-Free championlar açıklandıktan sonra... *off, daha 1 saat önce almıştım... -- -1 oyun oynayıp, bir tane feeder olduktan sonra hemen konu açanlar, EU WEST & East & NA feeder kaynıyor diyenler, takımım full noob diyenler. *Biz 1000 tane oyun atıyoruz, inanır mısın 1 tanesinde bile feeder, leaver yok. hayret nasıl olur sana gelmiş. -- -İlk Oyun skorum nasıl ?? -450 IP var , hangi heroyu alayım ?? -Elo Hell'de kimse oynamayı bilmiyor... -- Benden bu kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: cembc
Adam Açar istediği konuyu sana giren çıkan bişey mi var ?
Bir şeyi yanlış bilen adama direkt pata küte girenler artık bi klişe Örneğin; *Ben cassiopeia ya warmog atma frozen sunfire kasıyorum Alıntı yapan x kişisi zaa Xd öyle kasılır mı oyunu bilmiyosun gerizekalı oyunu sil Xd Xd
tarzı yorumlar fazla adama düzgün düzgün niye böyle yaptığını ve normalde senin yada herhangi birinin nası yaptığını anlatsalar eminim çok daha sakin ve yararlı bi forum oluruz ama o seviye nerdeee..
Mesela geçen gün lee sinde w fulleyen bi arkadaş gördüm(ki normalde buildlerde falan hep q fullendiğini görmüştüm) normal ve sakin bi biçimde sorunca düzgünce açıkladı arkadaş
kısacası daha verimli biir forum için dh el ele (bu bölümden adam olmaz bkz.reddit )
quote:
Orijinalden alıntı: Vörç
Bir şeyi yanlış bilen adama direkt pata küte girenler artık bi klişe Örneğin; *Ben cassiopeia ya warmog atma frozen sunfire kasıyorum Alıntı yapan x kişisi zaa Xd öyle kasılır mı oyunu bilmiyosun gerizekalı oyunu sil Xd Xd
tarzı yorumlar fazla adama düzgün düzgün niye böyle yaptığını ve normalde senin yada herhangi birinin nası yaptığını anlatsalar eminim çok daha sakin ve yararlı bi forum oluruz ama o seviye nerdeee..
Mesela geçen gün lee sinde w fulleyen bi arkadaş gördüm(ki normalde buildlerde falan hep q fullendiğini görmüştüm) normal ve sakin bi biçimde sorunca düzgünce açıkladı arkadaş
kısacası daha verimli biir forum için dh el ele (bu bölümden adam olmaz bkz.reddit )
Allah'tan oyunun seviyesi çok aşağılarda değil. Yani oyunu oynayanların berlirli bir yaşı var, "allahım eziq misin sen sin'e w fülluyüo ezüq valla " diyen pek olmuyor.
Teemo, Renekton, Ahri arasında kaldım hangisini alayım?
Garen mevzusu var birde.
Hesabım satılık 100 tl vs.
Ben trolüme kadar düşen konu açmalar. (gerçek trolleri bu grubun dışında tutuyorum)
'..Sonra hepimiz gg olduk filan..' buna benzer bi cümleyi hatırlayanlar vardır.)
DH LoL bölümü klişeleri...
Oyunu bilen bilir.
tırayindamire ölmüyo ya
"yeni hero aldım taktik ve build pls"
-OMG Evelyn useless -Hastatım dedik dedik bak noldu şimdi? -Irelia OP -Irelia UP -Garen isem keserim birbirbirbir -x. Ben Garende ilk w yu fullerim y.zaaaa ilk q fullenir nab z.Zaaaa ilk e fullenir noob t. İlk başta q yada e fulleyebilirsin ama w bence biraz saçma k.Vurun daha ölmedi:D
-Champ or Rune A.7400 ip 4807 rp var nabiim? B.rpyle Champ al ipyle Rune C.Zaaa adam rpyle Champ al dedi zaaaaaa bence rpyle skin al Aklıma bukadar geldi
quote:
Orijinalden alıntı: Jungler
tırayindamire ölmüyo ya
çok çabuk öldüğünü ve ultisinin daha da arttırılmasını isteyen bir arkadaş vardı birde :) ona çok gülmüştüm.