Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meizu m6 sl 8 gb sahibiyim ürünü 1 yıldır sorunsuz kullanıyordum ve memnundum fakat geçen hafta ekranında yeşilimsi bir çizgi belirdi sizce sorun ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yao_selim
    meizu m6 sl 8 gb sahibiyim ürünü 1 yıldır sorunsuz kullanıyordum ve memnundum fakat geçen hafta ekranında yeşilimsi bir çizgi belirdi sizce sorun ne olabilir?

Büyük olasılıkla donanımsal arıza; lcd ekranda sorun var gibi görünüyor.. Garantisi devam ediyor.. En iyisi servis'e müracat etmek..
  • beyler meizu ye-m6sl 8gb var bende. windows xp kullanıcısıydım, sorunsuz dosya atabiliyordum flash bellek gibi görünüyordu usb ile bağladığımda. fakat windows 7 yüklediğimden beri bilgisayar player ımı görmüyor. sadece ses çıkıyor "dınıt" fakat başka hiçbir belirti yok... flash disk taktıımda bilgisayarım da görünüyor ve kullanabiliyorum fakat mp4 te sorun var. ayrıca vista işletim sistemi kurulu bilgisayar da aleti görüyor ve sorunsuzca kullanılıyor. sorun nedir windows 7 de? ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stillwater

Sonra firmware'ın hepsini yükleyeyim dedim. Şimdi de çince oldu

Firmware'ı yükledim, ekran çince oldu. Fakat yine içindeki şarkıları görmüyor. Ne yapabilirim?
  • quote:

quote:

Firmware'ı yükledim, ekran çince oldu. Fakat yine içindeki şarkıları görmüyor. Ne yapabilirim?

Forumda ki Türkçe firmware'yi yüklememişsin sanırım.. Türkiye de satılan meizu m6'lar da iki dil seçeneği var... Türkçe ve İngilizce Çince olmaması gerek..?!
    Meizu m6'nın orjinal world language f.w yüklediysen onda Türkçe seçeneği yok.. 16 dil seçeneği var.. Çince Thiland ve Kore gibi diller o yazılımda mevcut..
    İlk sayfada SL moelinin 2-4-8 gb'lık olanlar için; ayrı ayrı firmware'lerı olacak onlardan uygun olanı tekrardan yüklemeyi dene..
    Sorun yine devam edyorsa; servis'e göndermen gerekir..

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

quote:

Forumda ki Türkçe firmware'yi yüklememişsin sanırım.. Türkiye de satılan meizu m6'lar da iki dil seçeneği var... Türkçe ve İngilizce Çince olmaması gerek..?!
    Meizu m6'nın orjinal world language f.w yüklediysen onda Türkçe seçeneği yok.. 16 dil seçeneği var.. Çince Thiland ve Kore gibi diller o yazılımda mevcut..
    İlk sayfada SL moelinin 2-4-8 gb'lık olanlar için; ayrı ayrı firmware'lerı olacak onlardan uygun olanı tekrardan yüklemeyi dene..
    Sorun yine devam edyorsa; servis'e göndermen gerekir..

İlk sayfadaki M6-SL 4gb firmware'ını yükledim.. Başka birşey değil.. Ayrıca ben alalı 2 yılı geçti. Servise gönderirsem ücret alırlar..

