Şimdi Ara

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] (373. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.581
Cevap
172
Favori
564.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]

(En Son Oy Tarihi: 28.8.2025)
Giriş
    Fazla overclocktandır muhtemelen biraz memory kısmayı deneyin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zontaw kullanıcısına yanıt

hocam pci çoklayıcı düşünmez misiniz ? daha ekonomik olur.

• cellat_006 kullanıcısına yanıt

Hocam şu an kullandığım pcnin b450m s2h anakartında 3 kart takılı. Bunu sistemden ayırmak istiyorum pcmi kullanabilmek için. ileride 1-2 kart daha eklerim diye 5 kart takabileceğim anakart almak istiyorum.

Ayrıca bahsettiğiniz ürün bu mu ve bunu kullanmak sağlıklı mıdır?

https://www.hepsiburada.com/s-link-sl-ex15-pci-e-to-4xusb3-0-bitcoin-riser-ekran-karti-coklayici-pm-HB00000AWDBC

• Zontaw kullanıcısına yanıt

hocam ben dün bu ürünü aldım.

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]amazon
    Benedict PCI genişletme kartı 1 ila 4 PCI yuvası USB 3.0 dönüştürücü adaptör PCIE yükseltici kartı yeni/PCI genişletme kartı 1 - 4 PCI yuvası USB 3.0 dönüştürücü adaptör adaptör PCIE yükseltici kart yeni
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08XQHRBG2/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

benim anakartım da asus prime b350m-a. 3 kart takılı idi 2 tanesi x1 de diğeri de x16 da. dün rx 6600 aldım ve bu dönüştürücü ile 2 kartı da taktım şu ana kadar sorunsuz çalışıyor. 2 tane de boş yer var ekleme için.

sizin attığını hakkında bilgim yok ama hepsi benzer sanırım.

• Hicks kullanıcısına yanıt

Aldım 3 tane bulunsun yakında lazım olacak ... DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] 

• Merhaba arkadaşlar MSI vensus 3x 12gb oc 3060 lhr kart kullanan var mı ethde ortalama kaç mh verir +2000tl üstüne vererek 1660super yerine bu model sizce alınır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0.6-215@220415linux

2022-04-15

• T-Rex v0.25.12 (Improved LHR unlock functionality on ethash, dual modes and autolykos2 LHR performance is unchanged. Expected about 78-79% in normal mode, and 75% in low power mode, see description for option lhr-low-powerin miner manual; Changed default value of lhr-autotune-modeparameter; Fixed memory temperature displaying on some GDDR6X cards)
    • NanoMiner v3.6.1 (Fixed crash during XMR mining on some old CPUs; Improved LHR unlocker stability for some Nvidia driver versions)
    • PhoenixMiner 6.1b (Fixed an issue with expired SSL certificate that led to "certificate verify failed" errors; Now the miner will send SSL SNI host name which may be needed by some pools for SSL certificate validation. To go back to the old behavior (no SNI host name), use the new command-line parameter -nosni; Other small fixes; *Note: Beta version for testing purposes you should select version manually in miner settings*)

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]github
    Releases · trexminer/T-Rex
    https://github.com/trexminer/T-Rex/releases

• furi kullanıcısına yanıt

35-36mh veriyor 90-110watt arası tüketimi var. 1660s 30-32mh 70-80watt tüketim.

• cellat_006 kullanıcısına yanıt

Hocam tenzih etseydiniz bizi bari , biz hiçbirşey tutturmadık; aksine bu kadar kötü şartlarda kart almak isteyip genel soru soran birine en azından bildiğimiz kadarını bildirmeye çalıştık araştırıp video atanlar oldu......Alınganlık mı adına ne derseniz ;biz mining işine başlarken redditlerde githublarda az buçuk ingilizceyle çözüm bulmaya çalışırdık ,birileri bişey söylesede yapalım diye yada modlama vs ...ben biryere soru bilgi yorum herneyse yazdığımda biri zahmet edip yanıtlarsa kötü bile olsa ilk yaptığım iş yorumunu beğenmek olur nacizhane kendi fikrim.. Yorumlarınız vs de size kalmış.. Ben sizi tanımam siz beni. ....ha şunu da söylemeden geçemeyeceğim girin stok takibine MİNİNG le ilgili bişey yazın... ;) Adamların küfür etmediği kalıyor. Nedense sabahlara kadar kafa patlatıp biraz para kazanmak başkalarına dert kaldıki yardım edilsin ,bunu yapan da kartı avrupadan alıp bize satan adam...

Şuanda 3050 alan bile kendine en doğrudur bunu kişinin kendinden başkası bilemez. Bunları söylerken 1 ay önce rx470 alan bir arkadaşınız olarak şunu da söylerim neweg de fiyatı 2600tl idi. elbette kar zarar hesaplamanızı kimse bilmez gtx -rx karşılaştırması görece doğru olabilir kaldıki sahibindene girip nvidia -amd kıyaslaması da yapılabilir. Bizim için hiç para-zahmet vermeyin ülkenin durumu (herkesin) belli sizin için en karlı hangisi olduğuna inanıyorsanız onu yapın...Tekrar BOL HASHLER..

