Şimdi Ara

dh neden kişiselleştirilemiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar neden herkes dh yi istediği gibi kişiselleştiremiyor. ben turuncuyu pek sevmem. ben girdiğimde turuncu yerine başka ren olsa olmaz mı. bu olmazsa her bölümün arka planı konuya özel olsun. mesela elektronik ile ilgili bölümün arka planında elektirik devreleri , sağlık ile ilgili bölümün arka planında hastane resmi gibi
    siz ne düşünüyorsunuz

• Citizen şimdi onuda bozmasın
  • Hey yavrum heyy.. İstersen bir de uçup kacsin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert-TR

Citizen şimdi onuda bozmasın

• Senin gibi düşünmüyorum.

• Stylish kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PostMortem

Stylish kullanın.

Bunu yazmaya gelmiştim.
  • Ya dur böyle bile zar zor giriyoruz foruma
  • ya sev ya terk et
  • Biz onun turuncusunu sevdik

• quote:

Stylish kullanın.

o ne işe yarıyor dostum. farklı bilgisayarlardan oturum açtığımda işe yarar mı. isteklerimi yerine getiriyor mu tam olarak biraz bilgi verir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21indeyim

quote:

Stylish kullanın.

o ne işe yarıyor dostum. farklı bilgisayarlardan oturum açtığımda işe yarar mı. isteklerimi yerine getiriyor mu tam olarak biraz bilgi verir misin

Eklentinin kurulu olduğu bilgisayarda/tarayıcıda işe yarar. İİsteklerim dediğiniz iki tane istekte bulunmuşsunuz zaten. Arkaplan resmi bana saçma geldiği için bu eklenti arkaplan rengini, mesaj kutusu rengini vs değiştirmenize yarar. Bunun konusu da vardı fakat bulamadım şimdi.
  • bence tamamen gereksiz bişe olur. turuncu ve grinin tonları gözleri yormayacak seviyede ve güzel. uzun süreli 3d tasarım yaparken arka planı her zaman gri yaparım çünkü gözü en az yoran renklerden birisidir, kaldıki işsizlik hat safada günde her birimiz kim bilir kaç saat bu ekranın başında duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

bence tamamen gereksiz bişe olur. turuncu ve grinin tonları gözleri yormayacak seviyede ve güzel. uzun süreli 3d tasarım yaparken arka planı her zaman gri yaparım çünkü gözü en az yoran renklerden birisidir, kaldıki işsizlik hat safada günde her birimiz kim bilir kaç saat bu ekranın başında duruyor.

+1
  • _bluescream_ kullanıcısına yanıt
    diyorsunuz yani. peki sizin görüşünüze saygım var.
  • rengini değiştirirsiniz , sıkılırsınız , sonra forum çok değişti dersiniz
  • quote:

diyorsunuz yani. peki sizin görüşünüze saygım var.

rica ederim. genelde sürekli açılıyor bu konu mesut abinin canlı yayınında da sürekli soruyorlar abi tasarım niye renkler niye değişmiyor diye. tasarım çok sade ve öz istediğiniz her an elimizin altında **** gibi sayfada yorum aramıyoruz renkler emikslabs gibi maviye bulanmış değil.

özetle gri iyidir iyi

• _bluescream_ kullanıcısına yanıt
    gri yi bende severim benim sevmediğim renk turuncu olan. :D hayır yani turuncununda tonları var mam bu turuncu çok itici bence. sanki güneşte kalmış 15 tl lik tşörtler gibi :D
  • böyle iyi
  • quote:

gri yi bende severim benim sevmediğim renk turuncu olan. :D hayır yani turuncununda tonları var mam bu turuncu çok itici bence. sanki güneşte kalmış 15 tl lik tşörtler gibi :D

yapacak bişi yok soluk olmasının sebebi dediğim gibi göz yorulmasını düşürmek için. çok canlı olunca gerçekten problem oluyor. etklentilerle vs kullanan var ama bilmiyorum.

kendimden örnek vereyim rhino kullnıyorum senelerdir acad de bile hep gri arka plan seçerim 10saat sonrasında gözlerim yorulmaya başlıyor ama arka planı daha canlı bir renk yaptıgımda bu süre yarı yarıyadan fazla düşüyor.

tabi bir yerde de zevk meselesi, tercih olarak sunulabilirdi ama sanmıyorum kurallar konsunda yazıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.