Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünün sıfırını nerden temin edebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSeeker

Ürünün sıfırını nerden temin edebiliriz

Hepsiburada'da var mesela.

http://www.hepsiburada.com/nextmeizu-ye-m6-2gb-fm-radyolu-mp3mp4-player-turkce-menu/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49865
  • Perpa'da satışı varmı arkadaşlar bu ürünün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

Perpa'da satışı varmı arkadaşlar bu ürünün?

http://www.nebutv.com.tr/default.asp?git=9&urun=249
    Merkez Mahallesi / Fatih Caddesi / No:44/E / AVCILAR / ISTANBUL / Türkiye
    Telefon : 0212 590 15 55

M6 SL 8GB
    Next & MEIZU YE M6 SL 8GB FM RADYOLU Mini Player

Fiyatı : 168,64 YTL +KDV
    18,24 TL x 12 den başlayan taksitlerle

**** pm yollanmıyor.. mesaj kutusu dolu sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 28 Haziran 2010; 21:37:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

Perpa'da satışı varmı arkadaşlar bu ürünün?

http://www.nebutv.com.tr/default.asp?git=9&urun=249
    Merkez Mahallesi / Fatih Caddesi / No:44/E / AVCILAR / ISTANBUL / Türkiye
    Telefon : 0212 590 15 55

M6 SL 8GB
    Next & MEIZU YE M6 SL 8GB FM RADYOLU Mini Player

Fiyatı : 168,64 YTL +KDV
    18,24 TL x 12 den başlayan taksitlerle

**** pm yollanmıyor.. mesaj kutusu dolu sanırım..

Teşekkürler hocam.Pm kutumu boşalttım.5inde bi uğrayayım.

• 1 yıldan uzun süredir M6 kullanıyorum.

Orjinal kulaklıktan sonra sennhaiser mx160 kullandım.Yakın bir zamanda onboard ses kartında çok zayıf ve hacimsiz bir ses çıkardığı için kenara kaldırdığım taç tipi Phlips hp250 modelini M6 ile denedim ve ob ses kartının çıkış gücünün yetersiz olduğu ve taç tipi kulaklıkların kulak içi kulaklıklara göre daha iyi olduğu sonucuna vardım.Tabiki mx160 ve hp250 kendi markalarının alt sınıf ürünleri olduğu için çok yüksek bir performans beklemek yada çok iyi olduklarını idda etmek yanlış olur.
     DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi

Edinliğim tecrübe PMP lerin çıkış güçlerini araştırmaya yönlerdirdi.Sonuçta taç tipi ve 64ohm empedanslı bir kulaklık kullanacaksam bana yüksek çıkış güçlü bir cihaz yada çıkış gücünü yükseltecek bir amfi gerekiyor.En ucuz amfi 60$+kargo falan aşırı masraf.

Creative Zen V Plus 14mW
    Meizu M6 36mW
    Cowon D2 74mW
    Realtek AC97 ??
    Creative Zen ??

M6 ile 64 ohm empedanslı bir audiophile kulaklık deneyen oldu mu ,böyle bir kulaklığı amfi olmadan ne derece besleyebilir .
    Yurtdışı fiyatı 100$ olan kulakta M6 performans gösterebilir mi yoksa aşırı lüks ve gereksiz mi kaçar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirizmir -- 1 Temmuz 2010; 1:32:25 >

• Ben bilgisayarda film seyrederken kullanmak için aldığım sennheiser HD 407 kulaklığı meizu m6 pmp da denedim.. (40 liraya almıştım; çok iyi bir kulaklık değil)
    Meizu m6 da; kulaklık tipine göre modu da ayarlayabilkiyorsun.. Headphones ve earphones diye...
    Max volüm: 40'a kadar.. Bana 25-27 arası volüm rahatlıkla yeterli geliyor.. Ama çok daha iyi bir kafaüstü kulaklıkla daha iyi sonuç alınır mutlaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 1 Temmuz 2010; 2:08:17 >
  • Audio Technica ATH-AD700
    Sennheiser hd 280 pro

İlgili yorumları okudukça dinlemediğim halde acaba bu 36mw lık küçük alet bu koca kulaklığı ne kadar besler ve o güçlü derin ve hacimli sesi nekadar verebilir diye düşünüyorum.

Yıllardır müzik dinlemiyormuşum der miyim keşke daha önce alsaydım diye düşünürmüyüm.Eğer aradaki farkı anlamak için amfi almadan meizu m6 nın yeterli olduğunu inanırsam böyle bir kulaklık almayı düşünüyorum.

