Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (2244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
34 Misafir (2 Mobil) - 32 Masaüstü2 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.133.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22422243224422452246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Etms

quote:

Orijinalden alıntı: Equalinde

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _çağ_

quote:

200 falan ne yaptın ağa.

200 görür bence denemedim ama o potansiyel var gibi

Yokuş aşağı görürsün. Max 200-210 görüyor zaten..

90 ps nin azami hizi kacti?

190 civaridir..

130 ps lik transportera göre karşılaştırınca çok iyi bi değer ama ciddden çok yakıyor. 500 km 1,5 depoyla gitti.

Yanlışın olmasin. Senin hesaba göre 18 lt yakıyor..

Kastamonuda doldurdum. çeyreğe inince otobandaki mcdonaldsın olduğu yerde doldurdum.Dönüşte de hiqhway da doldurdum. Tabi İstanbulda'da biraz yakmıştır. Kafam karıştı şimdi bak ama yol bilgisiyarına baktığımda 8,8 yazıyodu .

• quote:

quote:

quote:

130 ps lik transportera göre karşılaştırınca çok iyi bi değer ama ciddden çok yakıyor. 500 km 1,5 depoyla gitti.

Kastamonuda doldurdum. çeyreğe inince otobandaki mcdonaldsın olduğu yerde doldurdum.Dönüşte de hiqhway da doldurdum. Tabi İstanbulda'da biraz yakmıştır. Kafam karıştı şimdi bak ama yol bilgisiyarına baktığımda 8,8 yazıyodu .

ben 105 ps lik kullanmıştım 90lıkla kafa kafaya diyebilirim 130luğu 90lıktan çok daha iyidir diye tahmin ediyorum

Birde siz o mazot göstergesine kanmayın çok fazla sapma var koyduğunuz litre bakımından hesaplayın.O kadar çok yakmadığını anlarsınız bakın geçen sene burdan fulledik bartına vardığımda 570km yol gitmişim ve depoyu bartında fulledik tam 37,5 litre mazot aldı 150 tl. mazotun litresi 3.97 idi ve ortalama 100km de 6,5 litre yakmış

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben 105 ps lik kullanmıştım 90lıkla kafa kafaya diyebilirim 130luğu 90lıktan çok daha iyidir diye tahmin ediyorum

Birde siz o mazot göstergesine kanmayın çok fazla sapma var koyduğunuz litre bakımından hesaplayın.O kadar çok yakmadığını anlarsınız bakın geçen sene burdan fulledik bartına vardığımda 570km yol gitmişim ve depoyu bartında fulledik tam 37,5 litre mazot aldı 150 tl. mazotun litresi 3.97 idi ve ortalama 100km de 6,5 litre yakmış

Alıntıları Göster
     *****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

Yeni Ford Tourneo Connect'de 1.0L EcoBoost 125PS motor kullanılcakmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırık Ok

Bunun yanında dizel motor seçenekleride olur mutlaka 1000 silindir hacmine sahip motor 125ps aşırı beslemeli ve taşıyacağı yük enaz 1600kg uzun vadede sakatlık çıkartır bence
  • quote:

quote:

Bunun yanında dizel motor seçenekleride olur mutlaka 1000 silindir hacmine sahip motor 125ps aşırı beslemeli ve taşıyacağı yük enaz 1600kg uzun vadede sakatlık çıkartır bence

Çok Pardon ya 1.6L EcoBoost motor olacakmış. Birde 2.5 L Duratec motor olabilirmiş

http://www.ford.com/crossovers/transitconnect-wagon/

http://blog.ford.com.tr/1-0l-ecoboost-odule-doymuyor/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 8 Şubat 2013; 12:49:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

quote:

quote:

Çok Pardon ya 1.6L EcoBoost motor olacakmış. Birde 2.5 L Duratec motor olabilirmiş

http://www.ford.com/crossovers/transitconnect-wagon/

http://blog.ford.com.tr/1-0l-ecoboost-odule-doymuyor/

Alıntıları Göster
    Arşivden bulduğum birkaç fotoğraf

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! Teyp arabanın üstünde gitti hala taksitlerini ödüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _çağ_ -- 9 Şubat 2013; 19:17:22 >

• quote:

Arşivden bulduğum birkaç fotoğraf

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! Teyp arabanın üstünde gitti hala taksitlerini ödüyorum

Alıntıları Göster
    Hocam kaça almıştınız

• quote:

Hocam kaça almıştınız

450Tl hocam tv li
  • quote:

quote:

Hocam kaça almıştınız

450Tl hocam tv li

Alıntıları Göster
    selamlar

3. stop un 21w ampulünü söküp yerine kırmızı şerit led çeksem arıza ışığı yakar mı. ampulün aydınlatması yetersiz ve biçimsiz şahsi fikrim. ayrıca lambanın tamamına ışıgı yaymıyor.

asıl fikrim f1 stop yapıcam ama bakalım. teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: recctum

selamlar

3. stop un 21w ampulünü söküp yerine kırmızı şerit led çeksem arıza ışığı yakar mı. ampulün aydınlatması yetersiz ve biçimsiz şahsi fikrim. ayrıca lambanın tamamına ışıgı yaymıyor.

