Şimdi Ara

DH Kilo Alamayanlar ve Zayıflar kulübü[151 kişi olduk][Kilo Alma Taktikler Paylaşıldı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
49
Favori
19.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet beyler alımlar başlamıştır.

    Hepimizin en büyük sorunu kilo alamamak.Burda elimden geldiği kadar kilo alma yöntemlerini paylaşıcam.Burdaki herkes kilo alacak.

    http://forum.donanimhaber.com/m_104365541/tm.htm @Brandt arkadaşımızın hazırladığı uzun süredir takip ettiğim bi konu.Biraz araştırdım bu taktik hemen hemen herkeste işe yarıyo.Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.Beğenmeyenler için de en yakın zamanda bi kaç taktik daha bulacam.

    Edit: İmza yapabilecek arkadaşlar varsa pmden ulaşabilirmi acaba

    @classımdeğilsin nickli arkadaşımızın başarı günlüğü

    şu linklerdede nasıl yaptığımı uzun uzun anlattım

    ilk bakılması gereken link :http://forum.donanimhaber.com/m_85247855/tm.htm

    ikinci bakılması gerek link :http://forum.donanimhaber.com/m_92532340/tm.htm


    okuduktan sonra umarım az buçuk fikir oluşur.


    @white devil arkadaşımızın yazısı teşekkür ederiz

    Küçüklükten beri zayıfsanız kilo almanın tek yolu spor yapmaktır.

    Ben küçüklükten beri zayıftım büyüdükçe boy uzadı kilo sabit kaldı, kendimi bildim bileli hep 50 kiloydum, neler çektim neler, biriyle tanışırken karşımdaki memnun oldum demek yerine çok zayıfsın diyordu biliyoruz, otobüste teyzeler annen sana ekmek yedirmiyor mu? klişesini hiç eksik etmedi, rüzgarlı havalarda dengem bozuluyordu, tipim olmasına rağmen kızlar haklı olarak bakmıyordu, sataşan çok oluyordu işin kötü kısmı zayıf insan agresif olduğu için ve tek çaremiz ölümüne dalmak olduğu için okulda çok sıkıntı çektim disiplin üstüne disiplin yedim, neyime güveniyorsam milletin içine dalıp çok dayak yedim, ama ne dövdüler beni be. , zayıflığın tek iyi yanı toplu taşıma turnikelerinden yanlamasına geçme özelliğimdi, 2 boyutlu olduğum için turnikeyi hafif geri çekip boşluktan geçiyordum, bazen 2 zayıf arkadaş birbirimize yapışıp tek jetonlar geçiyorduk, tek eğlencili kısmı buydu.

    Baktım yaş 23 oldu ben halen aynıyım, doktora gittim her türlü tahlili yaptırdım her şeyim saat gibi çalışıyor ama bileklerim 13-14 yaşındaki çocukların bileği gibi dedim bu böyle olmaz gittim spor salonuna kayıt oldum, 6 ay sonra kilo aldım vs hikayesini okuyacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz esas zorluk burada başladı, hocayla anlaştık verdi gazı parayı bayıldım kayıt oldum, adamın zayıf müşterisi yok, bana progRam çıkarttı 5 farklı hareket hepsinden tek set, ayrıca 20 dakika koşu, 1 ay gittim değişim yok, zayıflamışım.

    O zamanlar öğrenciydim sonra mahalleme döndüm bu sefer iyice araştırıp merdiven altı bir salon buldum parası iyiydi hoca güler yüzlü çok iyi niyetliydi ama sonra iyice sapıttı, kayıt oldum kolumu göğsümü ölçecekler millet soyunuyor ben bahane arıyorum oda boşken alsın diye utanıyorum çünkü kendi hemcinslerimden bile, adamı ölçtüler 37cm kol, başkasını ölçtüler yine o civarlarda sıra bana denk geldi kolumu sıktım hoca iyice sık dedi gene sıktım kaç çıktı dersiniz, 24.5cm vilada sopası daha kalındır, kartıma yazdılar salondaki kızlar dahil en zayıf benim, işte burada sıkıntı başladı, sabah gidiyorum salonda eşi dışarıda spor yapmasına izin vermeyen teyzeler oluyor, sen niye spora geliyorsun, iyice zayıflıcan bilmem ne insanın moralini bozuyorlar, öğlen gidiyorum liseliler geliyor ben 5kg zor kaldırıyorum çocuk gelip 20'lik dambılları alıyor zoruma gidiyor, akşam gidiyorum bÜtün millet orada mankenlikte derece almış adamlar var, öküz gibi yemiş adamlar var, seksi taytlı kızlar var, bide ortada parıl parıl parlayan ben varım, bütün millet bana bakıyor, sıra bekliyorum kızın teki çalışıyor set arasından sen geç dedi geçtim kızın kaldırdığı ağırlığı kaldıramadım 24.5 kolla neyi kaldırıyorsun, en sonunda sövdüm gitmedim salona, hocada steroid muhabbetine girince iyice soğumuştum ki bir ara ciddi ciddi kullanmayı düşündüm.