• JShephard J kullanıcısına yanıt

Üstadlar net bilgi verecektir ama bana sanki az güçten kaynaklı geldi %68 mi doğru mu görüyorum ? ÖZellikle LHR kartların bazıları hynixler çoğunlukla biraz fazla güç isteyebiliyorlar. belki pl yi yükseltseniz %90 lar gibi 140 watt çekerken 47-48 lerde çalışacaktır.. denemekte fayda var.20w ın karşılığıdır 6mh

• ya arkadslar birisi cevap versin eth mining 30 haziranda biticek mi daha ne kadar sürer ona göre bi rig kuralım

• laragofrett kullanıcısına yanıt

En iyi cevabı şu arkadaşlardan alabilirsiniz:

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]twitter.com
    vitalik.eth (@VitalikButerin) | Twitter
    https://twitter.com/vitalikbuterin

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]twitter.com
    Tim Beiko | timbeiko.eth 🔥🧱 (@TimBeiko) | Twitter
    https://twitter.com/timbeiko
  • Hicks kullanıcısına yanıt

hocam dm mi atayım adama

• quote:

Orijinalden alıntı: REDSTONE

0.6-215@220415linux

2022-04-15

• T-Rex v0.25.12 (Improved LHR unlock functionality on ethash, dual modes and autolykos2 LHR performance is unchanged. Expected about 78-79% in normal mode, and 75% in low power mode, see description for option lhr-low-powerin miner manual; Changed default value of lhr-autotune-modeparameter; Fixed memory temperature displaying on some GDDR6X cards)
    • NanoMiner v3.6.1 (Fixed crash during XMR mining on some old CPUs; Improved LHR unlocker stability for some Nvidia driver versions)
    • PhoenixMiner 6.1b (Fixed an issue with expired SSL certificate that led to "certificate verify failed" errors; Now the miner will send SSL SNI host name which may be needed by some pools for SSL certificate validation. To go back to the old behavior (no SNI host name), use the new command-line parameter -nosni; Other small fixes; *Note: Beta version for testing purposes you should select version manually in miner settings*)

github
    Releases · trexminer/T-Rex
    https://github.com/trexminer/T-Rex/releases

Uygulayan var mı arkadaşlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• eren20xxxx kullanıcısına yanıt

Dedikleri değerleri veriyor ama uzun süre kullanıp getiri performansına bakmak lazım.

• arkadaşlar merhabalar geçtiğimiz günlerde yine sormuştum sizi tekrar rahatsız ediyorum kusurabakmayın current effective çoğu zaman düşük gidiyor bende yakın mesafede wifi kullanıyorum.Kimi arkadaşlarım amd işlemcilerden dolayı oluyor dediler.Modem diğer odada eğer internettense süperonline arayıp rig kasasının olduğu odaya taşıyacağım interneti.İlgi alakanıza şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• laragofrett kullanıcısına yanıt
    Dostum youtube ve internette tonla kaynak var burdaki tanımadığın adamın tavsiyesine göre araştırmadan direkt rig kuracağına hiç kurma. Ha ben yine kendi bildiğim kadarıyla bilgilendireyim merge haziranda olmayacak ertelendi. Şuanki durumda en erken eylül gibi görünüyor. Önemli olan ilk zorluk bombasının ne zaman atılacağı, blok bulma süreleri gittikçe artacağı için kazandığımız madencilik ödülü aynı oranda düşecek. Yani tahmini eylüle göre hesap edersek 5 ay var. Yok ben kumar oynayacağım dersen aralığa kadar uzarsa 9 ay süren var ha ondan sonra tekrar ertelenir mi Allah bilir. Mümkün mertebe artık merge geçişini yapmaları lazım ethereum’un fiyatlaması buna bağlı ve başarısız olma veya keyfi erteleme lüksleri yok. Bunun sebebi milyar dolarlık stakerler’ın içerden yaptığı baskı. Zaten son aşamalarda olduğumuzu yapılan testler ve shadow merge in ağda neredeyse sorunsuz çalıştırılmasından anlayabiliriz. Ben olsam elimdeki hali hazırda bulunan riglerimi tutar çok fazla ekleme yapmazdım. Tabii böyle rahat olmamın sebebi geçen sene yazından itibaren başlamış olmam ve ucuza topladığım lhr kartların %80 lhrsinin kırılması ve kendilerini nerdeyse amorti etmelerinin etkisi bayağı var