• O zaman >>ı tuşu ve on/of tuşuna 8 saniye kadar basılı tutup, fabrika ayarlarına döndürmeyi dene.. ama cihazda ki tüm dosyalar silinir..
    Daha sonra düzelmezse tekrar sadece resource.bin'i cihaz msc modundayken; ana klosöre kopyalayıp, cihazı iki defa açıp, kapayıp upgrade yap
    Umarım düzelir bu sefer.. Ben de iki senedir kullanıyorum.. ilk önce SR-4gb daha sonra da SL-8gb almıştım.. ikisi de şimdiye kadar önemli sorun çıkartmadı hiç..
    Seyrek olarak donma yapınca resetlerdim düzelirdi..(reset: enter tuşuna 10 saniye kadar basılı tutuyorsun)
    Kolay gelsin...
  • beyler meizu ye-m6sl 8gb var bende. windows xp kullanıcısıydım, sorunsuz dosya atabiliyordum flash bellek gibi görünüyordu usb ile bağladığımda. fakat windows 7 yüklediğimden beri bilgisayar player ımı görmüyor. sadece ses çıkıyor "dınıt" fakat başka hiçbir belirti yok... flash disk taktıımda bilgisayarım da görünüyor ve kullanabiliyorum fakat mp4 te sorun var. ayrıca vista işletim sistemi kurulu bilgisayar da aleti görüyor ve sorunsuzca kullanılıyor. sorun nedir windows 7 de? ne yapmam lazım?
  • Arkadaşlar meizu m6 sl kullanıyorum bende. Aynı zamanda kulaklığım mx360. Metal müzik dinliyorum. En iyi sesi almam için yapmam gereken ayarlamaları söyleyebilir misiniz? Yardımcı olursanız çok makbule geçicek. Teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

O zaman >>ı tuşu ve on/of tuşuna 8 saniye kadar basılı tutup, fabrika ayarlarına döndürmeyi dene.. ama cihazda ki tüm dosyalar silinir..
    Daha sonra düzelmezse tekrar sadece resource.bin'i cihaz msc modundayken; ana klosöre kopyalayıp, cihazı iki defa açıp, kapayıp upgrade yap
    Umarım düzelir bu sefer.. Ben de iki senedir kullanıyorum.. ilk önce SR-4gb daha sonra da SL-8gb almıştım.. ikisi de şimdiye kadar önemli sorun çıkartmadı hiç..
    Seyrek olarak donma yapınca resetlerdim düzelirdi..(reset: enter tuşuna 10 saniye kadar basılı tutuyorsun)
    Kolay gelsin...

Dediğin gibi fabrika ayarlarına döndürdüm düzeldi. Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Durden

Arkadaşlar meizu m6 sl kullanıyorum bende. Aynı zamanda kulaklığım mx360. Metal müzik dinliyorum. En iyi sesi almam için yapmam gereken ayarlamaları söyleyebilir misiniz? Yardımcı olursanız çok makbule geçicek. Teşekkürler şimdiden.

Eq ayarını genellikle şu şekil kullanıyorum.. (kulaklık Sennheiser mx360) bas seviyesi: 6 - tiz seviyesi: 3
    cx500'le kullanırken bas seviyesini 4 yapıyorum sadece..

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 26 Ağustos 2010; 0:03:00 >

• Meizu m6 SL modeline uygun Türkçe güzel bir skin hazırladım. Bir yabancı form da bulmuştum ve üzerinde baya bi değişiklik yaptım gayet güzel oldu. Resimdeki çince yazılara bakmayın tamamen Türkçe. yazı tipi olarak ta Coming Sans Me kullandım. Dosyanın içinde m6_sl_ orjinal frimware de var.

İndirme linki;

http://rapXXXidshare.com/files/419208050/meizu_m6_sl.rar

3tane kırmızı X i silmeniz gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fahrenhayt46

Meizu m6 SL modeline uygun Türkçe güzel bir skin hazırladım. Bir yabancı form da bulmuştum ve üzerinde baya bi değişiklik yaptım gayet güzel oldu. Resimdeki çince yazılara bakmayın tamamen Türkçe. yazı tipi olarak ta Coming Sans Me kullandım. Dosyanın içinde m6_sl_ orjinal frimware de var.

İndirme linki;

http://rapXXXidshare.com/files/419208050/meizu_m6_sl.rar

3tane kırmızı X i silmeniz gerekir.

Çok teşekkür ederim. Hem site için hem de güzel paylaşımlar iiçn.
    skin'i yükledim YE-M6SL 4GB meizuma Çok güzel oldu. Uzun zamandan sonra yeni bir yüzle mini playerime yeniden hayran kaldım... Teşekkürler hocam skin için. Bir sorum olacak boyle başka skinler var mı? Ve biz kendimiz düzenleyemez miyiz???