    1 yıl daha durumu kabullendikten sonra baktım yine olmuyor, yabancı kaynakları taradım okudum bilgilendim evde kendi başıma kendi kafama göre çalışmaya kadar verdim ve 1 yılda iyi bir görünüme kavuştum, hikaye kısmı burada bitiyor şimdi esas bilgilere geçiyorum.

    - Önce doktora gidiyorsunuz hastalık vs varsa tedavi olursunuz çok ciddi bir şeyiniz çıkmazsa kilo alırsınız zaten, böbrek, mide, bağırsak, parazit,şeker tahlillerini yaptırın.

    - Temiz çıktıysanız durumunuz varsa ve benim gibi çevreyi kafaya takmayacaksınız salona gidin, gitmezseniz veya paranız Yoksa plastik dambıll ve göğüs yayı alın.

    - Çevreniziin verdiği tepkileri takmayın, çok zayıfsın diyenlere nerem zayıf deyip salak salak ısrar etmesini sonunda biliyorum evimde ayna var şeklinde bozmak, kendinizle dalga geçmek uzaklaştıracaktır, böyle insanların amacı zayıf olan kişiliği ile sizin üzerinizden kendini yüceltmek ağzınız laf yapıyorsa özellikle toplum içinde laf atanları lafınızla gömün gitsin, bunlar şişmana kıçın kocaman olmuş demezler arkasından konuşur bize gelince ağızları açılır.

    -Bütün gün evde oturan tiplerdenseniz kalkın gezin hareket edin takıma alan olursa maç yapın, hareket etmediğiniz için vücudunuz azla yetinmeyi öğrendiğinden çok yeseniz bile gerisini boşa yakıyor, zaten metobolizma hızınız yüksektir.

    -Gece kuşuysanız sabah yatıp akşam kalkıyorsanız kendinizi düzene sokun yoksa boşa uğraşırsınız büyüme hormonu gece salgılanmaktadır.

    -Sabahları mutlaka kahvaltı yapın, ilk aylarda iştahınız olmasa bile ileride sabah kalkınca aç olacaksanız bünye alışacak, (Zayıfların genelde iştahı hep kapalı olur, gün ortasında acıkıp 1 ekmek 3 çeşit yemek yemek iştah değildir, sabah kalktıkdan 2 saat sonra acıkan bir tiptim)

    -3 ana öğünü atlamayın, üniversite öğrencisiyseniz öğle yemeğini sakın ama sakın atlamayın o yemekler 2500-3000 kalori olacak şekilde hesaplanır, şimdiki fiyatları bilmiyorum ama 1.5 liraya 3 çeşit yemek yiyorduk öğrenci için nimettir o, meyvesi kolası dahil.(Sakarya Üniversitesi)

    - Yemekleri siz yapmaya gayret edin, yemek yaparken insanın iştahı daha çok açılıyor, sos ve baharat kullanmayı öğrenin, iştah açar özellikle öğrencileri tekdüzelikten kurtarır.

    -Çok açken basit şekerlerden uzak durun, şişmanları bu basit şekerler acıktırır onların yapısı öyle ama bizde tam tersi iştah kapatır, yemeklerle birlikte basit şeker olan kolayı tüketmeyin, hem midenizi boş yere şişirir hem iştahınızı kapatır, ayran iyidir, kolayı film izlerken vs için o zaman sıkıntı olmaz önemli olan yemek zamanı.

    - Yağ kullanabilrsiniz ama baktınız göbek çevresi yağlanmaya başlamış bırakın,benim gibi kemik üstü deri olanlar için sıkıntı yok ki ben halen yiyorum.

