Şimdi Ara

DH MAZDA TAKIMI (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.442
Cevap
6
Favori
82.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar imzamızda alttaki resimlerden hangisi olsun eğer fikir olarak başka fikri olan varsa eklesin bende yeni bir şeyler bulursam eklerim

mavi olan eski mazda takımının imzası diğeri eğer beğenilirse yeni imzamız olur eğer eskisi olsun derse onu yaparız

DH MAZDA TAKIMI

http://img118.imageshack.us/my.php?image=mazdatw2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MZR34 -- 13 Şubat 2009; 15:45:44 >

Orjinalden alıntı: burakdu

benım arac galaksı grı metalık.ama metropol grı de buna yakın bır renk.ısık yansımalarıyla bazen koyu yesıl tonlarına kacabılıyor.bu arada her takımın altta logolu ımzası oluyor ya,bıze de oyle bırsey lazım.ama nasıl yapılıyor hıc bılmıyorum.bılgılı arkadaslara duyurulurrr:))

Evet yahu . Sen söyleyince jeton düştü bende.. Metropol Gri ile Galaksi Gri çok benzer birbirine.. İkisi de güzel renktir.
  • sizde araştırın ortak bir karar veririz hangisi güzel olursa onu imza yaparız

şimdiden 2010 daki kasanın fotoğraflarını vermişler.

daha garibi yeni kasa gibi durmuyor da makyaj yapılmış gibi duruyor 2010 mazda 3.

yorumlarınızı alalım, fiyat oldukça cazip, tipi güzel spor, sorunsuzluğuyla da biliniyor.

dezavantajı zayıf ikinci el, parça sıkıntısı ve iddalı tipi.

bence alınabilir.

yukarıdaki mesajı mazda 3 başlığına da attım, ama sonradan burayı fark ettim ki daha aktif.

yorum alabilir miyim?
  • bence yenı mazda 3 tekı tek eksıklık o cok gulen on yuzu:( ben bır turlu alısamadım arabanın o ıfadesıne.bana peugeot u anımsatıyor.bence mazdaya yakısan kalkık kasları ve sert,agresif bakısları!ama su da var canlı gormek lazım arabayı,nıtekım arac yandan ve arkadan super gorunuyor.tabıı bunlara mazda kalıtesı ve sorunsuzlugunu katmıyorum bıle
  • parça sıkıntısı istanbul, ankara, izmirde çekmezsin bir kere onu aklından sil bence en azından parça yoksa ellerinde 1 hafta içinde getiriyorlar sorunsuzluk konusunda evet mazda az sorun çıkaran bir araç 2. el kısmet diyorum ama rahat satanda oluyor mazdasını

yeni mazda3.konusunda gülen bir yüz olması biraz tuhaf ama görmeden yorum yapmam nekadar doğru olur onu bilmem fakat sınıfının en iyilerinden biri olucağı kesin arkadan çok sportif bir araç gibi gözüküyor fakat önden bakıldığında yumuşak hatlara sahib bekliyelim ve görelim en iyisi ozaman net yorumu mu yaparım

Orjinalden alıntı: soulfly_br

kornam bozuldu akşam durup dururken neden olmuştur

Ya sigorta atmıştır ya da kornanın arkasındaki fişi çıkmıştır. Eğer istanbulda isen yağmurlu havada çok sık kullanmışsan içine su kaçmışta olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 14 Şubat 2009; 10:14:16 >

ankaradayım yağmur vardı dün su kaçmış ise ne olacak

Zamanla kendi kendine kurur. Birşey yapmaya gerek yok.

Orjinalden alıntı: aligfb_07

böyle bir sorun ilk defa duydum ben okadar yağmurda kornaya bastım böyle bir durum olmadı eğer motora su giriyosa beyine gittiğinde ciddi sorunlara yol acabilir bence servise göster

Konuyu çarpıtmayalım lütfen. Kornaya su girmiş demedik girmiş olabilir dedik. Bu tüm araçlarda küçükte olsa bir ihtimaldir. Çünkü korna ön panjurun hemen arkasındadır..Su birikintisinden hızlı geçilmişse sıçrayan su kornanın içine kaçmış olabilir karşıdan gelen araçtan sıçrayan su kaçmış olabilir ? Yağmurlu havalarda beyine su falan girmez çünkü o panjurun arkasında değil tüm dış etkenlerden uzak bir yerdedir. Dış etkenlerden etkilenmesin diye de çok güzel izolasyonu yapılmıştır..

ankara herterde 50000 bakımı yaptırdım

ön arka fren balataları

yag

yag filtresi

hava filtresi

cam suyu

işçilik

gerekli kontrollerde yapıldı

525tl.

bana biraz geldi ama normal mi sizce

Sadece yağ bakımı yapılmış olsaydı çok derdim ancak ön ve arka fren balatalarıda değişmiş. Bu durumda gayet normal bir fiyat.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.