Şimdi Ara

◄DH MAC KULÜBÜ| Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel► (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.440
Cevap
64
Favori
169.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kırmızışimşek kullanıcısına yanıt
    1- Maç için Office alırsanız hepsi mümkün. Ancak Pages, Numbers, Keynote’u öğrenip kullanmaya başlarsanız Office programlarını bırakırsınız.
    2- Evet
    3- İlgim olmadığı için bilmiyorum.
    4- Evet
    5- Windows’tan fazlası var, eksiği yok.
    6-Olanağınız varsa MacBook Pro alın. Bir daha Windows’un yüzüne bakmazsınız.

    Olanağğınız varsa bir Apple mağazasına veya yetkili satıcısına gidin. Demo bilgisayarlarda istediğinizi deneyin. Satış görevlisine sorularınızı sorun. Bunca yıl neler kaybettiğinizi gözlerinizle görün.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 macbook pro bakıyorum malum sitede ortalama 3500-4500 arası değişiyor garantisine temizliğine ssd boyutuna göre bu arada 13 inch bakıyorum

    sizce grafik için iş görür mü ps,after effect,render vs yapılacak

    işlemciler nesil çok fark ediyor mu ? mesela daha eski ama up edilmiş cihazlar gözüme çarpıyor fakat onların da pili bitiktir diye güvenemiyorum
  • cinquanta kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler..
  • Merhaba arkadaşlar bu gün bir MacBook Air alarak aranıza katıldım. Bir sorunum var yalnız 4k tv için Mini DisplayPort'u hdmı a dönüştürmek için bir adaptöre ihtiyacım var internette 15 tl civarında bulunan aparatlar iş görür mü çok dizi film izlediğim için görüntü önemli tavsiyelere acilen ihtiyacım var teşekkürler şimdiden :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar mac pro un şarj kablosunun bilgisayara mac giriş kısmı bir karış kadar sararma-kararma yaptı. kirlendiği için olmasının imkanı yok, durduk yere oldu. silince çıkmıyor. daha önce başına gelen oldu mu nasıl temizleyebilirim
  • YavuzÇ. Y kullanıcısına yanıt
    İş görür ama ben olsam 4K yayın seyredeceksem kaliteli birşey alırım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macbook Air'i projeksiyon cihazına bağlamak için nasıl bir kablo almalıyım?
    Tavsiyesi olan var mı?
  • ugur_hy kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki linkte bulunan ürünü aldım. Ama orijinal ürün olmadığı için çalışmadı. Aynı ürünü başka bir arkadaşım aldı. Onda çalıştı. Kendi aldığımı iade ettim. Onun dönüştürücüsünü kullanıyorum



    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/mini-displayport-to-hdmi-vga-dvi-cevirici-3-in-1-donusturucu-kablo-thunderbolt-full-hd-302950583

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar arkadaşlar,

    Uzun araştırmadan sonra ben de Macbook Air alarak gruba dahil oldum :)

    Çözemediğim iki sorun var;

    1. Macbook Air'de WiFi bağlantısı az olduğu yerde (ofis) kablolu net kullanmam gerekli ancak "usb to lan" kabloları lle bağlantı gerçekleştiremedim, cihaz kabloyu tanımıyor.. Orjinal Apple "thunderbird to lan" kablosu ise çok pahalı. "usb to lan" kablosu ile internete bağlanamama sorunu ile karşılaştınız mı ve çözümü nasıl gerçekleştirdiniz.

    2. Safari'de youtube açınca sanki windowsta sürekli F5 yapınca sayfa güncellemesi yapması gibi kendini yeniliyor. Video sitelerinden sadece youtube'de sorun yapıyor.

    3. Mac ile uyumlu olması açısından Iphone kullanıyorum. Macbook'ta mesaj programı ile imessage gönderebiliyorum ancak diğer kişilere mesaj yazamıyorum. İnternette yaptığım araştırmada sadece Iphone olan telefonlara değil, tüm gsm numaralarına Mac'den sms gönderebileceği yazıyor ancak nasıl bir işlem yapmam gerekir?

    Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.