    - Protein miktarı yüksek olan besinleri tüketin, lor peyniri, ton balığı, yumurta vs, kilo başına protein miktarı 2gr olması lazım gün içinde her türlü alırsınız.

    -Bebe bisküvisi, cips, içinde tahıl olan kutulu şeylere abanmayın(adı aklıma gelmedi), yiyebilirsiniz ama deli gibi tüketmeyin, bebe bisküvisi ile kilo aldığını iddia edenler kilo almıştır ama psikolojik etkenlerden nedeni kilo almıştır.

    -Psikolojik etken demişken moralinizi bozmayın, dışarıda yemek yerken bana bakıyorlar mı stresine girmeyin, yemek yerken şimdi doyucam gibi düşünceleri kafanızdan atın yemek yiyesiniz bile olsa beyin strese girip iştahınızı kitler, ben dışarıda yemek yiyemezdim millet hızlı hızlı yerken onlara yetişeyim derken midem bulanırdı iştahım kapanırdı.

    -Prakten, bomba kilo aldırıcı, osmanlı macunu gibi şeyleri kullanmayın, prakten ilk kilo aldırıyor ama bırakınca sönüyorsunuz, zaten 1 kaşık yeterken bir süre sonra 1 kaşık yetmeyip doz arttırmak zorunda kalıyorsunuz bu da karaciğere tecavüz etmeniz demek ayrıca sizi sersemletiyor, bomba kilo aldırcı gibi şeyler ise şişmanlara satılan biber kapsülü gibi umut tacirlerinin ortaya attığı ürünlerdir biz 3 arkadaş kullandık bir şey olmadı.

    Çok uzun oldu ama aklıma geldikçe yazıyorum.

    Gelelim işin en önemli antrenman kısmına, size program vs vermeyeceğim her insanın kemik yapısı vs farklıdır, salonda giderseniz zaten hocanız size standart programı verecektir zaten o programlar zayıfa şişmana herkese aynı hiç sekmez, sadece işi bilen hocalar size özel program çıkartır, evde çalışanlar programı internetten bulabilir.

    -Spora gitmeden önce ne çok aç ne çok tok olun, öğlen yemeğinden 2 Saat sonra gitseniz olur.

    - Çalışmaya başlamadan önce bisiklette veya yürüme bandında hafif tempolu 5 dakikalık bir ısınma yapın, yanınıza gelip sen zayıfsın niye banttasın diyen salakları iplemeyin, ısınmadan antrenman risktir.

    - Evde rahatsınız küçük ağırlıklardan başlayın kimse sizi görmez zorlamaya gerek yok, salondaysanız benche 2.5kg takıp çalışsanız bile size bakan olacaktır takmayın, takarsanız benim hikayeyi yaşarsınız, ayrıca benchin demiri 10kg.

    - Kendinize bir arkadaş bulun aynı saatte gidin, çalışırken parmağıyla hafif destekler eya barın altında kalmanızı önler, ben 1 tekrar yapayım derken kas bittiği için kalmıştım kendim kurtuldum, zaten çok ağıra sizi yalnız sokmazlar illa biri destek verir, kilo artrıracğınız zaman çekinemden destek isteyin.

    - Hafif ağırlık çok tekrar yerine ağır ama az tekrar sitemini seçin, hareketleri ilk öğrenirken hangi kas grubuna etki ettiğini öğrenin, nispeten hafif bir ağırlıkla yanana kadar tekrar edin o grup yanmıyorsa hareketiniz yanlıştır.

    -Bacak çalışmayı sakın ama sakın ihmal etmeyin, zayıf insanların en çabuk gelişen kısmı bacaklarıdır, bacak çalışınca testesteron salgılanır bu size lazım, ayrıa zaten bacak çalışmazsanız tavuk gibi olursunuz, evde göğüs yayı ile bacak çalışılıyor, yanında bacak koyma yeri olanlardan alın.

    -Son setinize ek olarak 5 tekrarlı negatif set yapın, nedir bu negatif set? dambılı alıyorsunuz kaldırıyorsunuz indirirken yavaş yavaş indiriyorsunuz, kaslar şişiyor damarlar patlayacak gibi oluyor kol cayır cayır yanıyor, ektomorfların ilahı Frank Zane'nin çalışma sistemidir, Arnold'u böyle geçmiştir.

