Şimdi Ara

DH li Fenerlileri Bu adiliğe Antu da Tepki Vermeye davt ediorm.Özellikle FB ve GS düşmanlığı olanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

www.antu.com
  • Futbol nasıl bir pazarlama gücüne muktedir,insanları esir almış.

Kaos yaratmak herhalde amaç.
  • adabıyla herkes konusursa bısey olmaz
  • fenerlilere helal
  • Beşiktaş a da yapılabilirdi bu şerefsizlik . Objektif bir bakışla konusuyorum

bunu yapanların annesinin ellerinden öpüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caglar.1903 -- 22 Ocak 2008; 16:22:18 >
  • fenerliyim

galatasarayı bu iblise layık görenlerin .................................................. !^++&/&)/()&'^+%

YALNIZ DİKKAT ETTİNİZMİ APONUN YANINDA YUNAN BAYRAĞI VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRALTHEODEN -- 22 Ocak 2008; 16:23:08 >
  • tamamen kzıdırmak için yapılan bir çalışma.amacınada ulaşmış.bence sallamayın bu tip şeyleri.yapılmaması gereksede yapılmış bunu örneği neler var.
  • Yıllardır kimse tepki göstermedi.Şimdi neden gündemde anlamadım.Ayrıca bazım takım taraftarlarının bizim rakibimiz olan Rusları destekleyen pankartlar açtığını unutmadık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senderson -- 22 Ocak 2008; 16:25:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

al işte fbliler yapıyor böyle şeyleri hep

bi bebe daha işte yaş deil zeka bakımından tabi
    asıl gs liler yapıyo bide kupalı karikatürlü çok gördüm en az 2000 tane görmüşümdür abartısız gs lehine olanlar çok fazlaydı fb liler gs ye göre az beşiktaşlılar yapmıyo gibi bişi ama gsliler daha çok yapıyo

Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı.

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsinize.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/ticket.asp?rid=158651

Pencereyi kapa ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.