Kart başına 3.5mh kaybınız oluyor. 3x 1660super v 3x 6600 kıyaslaması yapar isek 1660superler 12 ayda 1.800₺ fazla getiriyor. + olarak 6600 e kart başı fazladan vereceğiniz 750₺ yide koyarsak 2250₺ de oradan yapar. Yani 12 aydaki kayıp 4.000₺ Geleceğe dönük bakmak lazım diyip bu işe girecek mantıktaki birinin en az 6 lı RX6600 rigi dizmesi lazım. 1-2 tane alıp bu mantıkda iseniz çok yanlış. |
DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] (374. sayfa)

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]
(En Son Oy Tarihi: 11.8.2025)
-
-
Alakası yok. Ayarlar yapılı iken miner başlatıldığında verilen ayar ne ise onun kadar çekecektir.
+ olarak fan % leri o kadar düşük iken kart dereceler 58-65 aralığı aşırı gereksiz.
GDDR6x olmadığı için 55 e kadar rahat çalışır ama üstünü kesinlikle önermem.
-
Dostum alakası yok diyorsun da bende öyle oluyor öyle olmasa benim makinayı 600w da çalıştırır ama çalıştırmıyor ilk başta oc yemeden yüksek olduğu için sıkıntıya geçiyor . Ha hivosta sistem farklıdır bilemiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
850w 80+bronze olanı tavsiye ederim. Aralarındaki en iyi f/p kart odur. Diğerlerini düşünme bile. Sondakide yeterli ancak koruma olarak biraz eksik.
Ancak tek kart ile yapacağım ileride en fazla 1 tane daha yüksek güç çeken kart veya 2 tane düşük güç çeken kart eklerim en fazla dersen;
teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) | Teknobiyotikhttps://www.teknobiyotik.com/high-power-750w-80-gold-performance-gd-aktif-pfc-guc-kaynagi-hp1-j750gd-f12s.html?ref=akakce&v=1.15.7 -
Windowsta da hiveosta da kazım yapıyorum. Mineri açıp sonra mı ayar yapıyorsunuz siz? Başka bir şey gelmiyor aklıma
-
1 buçuk senedir 4 adet B450 tomahawk max kullanıyorum 5'er kart ile. 1 gün dahi sorun yaşamadım. Alternatif çok, seçim sizin.
-
-
Hocam bugün Hive OS üzerinden NVIDIA 470.X bir sürücü kurarak denemeler yaptım. Asus Tuf, Asus Strix ve Evga Ftw gibi 3080 Ti bioslarını denedim fakat tuf biosunda 80 mh geçmiyor Strix ve Ftw de de 350W civarı tüketim yapıyor.
-
Avaraja bakıcaksınız hocam, anlık efektiv hashrateniz 120de gözükebilir bazen. Önemli olan avaraj ne aldığınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
STRIX ve FTW BIOS’larını denerken OC/non OC olarak da denediniz mi? Aslında en fazla 10W civarı fark eder de denenebilir (bazen belli de olmuyor).
Elinizdeki GPU için sınırı geçecek ama en iyi değerleri verecek optimum düşük PL değerine sahip BIOS ver bulmamız lazım. PALIT taraflarında durum nasıl?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba.asrock q270 anakarta 2 tane 3070 ti den sonrasini anakart görüyor ama kazım yapmıyor.neden olabilir.
arkadaşlar herkes eth miningin bitip bitmeyeceği ile bildiklerini dökerse çok faydalı olur
-
Hergün döküyoruz hocam, geçmiş sayfalarda bol bol mevcut.
-
378 sayfa okuyacak zamanım yok hocam
-
Geriye giderek 20 sayfa okusanız kafi.
-
aşko direkt özet geç ugrasamam sen bilgili bi abiye benziyosun
-
Bitecek.ha 3 ay sonra ha 5 ay sonra.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam sadece bahsettiğim BIOS'ların OC olmayan versiyonları denedim. Palit denemedim sizce bu kartı daha düşük PL değerlerinde çalıştıracak bir BIOS var mıdır yoksa boşa uğraşıyor olabilir miyim?
Gece --lhr-low-power komutuyla %75 fanda bıraktım gene 100w aşağı yukarı dalgalanmalar olmuş.
-
Arkadaşlar iyi akşamlar lhrsiz ve lhrli kartların aynı rig de kullanımı hakkında yardım edebilecek var mı acaba özelden mesaj atabilirm sadece bir kaç küçük sorum var
1 adet aldım zaten hocam. Elimde birkaç kart var idi amortisi bitmiş. O yüzden yeni bir kart eklerken böyle bir seçim yaptım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X