degilmi?

Hayir hocam sol taraftaki somunu gevseteceksin ama cok gevsetme bosta kalmiycak sekilde ayarlarsin

Yinede sert dersen sagdakinide biraz ac soldakiyle ayarla yani2 somunda bosta kalmiycak sekilde ayarla ben oyle yaptim sonuna kadar acinca kapiyi cok hafif kitliyor kapatirken gayet kolay oluyo

• brhndrn kullanıcısına yanıt
    Ben lastik parlatıcı için aldığım ürünü kullanıyorum. Parlatıcıyı sürdükten sonra 3-4 dk bekleyip kuru bez ile temizliyorum. Mat ama siyah bir görüntü oluyor. Eski beyazlaşmış halinden eser kalmıyor. 1 hafta falanda sorunsuz gidiyor.

Lastik parlatıcıdan bolca kullandım ama sanırım kalitesiz bir üründü, böyle siyah bir renk vermedi. Sadece parlattı Yani eski soluk, hafif grimsi rengi birazcık canlandı. Siz parlatıcı kullandım dememiş olsaydınız çamurluklarınız kesinlikle boyanmış derdim. Ki, daha önce 14 yaşında bir kangoo'muz vardı. Güneş, tamponlarını yan aynaları falan soldurmuştu. Babam nereden bulmuşsa su geçirmez kaliteli bir ayakkabı boyası ile boyamıştı. 2 yıl rengi simsiyah olarak kaldı ama aynı işlemi Connect için cesaret edemiyorum. Hepten mahvedersek boyayı çıkaramayız diye

Kullandığınız parlatıcının markasını yazabilirseniz sevinirim üstadım.

• brhndrn kullanıcısına yanıt
    Markasına dikkat etmedim Hepsiburadadan set olarak almıştım. Arkadaşın köpük şeklinde olan parlatıcısını sürmüştüm bir ara o daha güzel parlatıyordu.
    Çok aşırı beyazlama varsa butür parlatıcılar işe yaramayabilir ama.

• selam beyler. askerlik bitti. connectle yola devam.

ilk olarak resimdeki spoiler den takıcam. ancak her yerde yok. istanbulda gören bilen duyan varmı bundan.
    SINIF : PİYADE

• ugurkamil kullanıcısına yanıt
    Köpük türü olanlara bakayım, kaliteli bir parlatıcı ile deneyeyim öyleyse. Olmazsa o zaman boya işini araştırırım.

Teşekkürler

KBÜ-Makine Mühendisliği 16'
    2013 Caddy Trendline_plus Manuel
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORKK

selam beyler. askerlik bitti. connectle yola devam.

ilk olarak resimdeki spoiler den takıcam. ancak her yerde yok. istanbulda gören bilen duyan varmı bundan.

Haydi hayırlı olsun Üsküdar yavuztürk mahallesi'nden aldım 120 liraya 2 haftaya kadar takmayı planlıyorum.

Şöyle;

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!

• quote:

Orijinalden alıntı: Etms

Siyah trimlerde en uzun süreli etki nano ürünlerle elde edilir. Bir uygulama yaklaşık 2 yıl kalıcılık verir.
    Ben şahsen gtechniq c4 ü tavsiye ederim..

+1 en mantıklı çözüm Gtechniq.

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.