    - Antrenmandan sonra gidin hemen karbonhidratınızı alın vücut yıkılan kasları yenilemeye başlamış olacak, yerseniz basit mantıkla o spor yaptığınızda şişen kısımlar dolmaya başlayacak, yemezseniz vücut içten yakacak, var olan kasınız gidecek.

    -kaloricetveli diye bir site var oraya üye olun kilonuzu ve hedef kilonuzu yazın, zamanı 1 yıl olarak ayarlayın, size günlük olarak almanız gereken minumum kaloriyi ve hedefinize ulaşmanız gereken kaloriyi gösterecek, yediklerinizi sisteme girdikçe oradaki günlük hedef barı yükselecek, orayı doldurmadan yatmayın, hem size oyun motivasyon gibi olur.

    - İlk 1 yıl supplement kullanmayın, kullacaksanız karbonhidrat yerine protein tozu alın ve salondan değil internetten alın, salonlar pahalı satıyor.

    - Tozu kullanırken aynı nesquik gibi biraz daha koyayım tadı daha iyi olsun diye benim gibi 4 ölçek yerine 6 ölçek dökmeyin, karbonhidrat tozunu ben öyle yaptım spora gittim geldim içimde kelebekler kalkıp koşasım var yerimde duramıyorum, 3km yürüdüm sonra feci bir karın ağrısı başladı eve zor gittim, kaliteli markaların enerji değerleri vs yüksek oluyor dikkat edin.

    -Evde tartınız varsa kaldırım denize atın veya bahçeye gömün, siz o tartıya çıkıp değişim görmedikçe motivasyon yerle bir olacak, ilk aylarda kilo almak yerine ölçü almak önemli, benim yazının başında dediğim 24.5cm kolum 28 olmuştu ilk aylarda her tarafımdam 4cm ölçü aldım ama kilom aynıydı pek takılmayın.

    -Aynaya bakıp değişiklik yok olmuyor diyenlerdenseniz aynaları kullanmayın ama aynaya bakıp kolum şişmiş damarlar çıkmış diyenlerdenseniz sıkıntı yok daha çok motive eder.

    - Her 2 haftada aynı yerde aynı açıdan fotoğraf çekin ilerlemeyi gördükçe motivasnyon artar.

    - Antrenman gününü kaçırmayın üşengeçlik yapmayın, ilk aylarda zor oluyor ama sonra geliştikçe gitmediğiniz zaman huzursuz oluyorsunuz.


    Gelelim zayıf olmanın avantajlarına.

    - Millet yağlarından kurtulup sonra üstüne kas yapmaya çalışıp, üstüne diyet yaparken yesem mi acaba stersiyle uğraşırken siz istediğinizi yiyebileceksiniz.

    - Kemik üstü deri ve eser miktarda kas olduğu için geliştikçe hatlarınız düzgün olacak, millet adonis six pack diye yırtınırken siz daha kısa çalışmayla çıkartacaksnız.

    - Giyim alışverişi işkence olmayacak, gidip beğenmeniz yeterli, kabinde giyindikten sonra zayıflıktan içinde kaybolduğunuz kıyafet yüzünden satış görevlesi sizi acıma yerine kıskançlıkla süzecek, görevli kadınsa iş bile atabilir.

    - Denize artık rahat rahat gidebileceksiniz, yalnız kızlardan çok erkekler size bakacak buna alışın. bunun nedeni o erkek sizi kendiyle kıyaslayacak, tıpkı kadının kadına bakması gibi.

    - Otobüste sıkışan camı açamayan kıza artık ya açamaz rezil olursam korkusu olmadan rahatlıkla yardım edeceksiniz sonunda kız size numarasını verecek, şaka şaka yok öyle bir şey.

    - Kızların ilgisi artacak.

    - Sosyal çevreniz genişleyecek, sizi zayıfken dinlemeyen takmayan insanlar size değer verecek.

    -Belki insanlardan nefret edeceksiniz, ilk zamanlar güzel millet iltifat ediyor ama tipiniz değişince size değer vermiş oluyorlar.

