Şimdi Ara

DH mağaradan çık artık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli konular görüyorum mozilla 6 çıktı 7 çıktı 8 çıktı 9 çıktı diye. Dün açmışsınız 9 çıktı diye, yaklaşık bir, bir buçuk aydır 9unu kullanıyorum bu nasıl yeni çıkmış oluyor? Hatta 10u bile çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomaya Su Sıkan Sikörtıl -- 12 Kasım 2011; 11:47:18 >

• Sakin ol şampiyon ve geç Google Chrome'a,bak rahatına
  • Bu adamlar nasıl bu kadar hızlı sürüm çıkarıyo ya
  • en iyisi bana göre chorme hiç güncellemiyorum kendi kendini güncelliyo sormadan sanırım daha bi hatasınıda görmedik 4 yıldır falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wardomsfight

Sürekli konular görüyorum mozilla 6 çıktı 7 çıktı 8 çıktı 9 çıktı diye. Dün açmışsınız 9 çıktı diye, yaklaşık bir, bir buçuk aydır 9unu kullanıyorum bu nasıl yeni çıkmış oluyor? Hatta 10u bile çıktı.

Yaklaşık 1,5 aydır 10 kullanıyorum, hatta 11'i bile cikti. Cik artik magaradan!

• quote:

Orijinalden alıntı: Shqiponje Madhe

quote:

Orijinalden alıntı: Wardomsfight

Sürekli konular görüyorum mozilla 6 çıktı 7 çıktı 8 çıktı 9 çıktı diye. Dün açmışsınız 9 çıktı diye, yaklaşık bir, bir buçuk aydır 9unu kullanıyorum bu nasıl yeni çıkmış oluyor? Hatta 10u bile çıktı.

Yaklaşık 1,5 aydır 10 kullanıyorum, hatta 11'i bile cikti. Cik artik magaradan!

11 dün çıktı. filmini yaptılar
  • Yıl 2012 olacak..Hala Mozilla kullanan var mı ya
  • chrome kullanıyorumda bazı eklentiler için açıyorum bazen firefoxu
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

en iyisi bana göre chorme hiç güncellemiyorum kendi kendini güncelliyo sormadan sanırım daha bi hatasınıda görmedik 4 yıldır falan

Bir tek shockwave hatası veriyor
  • Pes Olmuş 2012 Hala Mozilla Gullanan Var.Forum Eyiye Gidiye.
  • Yıl olacak 2012 hala chrome kullanan var.
  • krom kullandığım için mozilla konularını dikkatimi çekmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.