Sağ olun hocam bizim stamp ile WhatsApp grubumuz var çözemedik :) belki birkaç BIOS daha denerim olmazsa yapacak bir şey yok RTX 3090 gibi kullanırım artık |
DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] (376. sayfa)

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]
(En Son Oy Tarihi: 11.8.2025)
-
-
Aynen, PM'den de döndü bana.
Gidişata göre gelişmeleri bekliyoruz o zaman.
@StamP0fRadiation Bu arada nihayet nick değişmiş.
-
youtube
Herkese merhabalar;Bu videoda, Ethereum'un kazılamama durumu hakkında konuştum. Herkese iyi seyirler dilerim.--KAYNAKLAREthereum Merge Haberi - https://www.c...https://www.youtube.com/watch?v=WNyDJMYZDUY&feature=youtu.beÖnceden bazı konularda düşünceleri çok değişkendi ama son zamanlarda biraz daha oturmuş diyebiliriz.
Son günlerde konu içerisinde de paylaştığım/paylaşılan gelişmeler hakkında videolu olarak bilgi edinmek isteyenler izleyebilirler. Daha derin konular da mevcut.
-
Arkadaslar hiveos ta hangi havuzu kullanmali su an icin? Flexpool diyorlar ama sizin fikriniz nedir? 0,01ETH kazinca odemeli olsun.
Hiveon pool kullanan var mi bu arada?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsanları yanlış yönlendirmeyin. O dediğiniz 61mh astarı kendisinden pahalıya denk geliyor. Hiçbir mantığı ve gereği yok.
-
Ben yönlendirmiyorum ve yahut yalan da söylemiyorum ilgilenen kişiler araştırabilir.merak edenler de özelden yazdılar kaynak attımquote:
Orijinalden alıntı: 34HIL34İnsanları yanlış yönlendirmeyin. O dediğiniz 61mh astarı kendisinden pahalıya denk geliyor. Hiçbir mantığı ve gereği yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yaklaşık olarak 18 saattir trexi deniyorum 444mh olan rig 457mh oldu mh watt dalgalanması yok gibi bişi havuza yansımasıa güzel mh kaybı şuan yok güzel yani tavsiye ederim...
-
Arkadaşa 2 adet RX 6600 içeren bir kapalı kasada mining sistemi kurduk. 450 watt bronze güç kaynağı var. Ekran kartlarının çektiği güç hiveos ta 81 watt. 57.91 ETH hashrate var. Isılar kapalı kasada 42 ye 58. 450 watt güç kaynağına 3. kart deneme amaçlı bağladık oda çalıştı. Eminim 4.de çalışırdı. Diğer AMD kartların hepsini inceledim. 6900 XT fiyatına 3 tane RX 6600 alıp kazım yapmak hem daha fazla hashrate hemde daha düşük güç tüketimi ile sağlanabiliyor izlediğim videolara göre. 6800 ve 6700 XT içinde durum böyle. Yani hem risk birden fazla karta bölünmüş oluyor hem biri bozulsa diğeriyle devam şansı var hemde ısılar iyi gibi.
İşin Nvidia kısmını hiç çözemedim ama. Galiba onların hashrateleri çok yüksek olduğu için yüksek güç tüketimi önemsenmiyor. Misal Nvidia tarafında ucuz olan 1660 yada 3060 rigi olan bir arkadaş bilgi verirse durum nedir öğrenmiş oluruz.
-
ilki nvidia kartların piyasası daha yüksek çünkü rtx ve dlss teknolojisi var. bu teknolojiler için oyuncular tarafından çok talep görüyorlar. ikincisi ise nvidia kartların altcoin performansları amd kartlara göre daha yüksek. olası altcoin madenciliğinde nvidia kartlar daha değerli olacaklar.
-
Arkadaşlar herkese selam. Trex minerın son sürümünde gelen lhr low power özelliğini deneyen oldu mu? Tavsiye eder misniz? Sanırım dalgalanmalar çok oluyor
-
https://zycrypto.com/russia-goes-bullish-on-bitcoin-as-finalized-bill-suggests-adopting-crypto-as-legal-tender/
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Evga forumlarında resmi bilgi aşağıdaki gibi, notlarıma almıştım değişim yaparken kullanmak için ama birebir tecrübe etmiş arkadaşlar daha net bilgi vereceklerdir, zira ölçüler küsüratlı, muhtemelen Ice Dragon kullanacaksanız sert bir ürün olduğu için daha ince olması gerekebilir:
3090/3080 FTW3 Pads:
1pcs: 77mm x 6.5mm x 2.75mm
2pcs: 53mm x 14mm x 2.25mm
1pcs: 37.5mm x 14mm x 2.25mm
1pcs: 15mm x 12mm x 2.25mm
1pcs: 110mm x 5mm x 2.5mm
-
Arkadaşlar neden bu kadar fazla elektirik harcıyor wat ayarlarını neye çeksem olmadı bende mi sorun var
-
Dual yapıyorsunuz çok normal çektiği...
-
Ayarları yapamamışsınız 1380 Core, 2600 mem, 170 PL yapın 61.50 ETH 1735 ton kasarsınız.
-
-
Ortalaması güzel de bu dalgalanmadan hiç memnun olmadım ben, 0.25.10 ve 11 de de böyleydi, sanırım bunu sabitlenin bir yolu yok, olsa yaparlardı, ancak böyle ortalamayı düşürebiliyorlar. Bu civarda uzun süreli ve devamlı bir hareket komponentlerde (VRM,GPU,VRAM,PSU ve kapasitörler) nasıl bir sonuç doğurur endişeliyim açıkçası...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 17 Nisan 2022; 16:16:31 > -
hocam 1400 core , 2450 mem 3070 ti de 60.50 ETH, 1640 ton alıyorum iyi midir sizce.
-
arkadaşlar mining yaparken harcanan elektrik giderini nasıl hesaplıyorsunuz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X