Detaylı cevabınız için teşekkürler hocam. O halde, şu indirme yerleri doğru mu acaba? (Dediğiniz gibi başkalarına kazım yapmayım diye bilene danışayım dedim) |
DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] (143. sayfa)

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]
(En Son Oy Tarihi: 11.8.2025)
-
-
Doğru
Bir de f2pool var o da pps+
Kar olarak 2. Sırada görünüyor benchmarklarda. Ancak yüzde 2 ücreti var havuzun.miningpoolstats.stream
Ethereum (ETH) Ethash | Mining Poolshttps://miningpoolstats.stream/ethereum?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Sanırım f2pool daha iyi olacaktır. Oraya kazan arkadaşlar varsa bizimle paylaşabilir belki...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 31 Ekim 2021; 21:12:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Bu eksik hocam.
Burdan takip edebiliriz
Crazypool çok karlı gibi gözükse de payout konusunda sıkıntı çıkarıyor. Loyal miner muhabbeti falan var saçma sapan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
havuzlarda program yok sanırım değil mi hocam?
websitesi üzerinden işlerimiz?
Yani windows'du linuxtu ayrı mı yok değil mi?
-
Yok hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Flexpool son kulvardan geliyor, yakalayacak galiba hepsini
-
O attığınız listeye sonradan eklendi. Sebebi bu. Zaten aşağıda (data) diye turuncu bir kısım var orada da belirtmiş. Aynı şekilde miningpools stream den de kaldırılmıştı.
Bence nedeni çok açık :) 1 ay içinde 2 kere 100+ eth blok kırıldı. Bunun dışında irili ufaklı bir sürü fat block kırıldı. Deli gibi şanslı havuz. Tercih sizlerin. :)
2miners girilmiyor bilgisi olan varmı? Kazım devam ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Site bakımda diye twitterda yazmışlar
-
Arkadaşlar 576Mh kazım değerim var. Günlük kazancımı hesapladığımda 48$ civarında gözüküyor hesaplama sitelerinde. Fakat Hiveon Pool' da bu değerin altında kalıyorum. 41-42$ civarında kalıyor. Sebebi ne olabilir?
-
Arkadaşlar ethermine havuzunda kazan varsa bir şey sormak isterim. Diyelim ki 0.1 eth kazdık biriktirdik çekim yapmak istediğimizde 0.1 eth olunca Gas Price Limit 45 diye biliyorum yani maximum 45 gwei mi oluyor aydınlatabilecek var mı?
-
Burada gwei anlık kaçsa onu vermen gerekiyor parayı çekmek için yada bir sayı girersin eğer ona düşerse paranı cüzdanını yollar.
-
urun.n11.com
Apricot AP-EX110X Ver010X Riser Ekran Kartı Yükseltici Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/overclock-urunleri/apricot-ap-ex110x-ver010x-riser-ekran-karti-yukseltici-P509334080 -
Vergiler dahil 6lısını 470e almıştım aliexpressden 10güne geldi aras kargo ile.
Kullananı yok gibi. Redditine baktım orada da bir şey bulamadım lolminerla ilgili. Bir konu başlattım bakalım cevap alabilecek miyim.
Alıntı
metni:Lol minerı ayarladım ama bat dosyasını çalıştırınca kullanıcı adı veya cüzdan ayarı yok diyor. lolminer. exe ise hiç açılmıyor. -
hocam 8 kondansatörlü(ymüş*) ilk riserlar mı bunlar ülkemizde?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omara -- 31 Ekim 2021; 23:47:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
urun.n11.com
Pullsar Riser VER010S Plus 8 Kapasitörlü Akım Korumalı Düşük Isı Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/overclock-urunleri/pullsar-riser-ver010s-plus-8-kapasitorlu-akim-korumali-dusuk-isi-P510426777?icid=990005_prudsys_emptycart&recId=kvfpjru7-4jm2xsn20m1-S.W_BASK_EMPTY.AB.OLD-1msc7dp
-
Reis sen nerde yaşıyosun senle tanısmakı isterim he
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X