Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
112.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: neowho

Öncelikle herkesin başına geldiği gibi programdaki hazır ayarlarla (Mobile Aygıt-->Meizu miniplayer AVI) video çevrilmek istendiğinde altyazı görüntünün sağına kaymakta ve hiçbir işe yaramamakta...

Bunu çözmek için önceden videoya sadece altyazı ekleyip (avi-mpeg4-varsayılan çözünürlük ayarlarında) sonradan da Mobile Aygıt-->Meizu miniplayer AVI ayarlarından çeviri yapıyordum ve 2 kat da fazla zaman harcıyordum.

Şimdi aşağıdaki resimden de anlaşılacağı üzere Video-->Tümü AVI ayarlarından Özel Ayar'ı seçerek meizu formatına altyazıyı da ekleyerek tek seferda yapıyorum.

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi

Sen bunu nasıl yaptın neowho. Saatlerdir uğraşıyorum. Ya altyazıyı ekleyemiyor ya da yan ekliyor hala. Özel ayarlara giriyorum. altyazı ekliyorum. Yine olmuyor. Baştan itibaren tek tek anlatır mısın?

• cowon f2 nin ses kalitesiyle kıyaslanabilrmi bu cihaz??
  • elinde loli converter olan varmı bulamadımda
  • quote:

Orjinalden alıntı: neowho

Anladığım kadarıyla Format Factory kullanımında özellikle altyazı ekleme sorunu çeken arkadaşlar var. Bu konuda yardımcı olmaya çalışayım.

Öncelikle Format Factory 1.65 sürümünü ücretsiz olarak BU LİNKTEN indirebilirsiniz. Program ücretsiz olup isteyen destek amacıyla bağışta bulunabilir.

Program video çevirme konusunda başarılı olsa da mp3'den wma'ya çevirmelerde sorun çıkarıyor. Muhtemelen kullandığı encoder ile alakalı...

Öncelikle herkesin başına geldiği gibi programdaki hazır ayarlarla (Mobile Aygıt-->Meizu miniplayer AVI) video çevrilmek istendiğinde altyazı görüntünün sağına kaymakta ve hiçbir işe yaramamakta...

Bunu çözmek için önceden videoya sadece altyazı ekleyip (avi-mpeg4-varsayılan çözünürlük ayarlarında) sonradan da Mobile Aygıt-->Meizu miniplayer AVI ayarlarından çeviri yapıyordum ve 2 kat da fazla zaman harcıyordum.

Şimdi aşağıdaki resimden de anlaşılacağı üzere Video-->Tümü AVI ayarlarından Özel Ayar'ı seçerek meizu formatına altyazıyı da ekleyerek tek seferda yapıyorum.

Bu arada @g.u.v.e.n. arkadaşımızın önerdiği modifiye edilmiş LOLI player da iyi sonuç veriyor fakat altyazı buyutu ve fontunu ayarlayamadığım için ben Format Factory'i tercih ettim...

Tamam hallettim. Özel ayarlar içindeki Profil-->Özel ayarlar-->Meuzi yapınca halloldu..

• Biri bana meizunun sistem dosyalarını upload edebilir mi? Anti virüs başı şeyleri virüs gibi görüp karantinaya aldı ve şimdi ancak araştır yaparak dosyaları açabiliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: g.u.v.e.n

quote:

Orjinalden alıntı: f@Zus

quote:

Orjinalden alıntı: kozaxinan

kılıflardan plastiktende silikondanda 4 veya daha fazla alabılırım.(arkadaslar için) alıcagın zaman haberim olsun.
    birde prizden sarj cıhazı 12usd imiş. acaba teknık ozellıklerını bılen varsa yazabılırmı? ona gore buradan bulabılırım belkı.
    kulube benıde yazarsanız sevınırım.

Arkadaşlar usb girişi standart bir giriş olduğundan piyasada bulabileceğiniz her türlü usb gürüşlü adaptör işinizi görecektir. Şöyle açıklayayım. Cihazın üzerindeki batarya 3.7 voltluk bir batarya 3.7 volt gerilime sahip 700mAh lik bir pil. Bu pili sağlıklı olarak şarj edebilmeniz için gereken gerilim miktarı elektronikteki genelleme katsayısı ile çarpıldığında 1,35*33.7= 5volt olarak bulunur. (burada dikkat edilmesi gereken husus alacağınız adaptörün üzerinde 3.6 yahut 3.7 volt yazar lakin asli değeri 5 volttur, bu sebeple üzerinde 5v yazan adaptörü kullanmayın çünkü onun gerçek gerilimi 5*1,35=6,75 v dur) Akım değeri ise pilin ne kadar sürede şarj olacağını ifade eder. Eğer uygun gerilimde yüksek akım değerine sahip bir adaptör kullanırsanız daha hızlı tamamlanır şarj işlemi fakat kalitesiz ve yüksek akım gücüne sahip bir adaptör pil ömrünü yiyebilir. Benim tavsiyem piyasada mini usb çıkışlı olarak satılan motorola telefonların şarj aletlerinden edinebilirsiniz. Bu hem ucuz hem güvenli hemde hızlı bir çözüm yolu gibi görünüyor.