şerit led güzel durur bence arıza ışığıda yanmaz
  • quote:

selamlar

Geçen bi connectte gördüm f1 stop uygulaması. Gerçekten tahmin ettiğim gibi emanet duruyo arabanın üzerinde. Daha önce bahsettiğimiz gibi şerit ledi stop lambasından bağımsız yanacak şekilde yaparsan, güzel olur. Stop ışığını kuvvetlendirmek istiyorsan direk uygun led ampul bulup tak bence..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

selamlar

Geçen bi connectte gördüm f1 stop uygulaması. Gerçekten tahmin ettiğim gibi emanet duruyo arabanın üzerinde. Daha önce bahsettiğimiz gibi şerit ledi stop lambasından bağımsız yanacak şekilde yaparsan, güzel olur. Stop ışığını kuvvetlendirmek istiyorsan direk uygun led ampul bulup tak bence..

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar, 11 yıllık emektar megane 1 imizi geçen sene martda sattık. Nisan ayında 15000TL ye 2004 K210 75PS connect aldık. İlk zamanlar baya başımızı ağrıttı, ama şimdi hiçbir sıkıntısı yok. Şu anda 170500 KM de.
    Bu grup sayesinde araç hakkında çok şey öğrendim ve aranıza katılmak istedim.

• quote:

quote:

90 ve 110 ps ile en fazla kaç km sürat yaptınız. Bugün istanbul-kastamonu otobanda 178 gördü araba.

Önceki 75ps tddi ile yokuş aşağı 188 görmüştü düz yoldada 175te takılırdı

ben nigde pozantı arasında otobanda 200 gördüm araç 110luk 2007 160binde :D orjinal chip felan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: matraxx3306

quote:

quote:

90 ve 110 ps ile en fazla kaç km sürat yaptınız. Bugün istanbul-kastamonu otobanda 178 gördü araba.

Önceki 75ps tddi ile yokuş aşağı 188 görmüştü düz yoldada 175te takılırdı

ben nigde pozantı arasında otobanda 200 gördüm araç 110luk 2007 160binde :D orjinal chip felan yok

düz yoldamı 200 gördü ?
  • Yok kardes duzde 170 180 e dustu yokus asagi 200 gordu tokattan mersine gelirken birde premio tokatladi beni :) daha dogrusu ben 5 kisi o tek kafa kafaya gittik 180 e kadar

• Birde yakiti hic soylemiyorum :) giderken 120 130 la gittim 650 km yapti gelirke n bastim 500 yapmadi :):)

• quote:

Yok kardes duzde 170 180 e dustu yokus asagi 200 gordu tokattan mersine gelirken birde premio tokatladi beni :) daha dogrusu ben 5 kisi o tek kafa kafaya gittik 180 e kadar

Chip şart
  • quote:

quote:

quote:

Turbo sesi duyuluyor diyorsun da, acaba kaçırıyor olabilir mi? Kaçırdığında turbo ıslığına benzer bir ses duyuluyor çünkü..

Hocam bahsettiğim ses işte bu. Ses kaydı yaptım. Telefonu aracın kaputunu akünün açıp üstüne koydum dakika 1:05 ten sonra da telefonu aracın altına, yere koydum ordan turbo sesi daha net anlaşılıyor. Aracı çalıştırdıktan 2 saniye sonra turbo rolantide bile devir çeviriyor.

Ses kaydı linki

http://uploaded.net/file/x4nssxqb

Bilgisayara geçince bakacağım..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benim connectin sağ ön teker ile triger kayışının arasından bir yerden arabayı çalıştırdığımda sürekli çık çık diye bir ses gelmeye başladı bi türlü bulamadım nerden geldiğini daha önce başına gelen var mı?

• quote:

Yok kardes duzde 170 180 e dustu yokus asagi 200 gordu tokattan mersine gelirken birde premio tokatladi beni :) daha dogrusu ben 5 kisi o tek kafa kafaya gittik 180 e kadar

Ben tamamen düz yolda 210 km/h görmüştüm geçtiğimiz ramazan bayramı'nda.Viteslerde redline zorlarsanız ibre rahatlıkla sona dayanıyor.Sayaç sıfırlama düğmesiyle açılan dijital gösterge'de de 213 gösteriyordu.Gerçek hız neydi bilemem tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertdo2

Merhaba arkadaşlar, 11 yıllık emektar megane 1 imizi geçen sene martda sattık. Nisan ayında 15000TL ye 2004 K210 75PS connect aldık. İlk zamanlar baya başımızı ağrıttı, ama şimdi hiçbir sıkıntısı yok. Şu anda 170500 KM de.
    Bu grup sayesinde araç hakkında çok şey öğrendim ve aranıza katılmak istedim.

Aramıza hoşgeldiniz , aracınızı ve sizi de tanımak isteriz , ilk sayfadaki gibi bilgilerinizi bana P.m atarsanız eklerim
  • 
Sayfa: önceki 22422243224422452246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.