Ek olarak yok abi ben hayat boyu madencilik yapıcam eth olmazsa başka coin olur diyorsanız şöyle anlatayım ethereum ağındaki madencilik cihazlarının toplamı onun altındaki alt coinlerin hepsini toplasan çeyreği bile etmez. Örnek olarak aynı algoritmaları taşıyan eth ve etc ye bakalım ki eth den sonra en büyük gpu madenciliğinin olduğu coin etc dir. Aynı algoritmada ethereum ağı 1.04 ph hashrate’e sahip biz 1040 th diyelim. Bizim en büyük ikinci coinimiz etc ise 29 th hashrate sahip yani etherin küsüratı bile değil bayağı komik dimi

Şimdi ethereum ağından çıkan asicler diğer coinleri kazamayacak diye kendimizi avutsak bile çoğu asic başka algoritma kazamadığı için etc ye geçecek, eth ağının yarısı asic desek 500 th eder.. Şuan 29 th da bile adam gibi gelir bırakmayan etc şuanki verdiği gelirini koruması için bile 18x yapması lazım sizce yapar mı? Bence yapmaz. Çünkü bu durumda 5 milyar dolarlık değeri 90 milyar dolara çıkacak buda eth nin ardından en değerli 3.coin olması anlamına gelir ki yeni bir ultra süper mega boğa gelmezse pek mümkün değil bu yüzden elinizde 4gb lık eski etc kartları varsa elden çıkarıp yerine şuan çok iyi fiyatlardan 3000 serisi eklenebilir. Şimdi asic kısmını konuştuk bu adamlar asiclerini çöpe atacak değil çünkü ekran kartı gibi başka işlerde kullanılamıyorlar, etc geliri ölsün veya kalsın umurlarında olmaz. Elektrik kısmından zarar etmedikleri sürece kazım yaparlar diye düşünüyorum. Şimdi ondan sonraki en büyük coinimiz ravene gelelim ki 500 milyon dolarlık bir değere sahip yani pek büyük olduğu söylenemez. Şuanlık kawpow algoritması üzerinden 3.25 th lık bir kazım gücü olduğu gözüküyor. Bu da ortalama 6.50 thlik bir eth kazım gücüne denk gelir. Ravene kafadan 6.5 thlık eth gücü gelse zorluğu 2 katına çıkıp karlılığı yarıya düşer ki biz kötümser olup en büyük 2. Mining coinine 100 th lık madenci gönderelim. Ortalama bununda 15-16x yapması lazım ki madencilik gelirini korusun. Diğer çok küçük hacimdeki coinleri saymıyorum çünkü onlara mazAllah 10 th lık kazım gücü gelse sakat kalırlar. Evet eth ağındaki 500 th’ı ve 100 th’ı dağıttık ve sonuçlar ortada… Geriye kalan 400 th ne olacak onu hangi coin karşılayabilir bilemiyorum. Bu hashrate’i yine etc veya ravene dağıtsak etc nin kafadan 32 x yapması gerekir ki bu nerdeyse ethereumun değerine ulaşması demek, aklı selim olan bir insan bunun pek mümkün olmadığını bilir. Ha siz diyorsanız ultra mega süper ralli gelecek btc 150 bin, 200 bin dolar olacak onu bilemem. Yok ben illa madenci olmak istiyorum çok seviyorum diyorsanız btc veya kadena asic cihazlarına bakabilirsiniz en azından onların mining bitecek diye bir dertleri yok. Yine nerden nereye bağlamışım kusura bakmayın bu konular hakkında konuşmayı seviyorum kendi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue2200 -- 16 Nisan 2022; 12:35:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• hocam valla elinize sağlık ama yüzde 30 40 ını anca anladım sayısal kısımlar zaten hiç yok,benim planım amazon de den 5 tane 1660super alıp 160mhs kazmaktı yaklaşık 25bin tl ile o da kendisini ortalama 9 10 ayda kapatıyor, eger 5 ay süresi kaldıysa ethnin anca yarısını kapatır maaliyetin geriye kartlar kalır onlarıda satınca maaliyet anca cıkar boşu boşuna efor sarfetmis oluruz gibi ama dediginiz gibi 5 aydan sonra raven veya etc kazsak yine cok az mı verir

• kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt

stale oranınız çok yüksek, wifi yerine kablolu bağlanmanızı tavsiye ederim, bir de oc ayarlarınız çok yüksekse o zaman da stale oranı artabiliyor

• burak_bt kullanıcısına yanıt

Ortalama 240w çekecek. 2x de 480w yapar. 3060 için 120w der isek 600w. Sistemde maximum 100 watt der isek 700w yapar.

850w psu alırsanız güç kaynağınız 7/24 %85 yükte çalışacak. %85 pek tavsiye edebileceğim bir yük değil 7/24 için. 1.600₺ civarına 850w alacağınıza 2300-2400₺ totale 2x750 almak çok daha mantıklı.

Birde bu işin pcie güç giriş sayısıda var. 2x750 yaptığınızda daha rahat olacaksınız.

Highpower 750w 80+gold GD Performance yi tavsiye ederim. Harika bir f/p güç kaynağıdır.

• 
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.