Şimdi Ara

DH Kilo Alamayanlar ve Zayıflar kulübü[151 kişi olduk][Kilo Alma Taktikler Paylaşıldı] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
49
Favori
19.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Cavill

Şuan 74 'üm inan yetmiyomuş

Alıntıları Göster
    80 oldum ben de harbi yetmiyormuş . Spor şart kiloyu anca göbek olarak aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuda son durum nedir , ne değildir ben de bu konudan çok çekiyorum bizde durum genetik tabi her testi yaptılar vücut gayet normal sanırım spor yapmadan olmayacak

1.91 / 66 kilo

• Boomcu kullanıcısına yanıt
    195 boy 66 kilo hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Milfka kullanıcısına yanıt
    beterin beteri bu olsa gerek hocam 😂😂😂umarım düzeltebiliriz bu durumu artık psikolojik duruma geldi bu mevzu

• Boomcu kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam bence daha dar çaplı bi grup kurup toplu hareket etmeliyiz çünkü bizi bizden başkası motive edip gaza getiremez. Benim etrafımda benim gibi zayıf insan yok. Şişmanların “yav şöyle yap alırsın” sözlerine de inanmıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    hocam o gruplar ne kadar iş yapar bilmiyorum da genel olarak kiloluların o tavsiyeleri hikaye bence de😂😂

• kaç sene önce favoriye almışım konuyu.yiyip yiyip kilo alamıyorum değil yemiyorum deyin ben aranızdan çıkıyorum.60 tan 78 e kadar ilerledim spor ile beslenmeyi falan salınca da 72 civarında takılıyorum şu sıralar.
  • konuyu açtığımda kaç kilo olduğumu hatırlamıyorum ama şuan 1.87 boyla 78 kiloya çöktük, karantina sağ olsun. Acilen spora başlamak lazım

• İşin bilimine inince kilo alamamak veya verememek safsata oluyor tamamen. Yani yiyip yiyip kilo alamıyorum veya su içsem yarıyor diyen tipler doğru değil. Ya az yiyorsunuz ya da fazla.

• Deli gibi yiyorum. Sağlıklı beslenerek. Kilo alıyorum. Sonra artık sağlıklı beslenmekten yoruluyorum veya çok yemekten çünkü midem küçücük. Yahu o kadar verdiğim emek çok kısa sürede çöp oluyor. Fitness kesin çözüm bence.

• Yıllar önce favoriye almıstım konusu, yıllarca 53-54-55 bandında takılıyodum, son 7-8 ayda azmettım su anda 65-66 yım, ha ideal değil kılom ama bi 5-6 kg daha alıp bırakcam.

Sen 4 yılda nasıl 1 kilo kilocuk almayı başarabildin ? Ben 1 yılda en az %50 kilo alıyorum,anlamadım ki benim vücudum mu sıkıntılı siz mi yemiyorsunuz abi 4 yılda 1 kilo ne ya ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14E016876 -- 11 Aralık 2020; 18:54:27 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.