  • 13 inç MacBook Pro almak istiyorum ama 128gb ile 256gb arasında tam 1000 liralık fark var!
    128gb lık modeli alıp 256lık ssdyi kendim taksam ne olur? yada böyle bişiy oluyor mu?
    şuan kullandığım acer marka windows laptoplarda yapılıyor ama apple larda durum ne en ufak fikrim yok.
  • macbook modelleri için apple deri kılıfları çıkartmış fakat beklenildiği gibi pahalı.
  • Selamlar,
    Uyku modunda monitöre ya da televizyona bağlı kullanan var mı?
    Ben film ya da dizi izleyeceğim zaman yapmayı düşünüyorum. İkinci ekran az da olsa kafayı karıştırıyor.
    Yalnız az da olsa ısındığı için acaba ekrana zarar verir mi diye düşünüyorum, daha önceleri "bilgisayarı kapattıktan hemen sonra ekranı kapatmayın, sararma yapar" falan gibi bir yorum görmüştüm.

    Ya da mesela hdmi ile bağladığımız tvden filmi, macten herhangi başka bir şey açabilir miyiz? İki ekranı ayırıyor ama film mac'in ekranında kalıyor, tv boş.

    Teşekkür ederim, cihaz MacBook Air.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyy -- 6 Kasım 2017; 0:27:9 >
  • arkadaşlar benim mac e lanet olası bir safari virüsü dadanmıştı.apple destek i aradım

    Malwarebytes diye bi program önerdi sorunu çözdü program god bless this program anasını belledi virüsün koçum benim.varsa probleminiz yükleyin 1 ay ücretsiz
  • Ayrı bir konu açmıştım ancak cevap yazan olmadı birde burada sormuş oluyum. Bu hafta içinde iMac satın aldım sadece Football Manager oynasın yeterli olur sizce bu özellikler yeterli olur mu? Özellikle ekran kartı benim kafamı çok bulandırıyor. Birde şunu soruyum iMac'ten oyun oynayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim, oyun oynarken cihaz çok ses yapıyor mu ve çok ısınıyor mu?
     ◄DH MAC KULÜBÜ| Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel►




  • Parallels desktop kullanan var mı? 12 versiyonu uygun satılıyor şu anda ama black friday dönemi 13 olan da uygun bulunabilir diye beklemeliyim acaba ? Bir de 12 versiyonu high sierra'yi tam desteklemiyormuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    Yapılamıyor. Anakart ile tümleşik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    Micro SD card alıp adaptör ile kullanabilirsin. Ebayden alüminyum dış görünümlü adaptör alıp micro sd yi bunun içine takıp kullanıyorum. Herhangi bir çıkıntı vs olmuyor. Dosya transferi de baya hızlı ve kullanıuşlı oluyor.
  • feyy F kullanıcısına yanıt
    Ben neredeyse devamlı macbook ekran kapalı hdmi üzeirnden tvye baglı kullanıyorum. Hehrangi bir sorun yaşanmadı henüz, makine de cok fazla ısınmıyor genelde. Ancak ekran açıkta kullanabilirsin. Ayarlardan ekran tercihleri kısmından TV monitörünü ana ekran yaparsan, Macbook ekranı boş kalır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: masis88

    Micro SD card alıp adaptör ile kullanabilirsin. Ebayden alüminyum dış görünümlü adaptör alıp micro sd yi bunun içine takıp kullanıyorum. Herhangi bir çıkıntı vs olmuyor. Dosya transferi de baya hızlı ve kullanıuşlı oluyor.

    Vayyy pratikliğe bak hiç bu yönden düşünmemiştim. Link varmı acaba silver adaptörü nasıl bulabilirim
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    https://www.ebay.com/itm/New-TF-MicroSD-Micro-SD-Card-SDHC-To-SD-Adapter-for-MacBook-Air-Pro-MiniDrive-OZ-/292351214907?hash=item44117d853b

    Ben ebayden bu ürünü 5tl civarı bi fiyata almıştım. 64Gblık micro sd. class10 kartta 70tl civarı bişeydi(taylanddan alındı bunlar). 3-4 aydır sorunsuz kullanıyorum. Sadece videoları sd kartta tutuyorum. İstediğin zaman aç izle aktar vs hız olarak dahili ssd disk ile nerdeyse aynı.
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.