Şimdi Ara

dh liseliler cafe -üye alımı yazımı yokkk isteyen muhabbet etsinnn- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.694
Cevap
0
Favori
40.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 9 yıl
  • Cevaplayan Üyeler 480
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 101
  • Ortalama Mesaj Aralığı 1 gün 12 saat 13 dakika
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 91
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • Ünal (426 mesaj) pau_gasoll (102 mesaj) Lounge Act (101 mesaj) d09ukan (68 mesaj) HyperXCrossfire (60 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (2 mesaj) Mobil (1 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar

dh liseliler cafe -üye alımı yazımı yokkk isteyen muhabbet etsinnn-

(En Son Oy Tarihi: 13.4.2014)
Giriş
    Lise sona kadar rahat yok..Lise son olunca bütün okula çöm muammelesi yapabilirsin işte
  • benden bahsedıyosun helal olsun

aslında bı noktadan sonra da sıkıyo çöm muhabbetı. hep aynı elemanlar aslında. naber lem çöm diyeceksın ama bakmıssın adam senın boyuna gelmıs. onuda dusunuyorum bazen. hani liseye baslayanda bı muhabbet vardır ya okula ılk gıttıgı gun cevre yapmaya calısır. sonra da kızlarla muhabbet kurar onlarla gezer falan kızların yanında olunca dokunmuyorum acıkcası. ıncılmesın cocuk dıyorum muhabbete dalmışlar bosver ellesme olum unal kendı halıne bırak sonra gırgır gecersın dıyorum.

neyse beyler bayanlar. anlatın bea derslerınız nasıl gıdıyo okulla aranıs nasıl
  • beni de ekleyin hadi,kıdemli lise 2'yim,TM'yim

Ankara'da okumaktayım
  • ekleneceksın hangı okuldasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: unal.korkmaz

benden bahsedıyosun helal olsun

aslında bı noktadan sonra da sıkıyo çöm muhabbetı. hep aynı elemanlar aslında. naber lem çöm diyeceksın ama bakmıssın adam senın boyuna gelmıs. onuda dusunuyorum bazen. hani liseye baslayanda bı muhabbet vardır ya okula ılk gıttıgı gun cevre yapmaya calısır. sonra da kızlarla muhabbet kurar onlarla gezer falan kızların yanında olunca dokunmuyorum acıkcası. ıncılmesın cocuk dıyorum muhabbete dalmışlar bosver ellesme olum unal kendı halıne bırak sonra gırgır gecersın dıyorum.

Dersler iyi ,kızlar iyi, çömler artizlik yapamıyo işler iyi bu aralar

• aman Allah bozmasın işleri. ben bu sne yırttım zaten hem son senem hem para geliyo hem aksama kadar yaıyorum hem işim var benden kralı var mı bea bu sene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzanKHAN

quote:

benden bahsedıyosun helal olsun

Dersler iyi ,kızlar iyi, çömler artizlik yapamıyo işler iyi bu aralar

ilk 2 si doğru bende çömezim ama laf ettirmem kendime
    insanın çevresi geniş olmasın

• quote:

ekleneceksın hangı okuldasın

Hasan-Ali Yücel Anadolu Öğretmen Lisesi(Ali'nin A'sının şapkası var ama yapmayı beceremiyorum)
  • Kabataş Erkek
    Lise 2-Fen
  • quote:

Orjinalden alıntı: kullanıcı

quote:

Hasan-Ali Yücel Anadolu Öğretmen Lisesi(Ali'nin A'sının şapkası var ama yapmayı beceremiyorum)

lem bende ankaradayım. okulun adını duymadım daha once ala ala ankarada bılmedıgım yer yoktur nerdeyse
  • Benide ekle Nevşehir Anadolu Lisesi (Nal) Lise-3 say
  • Bana çömez diyen olmadı lise 1 de. Şimdi lise 2 deyim lise 1 deki çocukları her gördüğümde çömez diye bağırıyom.Bi komik oluyo
  • lise sonlara dıkkat et çömez. .
    @.:Wolkan:. o nasıl bı ısımdır bea NAL
  • ben lise1lerden bi kaç tanesini yanıma çektim ufak çaplı mafya
    Tavsiye ederim

Bu arada Nal olayına koptum bende
  • quote:

quote:

quote:

lem bende ankaradayım. okulun adını duymadım daha once ala ala ankarada bılmedıgım yer yoktur nerdeyse

Balgat da,Çiğdem Mahallesi'nde,Çiğdem Mahallesi'nin en yukarısında,yanında ODTÜ arazisi var.Ankara Fen Lisesi'nin yanında sayılır

• quote:

quote:

quote:

quote:

Balgat da,Çiğdem Mahallesi'nde,Çiğdem Mahallesi'nin en yukarısında,yanında ODTÜ arazisi var.Ankara Fen Lisesi'nin yanında sayılır

vay kacırmısız desene o okulu neyse ogrenmıs olduk
    1 gunde hatta 2 saatte 3 sayfa yaptık bea helal olsun liselilere
    forza liseliler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 29 Eylül 2006; 23:02:24 >

• quote:

lise sonlara dıkkat et çömez. .

Ben Nal'da okuyorum abimde nevşehire gelmeden önce MAL'da okuyodu(Malatya anadolu Lis) Sonra Nal olsun

Yani düzgün isimli anadolu lisesi bulmak zor

Hatta meral diye bi anadolu lisesi vardı (Mehmet emin resulzade ana. lis.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:wolkan:.

quote:

lise sonlara dıkkat et çömez. .

Ben Nal'da okuyorum abimde nevşehire gelmeden önce MAL'da okuyodu(Malatya anadolu Lis) Sonra Nal olsun

Yani düzgün isimli anadolu lisesi bulmak zor

Hatta meral diye bi anadolu lisesi vardı (Mehmet emin resulzade ana. lis.)

koptum bea MAL MERAL NAL. okul isimlerine bak bea Allah'tan benım okul ole değil. tam ismini yazıyorum okuyabılırsenız ne ala.

ANKARA ANADOLU İLETİŞİM MESLEK LİSESİ VE AYDINLIKEVLER TİCVARET MESLEK LİSESİ

İSME BAK BEA ANKARA BİRİNCİSİ OKULUM BENIM SEVIYORUM BEA OKULUMU(REKLAM KOKTU SANKİ BİRAZ)

• Abi ne okullar var falla
    Bizimkisi B.A.L pek bi sorun yok
  • Şişli Anadolu Lisesi.

Lise Son. TM. Öss Öğrencisi.

Sanırım bu grubun en büyüklerinden biri oluıyorum bende.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.