Arkadaşım bende bi tane var 4.2 volt yazıyo 400 mA sence bu uyarmı ?

3.7 Voltluk bir pili şarj ettiğinizde zaten maksimum 4.2 voltluk bir gerilim depolayacaktır. Yani 3.7 voltluk bir pili doldurduktan sonra ölçtüğünüzde size 4.2 volt civarı bir değer gösterecektir. Dolayısıyla kullandığınız adaptör mini usb çıkışına sahip ise kullanabilirsiniz. Ama 400 mA meizu pili için yüksek bir değer pil zaten 700mA olduğunu düşünürsek eğer elinizdeki adaptör kaliteli bişey olduğuna inanıyorsanız kullanabilirsiniz. Yüksek akım pilin daha çabuk dolmasına yarar lakin eğer besleme kaynağı kaliteli değilse cihazda sorun yaratabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetmesud

Biri bana meizunun sistem dosyalarını upload edebilir mi? Anti virüs başı şeyleri virüs gibi görüp karantinaya aldı ve şimdi ancak araştır yaparak dosyaları açabiliyorum.

elinizdeki meizu eğer m6 sl versiyon ise ilk sayfamızda firmware ler bölümünde var
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kozaxinan

kılıflardan plastiktende silikondanda 4 veya daha fazla alabılırım.(arkadaslar için) alıcagın zaman haberim olsun.
    birde prizden sarj cıhazı 12usd imiş. acaba teknık ozellıklerını bılen varsa yazabılırmı? ona gore buradan bulabılırım belkı.
    kulube benıde yazarsanız sevınırım.

Arkadaşlar usb girişi standart bir giriş olduğundan piyasada bulabileceğiniz her türlü usb gürüşlü adaptör işinizi görecektir. Şöyle açıklayayım. Cihazın üzerindeki batarya 3.7 voltluk bir batarya 3.7 volt gerilime sahip 700mAh lik bir pil. Bu pili sağlıklı olarak şarj edebilmeniz için gereken gerilim miktarı elektronikteki genelleme katsayısı ile çarpıldığında 1,35*33.7= 5volt olarak bulunur. (burada dikkat edilmesi gereken husus alacağınız adaptörün üzerinde 3.6 yahut 3.7 volt yazar lakin asli değeri 5 volttur, bu sebeple üzerinde 5v yazan adaptörü kullanmayın çünkü onun gerçek gerilimi 5*1,35=6,75 v dur) Akım değeri ise pilin ne kadar sürede şarj olacağını ifade eder. Eğer uygun gerilimde yüksek akım değerine sahip bir adaptör kullanırsanız daha hızlı tamamlanır şarj işlemi fakat kalitesiz ve yüksek akım gücüne sahip bir adaptör pil ömrünü yiyebilir. Benim tavsiyem piyasada mini usb çıkışlı olarak satılan motorola telefonların şarj aletlerinden edinebilirsiniz. Bu hem ucuz hem güvenli hemde hızlı bir çözüm yolu gibi görünüyor.

Arkadaşım bende bi tane var 4.2 volt yazıyo 400 mA sence bu uyarmı ?

3.7 Voltluk bir pili şarj ettiğinizde zaten maksimum 4.2 voltluk bir gerilim depolayacaktır. Yani 3.7 voltluk bir pili doldurduktan sonra ölçtüğünüzde size 4.2 volt civarı bir değer gösterecektir. Dolayısıyla kullandığınız adaptör mini usb çıkışına sahip ise kullanabilirsiniz. Ama 400 mA meizu pili için yüksek bir değer pil zaten 700mA olduğunu düşünürsek eğer elinizdeki adaptör kaliteli bişey olduğuna inanıyorsanız kullanabilirsiniz. Yüksek akım pilin daha çabuk dolmasına yarar lakin eğer besleme kaynağı kaliteli değilse cihazda sorun yaratabilir.

Benim elimdeki bu samsung fotoğraf makinesinin şarj aleti ve bendeki meizu modeli sl arkasında 5 v == 400mA max yazıyo ve şarj cihazındada 4.2v ==400mA ?

• bende 5v 400 mA lik bir sarj aleti var tamda cıhazın arkasında yazan ozellıklerde kullansam sorun olmaz herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: disasterx

cowon f2 nin ses kalitesiyle kıyaslanabilrmi bu cihaz??

Cowon f2 kullanmadım ama daha iyi bir kulaklıkla meizu m6 'da çok iyi sesler alacağına eminim.Yüksek seslerde kulaklık
    biraz eksik kalıyor
  • kardes merhaba meizu m6 ıcın kılıf almak ıstıyorum.
    acaba sl modellerı ıle uyumlumu?
    4 tane siyah seffaf 4 tane plastik kılıf almak ıstıyorum.minumum.
    fiyatlarını ve nasıl odeme yapıp nesıl gonderecegını ogrenebılırsem cok sevınırım...
    mumkunse bırde orjınal sarj aletının fıyatını yazarmısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: freestyler7

quote:

Orjinalden alıntı: disasterx

cowon f2 nin ses kalitesiyle kıyaslanabilrmi bu cihaz??