• arkadaşlar bana meizu m6 sp firmwaresi linki verebilirseniz çok sevinirim...ilk sayfada m6 sp linki bulamadım...yalnızca m6 yazan linktede problem var sanırım...az kalsın m6 sl yüklüyordum xD

benim arkadaşımın meizu'su bu, virüs girmiş, dosyaları temizleyemiyorum...Biçimlendirmem gerek ama güncelleme vs. bir kaç işlem yapmam gerekiyormuş anlaşılan...bu işlemin sıralamasını ve varsa türkçe m6 sp firmware linki atarsanız çok sevinirim...
  • Kardeş bana pm at linki göndereyim
  • arkadaslar meızumla ılgılı acıl kurtulmam gereken bır derdım var:(

1 senedır mLsl6 kullanıyorum.bugunyesıl ekran aldıgım ıcın bır fırmwarte update yaptım.sonra meizumu actım ehrsey normal iken muzık atmaya blasdım muzık attıktan sonra urunu acarken dısk guncellemede bır sarkıda alet takıldı..sadece kapatabıldım ve tekrar actıgımda tekrar takıldı..meızuyu pc ye taktıgımda pc meızuyu gormedı,ılerı >> ve acıp kapama tusuna 8 sn basma teknıgını kullandıgımda ıse hıc tepkı vemedı ve hıc bır verı sılemedım...pc aletı gormedıgı ıcın fırmware guncellemede yapamıyorum..ne yapabılırım arkadaslar???acıl yardımınızı rıca edıyorum:(:(:(
  • arakdaslar tmmdır zorda olsa o kombınasyonla format atabıldım:)
  • sl 4 gb var ben cihaza yazılım atmak istiyorum adım adım nasıl yaparım bu işi ......( alet yazılım istiyor çünkü sıkça kendini resetliyor )
    birde alette usb modu vardı artık yok nedir ne işe yarar olamaması kayıpmıdır yeni yazılımda gelirmi bu özellik saygılarla yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuturuk

sl 4 gb var ben cihaza yazılım atmak istiyorum adım adım nasıl yaparım bu işi ......( alet yazılım istiyor çünkü sıkça kendini resetliyor )
    birde alette usb modu vardı artık yok nedir ne işe yarar olamaması kayıpmıdır yeni yazılımda gelirmi bu özellik saygılarla yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Player'da ki dosyaları yedekledikten sonra; player'ı açıp, >> tuşuna 8 saniye kadar basılı tutun cihaz fabrika ayarlarına döner..
    Dosyasız atılmış tek şarkıları silip, bir dosya içine toplayıp, tekrar player'ın müzik klosörüne kopyalayın.. ((reset atma sorunu için)
    Yazılım atmak için; firmware dosyasının içinde ki resource.bin uzantılı dosyayı ana klosöre atıp, cihazı iki defa açıp kapayın ekran da upgrade yazınca cihaz orjinal yazılımı tekrar yükler..

• quote:

Orijinalden alıntı: desscartes

arkadaslar meızumla ılgılı acıl kurtulmam gereken bır derdım var:(

1 senedır mLsl6 kullanıyorum.bugunyesıl ekran aldıgım ıcın bır fırmwarte update yaptım.sonra meizumu actım ehrsey normal iken muzık atmaya blasdım muzık attıktan sonra urunu acarken dısk guncellemede bır sarkıda alet takıldı..sadece kapatabıldım ve tekrar actıgımda tekrar takıldı..meızuyu pc ye taktıgımda pc meızuyu gormedı,ılerı >> ve acıp kapama tusuna 8 sn basma teknıgını kullandıgımda ıse hıc tepkı vemedı ve hıc bır verı sılemedım...pc aletı gormedıgı ıcın fırmware guncellemede yapamıyorum..ne yapabılırım arkadaslar???acıl yardımınızı rıca edıyorum:(:(:(

Sorunu halletmişsiniz fakat, dısk guncellemede sorun olmaması için; tek şarkılar mutlaka bir klosör içinde olmalı.. (örneğin tek şarkılar gibi bir klosör)
    Bu şekilde cihazın browser'ı daha rahat çalışıyor..

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.