Şimdi Ara

DH li Fenerlileri Bu adiliğe Antu da Tepki Vermeye davt ediorm.Özellikle FB ve GS düşmanlığı olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam her şey yapılabilir ama hiçbir zaman hiçbir takım taraftarı (GS taraftarıyım ve buna FB de dahil) vatan evlatlarını şehit eden bu köpeklerle karşılaştırılamaz bunu yapaları esefle kınıyorum

DH li Fenerlileri Bu adiliğe Antu da Tepki Vermeye davt ediorm.Özellikle FB ve GS düşmanlığı olanlar

Bunu yapan insan!! mektebi sultaninin o zman bu ülke için neler yaptığını bilmiyorlar sanırım...(Fenerlilerin de tabi)

Ve Fener taraftarına diyorum ki kendi forumlarınızda tepki göstererek (oraya üye olan mutlaka vardır...) bu Şerefsizleri aranızdan ayırın GS-FB arasındaki rekabetin futboldan olduğunu tekrar ve tekrar gösterin bu bel altı vurmaktan başka bişey değildir

REsmin antuyla alakası yoktur sadece facebookta yayılan birşey sadece orda tepki gösterin diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theycantmeasureheart -- 21 Ocak 2008; 17:50:46 >

• Fenerliyim..
    Yapanın Allah belasını versin
  • Bunu yapanlar taraftar falan değildir.Arayı karıştırmak olayı çirkinleştirmek isteyen ve bundan zevk duyan adi kişilerdir.
  • bunu yapanlar, hani bi rus vardı ya , sahilde oturan
    işte onun çocuğu ...

Şu yani..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ayıp yaw.ayıp yapanın Allah belasını versin.

ben gsliyin sen fblisin öteki bjkli ama önce hepimiz TÜRKÜZ. unutmayalım...
  • SEN GALATASARAYLI OLMUŞSUN, BAŞKASI FENERBAHÇELİ YADA BEN BEŞİKTAŞLI..

İNSAN OLMADIKTAN SONRA NEYE YARARKİ..
  • kim yapmıs ki bu fotoyu antu mu ? durumu anlamadım da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 80 yıl önce avrupa devletleri ülkemize tecavüze yeltenirken, bu hayvanoğlu hayvanlar evinde oturup pc başında popo büyütsün diye mi atalarımız canları pahasına savaştı?o dönemde atatürk ün taraftarlık gibi saçma sapan ipe sapa gelmez şeyler için oturup da 1 dakika bile düşündüğü zanneden gerzekelerin yaşı nedir çok merak ediyorum.bunlardan tatmin olan insanlarla aynı ülkede yaşadığımıza inanamıyorum.
  • şerefsiz hakkaten gs li ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: sangokudbgt

şerefsiz hakkaten gs li ama

ne demek gsli yaw ....sen hala işin orasındasın.
  • Beyler işin tatını kaçırmadan tepkinizi gösterin antu üyesi bi arkadaştanda yardım bekliyorum
  • taraftalık olgusunun bittiği an...
  • quote:

Orjinalden alıntı: manhack

quote:

Orjinalden alıntı: sangokudbgt

şerefsiz hakkaten gs li ama

ne demek gsli yaw ....sen hala işin orasındasın.

atatürk gibi saygı duyulması gereken bir insanın, itin kopuğun gereksiz muhabbetlerine konu olmasını hoşumuza gitmiyor.bir de gömleğini lacivert yapmışlar.bunların atatürk e verdiği değer pazarda satılsınlar diye zavallı civcivleri sprey boyayla boyayan adamlar kadar mı?ya da o kadar basit insanlar ki takımlarının taraftarı olmak için atatürk ü kendi takımlarının taraftarıymış gibi hayal etmeye gerek duyuyorlar.madem fanatikler niye böyle bir şeye ihiyaç duyurolar.

• BEŞİKTAŞLIYIM Bunu Yapanın Allah Belasını Versin
  • doğruya doğru şimdi apo cimbomlu
  • yazıklar olsun bunu yapan..böyle dengesizler yüzünden eskiden çok severdim..uzun zamandır takip bile etmiyorum futbolu..
  • teröristler ağlasın
    şehit anneleri değil
    gözleri arkada kalmasın
    oğulları ölmedi
    çünkü şehitler ölmez
    bu vatan asla bölünmez
    bizi korumak için
    şehit oldu askerler
    vatanı korumak için
    tutsak olmamak için
    onlar bizi bekliyor
    cennette yaşıyor
    bizi hergün izliyor
    artık anneler değil
    hainler ağlıyor

Görünen o ki bunu yapan serefsizde o hainlerden biri.
  • Yokmu cesur bi fenerli bunu antuda anlatacak aranızdan ayırmanız lazım bu şerefsizleri
  • up
  • antu nedir ya

bu arada bu tip konulara yazmak zarar , 4 gün
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.