Cowon f2 kullanmadım ama daha iyi bir kulaklıkla meizu m6 'da çok iyi sesler alacağına eminim.Yüksek seslerde kulaklık
    biraz eksik kalıyor

cowon kullanmadan ses kalitesi kıyaslanmaz ama

cowon kullanıpta meuzi ile kıyaslayan varmı??

• benim aldığım şarj aletinin arkasında 5.0v 1000mA yazıyor çok mu abartılı olmuş arkadaşlarınkini okuyunca bana biraz öle geldi de kullanma kılavuzunda cep telefonları için olduğu yazıyor
  • fsp sini 20 çıkarttım alet dondu converti kaç fps ile yapcaz yani normu nedir bu iş için
  • bende bugün itibariyle aranıza katıldım hepsiburada dan aldım içinden kullanım kılavuzu bende de cıkmadı ama next in internet sitesinde buldum.mp3leri klasör olarak görmemesi hoşuma gitmesede genel olarak hoş ürün.
    radyo çekimi kayet başarılı bence.uygun bir kılıf bulabilirsem iyi olacak gerçi ekranın üzerine koruyucu jelatin koymuşlar iama...
    kısaca fiyat performans olarak iyi ürün...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaguar00

bende bugün itibariyle aranıza katıldım hepsiburada dan aldım içinden kullanım kılavuzu bende de cıkmadı ama next in internet sitesinde buldum****leri klasör olarak görmemesi hoşuma gitmesede genel olarak hoş ürün.
    radyo çekimi kayet başarılı bence.uygun bir kılıf bulabilirsem iyi olacak gerçi ekranın üzerine koruyucu jelatin koymuşlar iama...
    kısaca fiyat performans olarak iyi ürün...

benim bildiğim her şeyi klasör olarak görebilrsin o alette. **** olanlar ne acıklar mısın
  • quote:

Benim elimdeki bu samsung fotoğraf makinesinin şarj aleti ve bendeki meizu modeli sl arkasında 5 v == 400mA max yazıyo ve şarj cihazındada 4.2v ==400mA ?

Karışıklığı önlemek için son kez kontrol amaçlı belirtiyorum. Kullanmayı düşündüğünüz adaptörün kameranızın adaptörü olduğunu yazmışsınız eğer kameranızın pili 3.6-3.8 volt arasındaysa gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: beYdeNbeY

benim aldığım şarj aletinin arkasında 5.0v 1000mA yazıyor çok mu abartılı olmuş arkadaşlarınkini okuyunca bana biraz öle geldi de kullanma kılavuzunda cep telefonları için olduğu yazıyor

Valla eğer kalitesiz bir ürünse ve üzerinde yazdığı gibi 1000mA lik bir adaptörse bence kullanmaktan kaçının. Ama kalitesinden şüpheniz yoksa kullanabilirsiniz. Ayrıca şu uyarıyı da dikkate aldığınızı varsayıyorum. (burada dikkat edilmesi gereken husus alacağınız adaptörün üzerinde 3.6 yahut 3.7 volt yazar lakin asli değeri 5 volttur, bu sebeple üzerinde 5v yazan adaptörü kullanmayın çünkü onun gerçek gerilimi 5*1,35=6,75 v dur) Şu eklemeyi de yazayım. Eğer standart dışı bir adaptör kullanıyorsanız üzerinde yazan gerilim tam olarak verdiği gerilim seviyesindedir. Ama standartlara uygun bir adaptörün üzerinde besleme yapacağı cihaza yönelik gerilim değeri yazılmıştır. 3.7 V gerilime sahip bir cihazı beslemek amacıyla yapıldıysa aslen o adaptörün çıkış gücü ise kullandığı katsayıya göre 4,99V-6V arasındadır. Bunu dikkate almadan şarj aletlerini cihazınıza sokarsanız cihazınız üzerindeki sigortayı attırabilirsiniz. Bu sayede sigorta değişene kadar bir daha cihaz şarj olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@Zus -- 18 Ocak 2009; 0:27:26 >

• albüm ismi varsa tamam sıralıyor ama şarkıların albüm id leri yoksa yapmıyor ,**** olan şey M _p3 normal yazınca çıktı demekki
  • quote:

quote:

Karışıklığı önlemek için son kez kontrol amaçlı belirtiyorum. Kullanmayı düşündüğünüz adaptörün kameranızın adaptörü olduğunu yazmışsınız eğer kameranızın pili 3.6-3.8 volt arasındaysa gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Çok sağol yarın ilk işim ona bakmak.

• bizim meziu kullanıcı topluluğu çok güzel olucak gibi daha şimdiden pilden anlayan arkadaşımız kılıfçımız herşeyimiz var gibi
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.