Şimdi Ara

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] (376. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.578
Cevap
173
Favori
564.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]

(En Son Oy Tarihi: 11.8.2025)
Giriş

Sağ olun hocam bizim stamp ile WhatsApp grubumuz var çözemedik :) belki birkaç BIOS daha denerim olmazsa yapacak bir şey yok RTX 3090 gibi kullanırım artıkDH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] 

• Aynen, PM'den de döndü bana. DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] 

Gidişata göre gelişmeleri bekliyoruz o zaman.

@StamP0fRadiation Bu arada nihayet nick değişmiş. DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] 

• DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]youtube
    Herkese merhabalar;Bu videoda, Ethereum'un kazılamama durumu hakkında konuştum. Herkese iyi seyirler dilerim.--KAYNAKLAREthereum Merge Haberi - https://www.c...
    https://www.youtube.com/watch?v=WNyDJMYZDUY&feature=youtu.be

Önceden bazı konularda düşünceleri çok değişkendi ama son zamanlarda biraz daha oturmuş diyebiliriz.

Son günlerde konu içerisinde de paylaştığım/paylaşılan gelişmeler hakkında videolu olarak bilgi edinmek isteyenler izleyebilirler. Daha derin konular da mevcut.

• Arkadaslar hiveos ta hangi havuzu kullanmali su an icin? Flexpool diyorlar ama sizin fikriniz nedir? 0,01ETH kazinca odemeli olsun.

Hiveon pool kullanan var mi bu arada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eren20xxxx kullanıcısına yanıt

İnsanları yanlış yönlendirmeyin. O dediğiniz 61mh astarı kendisinden pahalıya denk geliyor. Hiçbir mantığı ve gereği yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: 34HIL34

İnsanları yanlış yönlendirmeyin. O dediğiniz 61mh astarı kendisinden pahalıya denk geliyor. Hiçbir mantığı ve gereği yok.

Ben yönlendirmiyorum ve yahut yalan da söylemiyorum ilgilenen kişiler araştırabilir.merak edenler de özelden yazdılar kaynak attım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaklaşık olarak 18 saattir trexi deniyorum 444mh olan rig 457mh oldu mh watt dalgalanması yok gibi bişi havuza yansımasıa güzel mh kaybı şuan yok güzel yani tavsiye ederim...

• cellat_006 kullanıcısına yanıt

Arkadaşa 2 adet RX 6600 içeren bir kapalı kasada mining sistemi kurduk. 450 watt bronze güç kaynağı var. Ekran kartlarının çektiği güç hiveos ta 81 watt. 57.91 ETH hashrate var. Isılar kapalı kasada 42 ye 58. 450 watt güç kaynağına 3. kart deneme amaçlı bağladık oda çalıştı. Eminim 4.de çalışırdı. Diğer AMD kartların hepsini inceledim. 6900 XT fiyatına 3 tane RX 6600 alıp kazım yapmak hem daha fazla hashrate hemde daha düşük güç tüketimi ile sağlanabiliyor izlediğim videolara göre. 6800 ve 6700 XT içinde durum böyle. Yani hem risk birden fazla karta bölünmüş oluyor hem biri bozulsa diğeriyle devam şansı var hemde ısılar iyi gibi.

İşin Nvidia kısmını hiç çözemedim ama. Galiba onların hashrateleri çok yüksek olduğu için yüksek güç tüketimi önemsenmiyor. Misal Nvidia tarafında ucuz olan 1660 yada 3060 rigi olan bir arkadaş bilgi verirse durum nedir öğrenmiş oluruz.

• caglaryk kullanıcısına yanıt

ilki nvidia kartların piyasası daha yüksek çünkü rtx ve dlss teknolojisi var. bu teknolojiler için oyuncular tarafından çok talep görüyorlar. ikincisi ise nvidia kartların altcoin performansları amd kartlara göre daha yüksek. olası altcoin madenciliğinde nvidia kartlar daha değerli olacaklar.

• Arkadaşlar herkese selam. Trex minerın son sürümünde gelen lhr low power özelliğini deneyen oldu mu? Tavsiye eder misniz? Sanırım dalgalanmalar çok oluyor

• Arkadaşım gigabyte rtx 3090 kartına thermal pad sipariş edip kendisi taktı ve bellek sıcaklıkları 15 20 derece civarında düştü tam yükte gpu sıcaklıkları 80 li derecelerde. Bende de EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA kart mevcut ve arkadaşla beraber benim kartında thermal padlerini değişelim diyoruz. Sorun şu ki kartın youtube'da adamakıllı bir thermal pad değişim videosunu bulamadık yani kaç mm padlari kullanacağımızı anlayamadık.

Daha önce bu karta thermal pad uygulaması yapmış olan varsa ya da nerden tam kesin bilgi alabileceğimi bilen varsa yardımı olabilir mi?

EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 17 Nisan 2022; 13:6:42 >

• msb_bjk kullanıcısına yanıt

Evga forumlarında resmi bilgi aşağıdaki gibi, notlarıma almıştım değişim yaparken kullanmak için ama birebir tecrübe etmiş arkadaşlar daha net bilgi vereceklerdir, zira ölçüler küsüratlı, muhtemelen Ice Dragon kullanacaksanız sert bir ürün olduğu için daha ince olması gerekebilir:

3090/3080 FTW3 Pads:

1pcs: 77mm x 6.5mm x 2.75mm

2pcs: 53mm x 14mm x 2.25mm

1pcs: 37.5mm x 14mm x 2.25mm

1pcs: 15mm x 12mm x 2.25mm

1pcs: 110mm x 5mm x 2.5mm

• Arkadaşlar neden bu kadar fazla elektirik harcıyor wat ayarlarını neye çeksem olmadı bende mi sorun var

• Dual yapıyorsunuz çok normal çektiği...

• CaNeR509 kullanıcısına yanıt

Ayarları yapamamışsınız 1380 Core, 2600 mem, 170 PL yapın 61.50 ETH 1735 ton kasarsınız.

• 300 315w çeken 3080 Ti'nin 9 saat --lhr-low-power değerleri. 99 ETH yerine 95 ETH kasıyor 9 saatte ortalama 267w çekmiş bence gayet iyi.

• JeaLeusy kullanıcısına yanıt

Ortalaması güzel de bu dalgalanmadan hiç memnun olmadım ben, 0.25.10 ve 11 de de böyleydi, sanırım bunu sabitlenin bir yolu yok, olsa yaparlardı, ancak böyle ortalamayı düşürebiliyorlar. Bu civarda uzun süreli ve devamlı bir hareket komponentlerde (VRM,GPU,VRAM,PSU ve kapasitörler) nasıl bir sonuç doğurur endişeliyim açıkçası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 17 Nisan 2022; 16:16:31 >
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt

hocam 1400 core , 2450 mem 3070 ti de 60.50 ETH, 1640 ton alıyorum iyi midir sizce.

• arkadaşlar mining yaparken harcanan elektrik giderini nasıl hesaplıyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.