100$ lık bir PMP ye 100 - 130$ lık ve 64 ohm luk bir kulaklığın abartılı olmadığını düşünen ve yukarıdaki kulaklıkları m6'da deneyen varsa bilgilendirebilir mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirizmir -- 1 Temmuz 2010; 2:33:51 >
  • Sadece Meizu m6'da; arkadaşımın Koss PortaPro kulaklığı ile denemiştim.. ses tonlaması mükemmel uyumluydu.. İriver T60 mp3 playerımla ne kadar ses tonlaması yaptısam da o sesi alamadım.. Ama ben kafaüstü kulaklıkla dışarda müzik dinlemeyi sevmediğim için tercih etmiyorum... mx360 bana daha uygun..
    Meizu m6 da eqolayzır harici ayrı ayrı bass - treble kontrolü de var..ayrıca 10 band hassas bir ekolayzırı var... 7 tane kullanıcı ayarı hafızaya alınabiliyor..
    ayrıca ses efektleri faz düzenli PCE konrol ve sanal bas iyleştirici VİBE kontrol seviyeleri bile ayarlanabiliyor... Aynı audio Chipi kullanan eski p.m.player'ım iriver clix 2 'den ses olarak daha kalite ve güçlü bir sesi var.. Ayn marka chip kullanan (wolfson) Cowon D2 kadar çok yüksek bir wolümü olmasa da; ses tonlaması meizu da çok daha iyi.. Çünkü istediğin tonlamayı elde edebileceğin çok geniş seçenekli bir yazılımı var... Bozulur falan diye bir tane de yedeğini bile aldım..
    Hepsiburada sanırım satılıyor.. Bir de nebutv isimli next bayisinde 8 gb olanı vardı..

• arkadaşlar iriver ın radyo çekim kalitesi ile karşılaştırabilirmisiniz..

bende T60 var.. benim bir tanem o.. aaa pil ile çalışması nedeniyle ayrıca seviyorum.. bu nedenle şu aşamada yerine ikame edilebilecek ürün göremiyorum piyasada..

eşime almak istiyorum meizu.. radyosunu merak ettim.. iriver kadar iyi ise hemen almayı düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

arkadaşlar iriver ın radyo çekim kalitesi ile karşılaştırabilirmisiniz..

bende T60 var.. benim bir tanem o.. aaa pil ile çalışması nedeniyle ayrıca seviyorum.. bu nedenle şu aşamada yerine ikame edilebilecek ürün göremiyorum piyasada..

eşime almak istiyorum meizu.. radyosunu merak ettim.. iriver kadar iyi ise hemen almayı düşünüyorum..

iriver hakkında bilgim yok ama meizunun radiosu da fena değil.
  • meizu gerçekten aynı fiyat aralığındaki ürünlere nazaran üst düzey bir alet. hatta kurcalamayı bırakalı epey oldu en ufak bir sorunu yok artık. az uğraşmadım firmwaresi ile

radyo çekimi de çok çok iyi ancak kapalı mekanlarda (130 m2lik evin tam orta holünde -2. kat ve turkcell de çekmiyor bu evde-) radyo dinleyebiliyorum.
    radyo devreye girince equalizer ayarları sıfırlanıyor ve değiştirme imkanınız yok. istasyonun orijinal eq. ayarları geçerli bu durumda.
  • dr.alphi nasılsın? Uzun zamandır görüşemedik.. Ben de meizu'yu nazar değmesin hiç sorunsuz kullanıyorum hala.. Yeni model meizu Pmp'ler çıkmış ama Next ithal etmiyor artık sanırım
  • vay frux kardeşim :) iyiyim çok şükür, walla aslını istersen bir süre elimi eteğimi çektim media oynatıcılardan derslerdi işti güçtü çok sıkıştığım için, ancak fırsat bulabildim. şimdi bakınıyorum şu yeni pmplere :)
  • yaw arkadşlar bana yardımcı olun
    bugün next meizu m6sl mp4ümü açtım dinlemek için fakat yeşl ekran çıktı daha sonra nextservis sitesinden indirdiğim yazılımı direk mp4e attm ve sonra açtım dikdörtgen bi şekl çıkıyo ve ole kalıyo.. bilgisayara bağladığımdada görmüyo mp4ü napmam lazm yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacsiz kral

yaw arkadşlar bana yardımcı olun
    bugün next meizu m6sl mp4ümü açtım dinlemek için fakat yeşl ekran çıktı daha sonra nextservis sitesinden indirdiğim yazılımı direk mp4e attm ve sonra açtım dikdörtgen bi şekl çıkıyo ve ole kalıyo.. bilgisayara bağladığımdada görmüyo mp4ü napmam lazm yardımcı olun

servise vermen lazım..

• biz kendimiz yapamazmıyz
    birde garanti kabul edermi bunu sonuçta yazılım yüklemeye çalştm ve benden kaynaklı bozuldu garanti kapsamına girermi acaba??
  • abi kasma o kadar. nextin destek sitesinden playerine uygun yazılımı indir. bi rar dosyasının içindedir kesin. o dosyayı genişler. sonra playeri aç yeşil ekran çıksın pcye tak. usb modda görecektir. o rar dosyasından çıkarttığın klasörde resource diye bi dosya var. onu al playerin içine yapıştır müzik atar gibi. playeri çıkar. kapat ve baştan aç. bekle ilk haline döner playerin.

not: playerinin modelini ve hafıza boyutunu mutlaka doğru seç. aksi halde tam servislik olursun.
  • sağol dr. alphi ben dün uğraştm yapmştm ztn dediğin gibi yaptım ama bu yazılım benm ilk satın aldğımda gelen yazlım gibi değl daha türkçeleşmiş filn sence hangisi daha iyi bu yazılmda sanki bana ses biraz az geldi gibi?
  • NExt meizu t8 hakkında bilgiye ihtiyacım var.Bugün inceledim hoşuma gitti.Kalite konusunda bana yardımcı olur musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.