Şimdi Ara

DH KULLANICILARIN BUGÜNKÜ MUTSUZLUK SEBEBİ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizlerin neler arkadaşlar?

• Neden bilmiyorum,artik her gece uyaniyorum.Normalde 4 ve 5 civari oluyo bazen 6 bugun 2 de uyandim.Uyku sıkıntisi benim de
  • artık kızlarla iletişime geçmem gerek ama yollar tıkalı. tipte aşırı kötü değil hatta bence tipim ortalama. göbek var. hafif sivilce. giyimim yavaş yavaş düzeliyor. bakalım hayırlısı. sevgili aramıyorum kimseye yazmıyorum abazalar gibi. arkadaşlarımın artık kız olmasını istiyorum. yeter ne kadar erkek çoksa o kadar seviye düşüyor. sıkıldım artık değişik şeyler yapmak istiyorum
  • Butler kaldirildi finaller harf

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • midem bulanıyor yoğun sınav temposu ev dershane ev dershane kurs deneme bıktım hergün bugünde tırlatmadım diye şükr ediyorum günlük 4 saat uykuyla duruyorum yeter artık desen bir suç daha beter hayatlar var boyun eğsen ayrı bir dert gidiyoruz gündüz gece sonu nereye varırsa oraya yapcak birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatalrhymer77

artık kızlarla iletişime geçmem gerek ama yollar tıkalı. tipte aşırı kötü değil hatta bence tipim ortalama. göbek var. hafif sivilce. giyimim yavaş yavaş düzeliyor. bakalım hayırlısı. sevgili aramıyorum kimseye yazmıyorum abazalar gibi. arkadaşlarımın artık kız olmasını istiyorum. yeter ne kadar erkek çoksa o kadar seviye düşüyor. sıkıldım artık değişik şeyler yapmak istiyorum

testestoron seviyeni yükseltmen lazım spor yap derim
  • Kodumun finali kötü geçti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PARASIZLIK BEYLER
  • Kiminin Mutsuzluğu kazanamadıgı askeri okul sınavı..
  • Butler var hic calismiyorum kolum kalkmiyor tum gun uykuluyum cok aciz hissediyorum kendimi dusundukce cildiriyorum dersleri ama yapamiyorum hicbirsey
  • Finallerin olması

• bütler kalktı mı
    lütfen şaka diyin?????
  • Finaller yarin basliyo rip
  • cok hastayim

ama tabii buna da sukur, sukredin beyler sukredin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokof -- 8 Ocak 2017; 10:27:54 >
  • Uludağ sözlükten başlık çalıp gelme.
  • Dün olanın aynısı
  • Parasızlık.Para olmayınca keyif olmuyor. Bok yerinde yaşayıp gidiyorum.
  • Siyahlar kullanıcısına yanıt
    başlığı ekşi sözlükten gördüm ve takipçisiyim ekşi sözlük üyesiyim de. ve orada kilerin mutsuzluk sebebi var diye burada ki lerin mutsuzluk sebebi yok diye birşey yok. actım isteyen yazsın. cok dokunmasın bu sana. cünkü aksini idda etmiyorum. BU BAŞLIĞI EKŞİ SÖZLÜK BAŞLIĞINDAN ESİNLEREK BURAYA AÇTIM MİLLET. gönül rahatlığıyla yazabilirsiniz
  • igetsky kullanıcısına yanıt
    butler kaldirildimi?
  • Oğlum hasta bir haftadır düzelmedi. Hafta boyu yağmur vardı bi de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.