    Benden bu kadar şimdi izninizle Gözlük almaya gidiyorum, bu kadar yazıyı okuduysan göz derecen yükselmiştir sende git. "

    @majardoma arkadaşımızın yazısı

    quote:



    Evet diyet ve çalışma progmamımız aşagıdaki gibidir konuya eklersen sevinirim dostum @Henry Cavill biraz alıntı yaptıgım yerler var tamamen bana ait degil benimde programım genel hatları bunlar düzensiz biri oldugum için sürekli aynı şeyi yemekten sıkılıyorum

    Kalkış : 3 tam haşlanmış yumurta , 50gr yulaf ezmesi ve süt (içine meyve parcacıkları atıp karıştırırsanız daha güzel olur) Pekmez , bal , reçel ve lor peynir sofrada ne varsa fazla abartmadan iyin :D ekmek size kalmış ben halen beyaz ekmek iyorum peynir alternatifler şunlar ;

    quote:

    lor peyniri 17 gr protein
    süzme peynir 11 gr protein
    beyaz peynir 15 gr protein
    gravyer peynir 30 gr protein
    kaşar peyniri 26 gr protein
    keçi peyniri 22 gr protein (degerler 100gr dadır)


    ara ögün
    kuruyemiş , küçük atıştırmalıklar ne yerseniz artık , ama ölçüyü abartmayın

    Yağda var diyorsanız bu tabloda benim tercihim leblebi ( sarı leblebi ) 19-23 gr Protein 5-7 gr yağ 50-60 gr arası karbonhidrat bulunuyor

    ögle yemegi
    serbestsiniz ama yagı abartmayın burda


    ara ögün
    makarna veya pilav yanında haşlanmış patates işte çalışıyorsanız kaba koyun götürün ben ara ögünden sonra antrenmana gidiyorum o yüzden buraya saglam giriyorumki antrenmanda iyi agırlık gireyim


    antrenman çıkışı ( akşam yemegi)
    protein+karbonhidrat tavuk gögüslü+makarna iyorum biraz iyi iyin burda tavugu 1-1.5 saat sonra akşam yemegi , kısa tutun ama yatacaz


    yatmadan önce
    bir bardak süt ve cüzi miktar bebe biskuvisi
    şunu izleyin :D

     
    antrenman programımız
    bacak günü
    squat 10*3 hafif hafif başlayın zamanla yükselin nasıl yapıldıgına netten bakın , bir süre boş barla çalışın
    deadlift 5/43/2/1 ilk başlarda boş agırlıkla çalışın sakatlamayın kendinizi eger agrı olurda bacagınıza vurursa fıtık başlangıcı vardır neten nasıl yapıldıgına bakın
    standing calf raise

    gögüs günü
    bench press
    Incline Dumbbell Bench (Avuç içleri birbirine bakar şekilde)
    Decline Barbell Bench Press

    omuz
    lateral raise 4*8
    overhead press 7/6/5/4/3 piramit şeklinde gidiyor 3 te agır girin yardımlı
    shrug 3*10

    sırt
    barfiks 3*3 veya 5*3
    barbell row 5*6
    rowing machine 3*8

    arka kol
    skull crusher 8*3
    close grip bench press 5*6
    triceps pushdown 10*4

    ön kol
    barbell curl 4*8
    alternate dummbell curl 10*4

    karın
    crunch
    hanging side leg raise

    unutmayın ne kadar agır(kaldırabiliceginiz ve form bozulmadan agır) girerseniz o kadar etkileşime girer kas ne kadar yerseniz o kadar büyürsünüz her zaman piramit girin yani ilk set 1kg son iki set set sizi zorlasın , hareketlerin yapılmasını ögrenin , MUTLAKA SALONA GİRERKEN EGONUZU KAPIDA BIRAKIN.Agır giripte hareketi öldürmeyin.






    1-Henry Cavill
    2-olumsuz adam
    3-holiganx61
    4-gurkan58
    5-AoE_bsrn
    6-Vicdan Azabı
    7-tabzana
    8-zaitan
    9-cübbeli gandalf
    10-must sabbah
    11-matrisintranspozu
    12-Arka destroyer
    13-Sinyortr1
    14-coolstorywriter(onur üyesi)
    15-blasterjaxx
    16-the loner
    17-Disclosure X
    18-Brandt(kilo almakta olan üye)
    19-Arwnn47
    20-cryocore
    21-Favellas
    22-Proraso
    23-Page ll
    24-LandingPage v3
    25-Yuriboyaka
    26-GhotSht
    27-bavep
    28-Flying scary
    29-armstrong26
    30-Jules Winnfieldd
    31-AwerşawK
    32-galapagoskaplumbağası
    33-doqann
    34-ekmek arası ekmek
    35-represent
    36-sulo1996
    37-goblin mind
    38-ozn23
    39-CMKNTR
    40-detective w.
    41-corpseparty
    42-sadikozdemir
    43-respectable_man
    44-taha435
    45-blackcek14
    46-archuduke
    47-hiparci
    48-genç düşünür
    49-higoli
    50-thomas bangalter
    51-timur-lenk
    52-sytntax 1907
    53-thegus
    54-npmete
    55-kün togdı
    56-mıçaydın
    57-berkguleryuz
    58-npinarci18
    59-maeglin_palantir
    60-firsstep
    61-judgemanday
    62-KILICOGLOU
    63-classımdeğilsin
    64-lester nygaard
    65-scientistman
    66-professionalgamer333
    67-getsuga
    68-metin.txt
    69-uchiha69
    70-genel adam
    71-dikten inen dikme
    72-ali_6195
    73-erdi1
    74-yalnıztosba
    75-triptister
    76-osmalann
    77-schmutzreqal
    78-sünnetçi34
    79-soruları alan adam
    80-ersoyesra
    81-tetration
    82-ofsaytıbozanstoper
    83-mr.prestige
    84-waterkill
    85-yener44
    86-hicritoprakk
    87-mertklic
    88-canercambel
    89-WMTC
    90-frknn33
    91-yeredusenadam
    92-auphoria.
    93-aceloq
    94-mr.artvinli
    95-createemir
    96-amönyak
    97-agelx
    98-bigtwisted
    99-nothingman76
    100--kratos-
    101-rusty19
    102-yastik1
    103-4TL4NT1S
    104-criminal 22
    105-doctor_bey
    106-obilux
    107-devrimseven60
    108-richard parker
    109-a secret
    110-edmraver
    111-mavi buz
    112-langerius
    113-şampiyon sperm
    114-sulleyman
    115-best sniper
    116-ekduyan
    117-lookback
    118-badboyua
    119-orlando dejoseph
    120-kapıcı hamza
    121-themch
    122-amcho
    123-merakli oyuncu
    124-kaç canım kalmış
    125-musty578
    126-eyüp1907
    127-leimei
    128-chloe.g.m
    129-yamtar1963
    130-egzap
    131-charlie chaplin
    132-darc melik
    133-stubb
    134-ERYX
    135-the tenth doctor
    136-eczaciniz
    137-h_s_y_n
    138-stuff2
    139-eccho
    140-kerim55
    141-sisilik
    142-roy batty
    143-havalı çocuk
    144-blacklead
    145-hitmonchan
    146-muskulpesentbakir
    147-onurustndd
    148-rumpel von stinskin
    149-adem-123
    150-yunus_4154
    151-umitr55



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Cavill -- 13 Haziran 2015; 23:51:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 58 kilodan yukarıya çıkamayan et sever dostlar

    ekle
  • Ekle 61 kg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.78 50 kilo yaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 48 kg yaz benide yukarısına çıkamıyorum sabit 48

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 203 üm 103 kiloyum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.70 55 kilo yaz beni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekle qnq
  • Ekle
  • 178 e 62.5kg etçil olmama rağmen malesef(önerilere açığım)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 192 boy 65 kilo. Birinciliğe talibim.

    4 yıl sonra gelen edit: Boy 195 kilo 66



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milfka -- 18 Temmuz 2019; 20:1:5 >
  • 183 boy 68kg filanım lys bitirdi beni be yazın 80i zorlayacağım spor yaparak
  • 1.75 63 kg kollar incecik
  • 184 67
  • 172
    48 kilo
    var mı lan dha cılızı iyi de yediğimi düşünüyorum ama
  • 167-47

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CoolStoryWriter

    172
    48 kilo
    var mı lan dha cılızı iyi de yediğimi düşünüyorum ama

    Vücudunun SS'ini yollar mısın merak ettim.
  • Boy : 1.73
    Kilo : 49

    Kill me
  • 1.71 50 kilo yaz hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 gün önce : 181-57 kilo
    Şu an : 181-62 kilo

    Ay sonuna kadar 65-66 yı hedefliyorum. Sağlam EV yemeği, gainer, spor ve uyku

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.