Şimdi Ara

DH iOS Developer'ları Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
8
Favori
2.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar WhatsApp ios grubumuzu kurduk. Gelmek isteyen olursa iletişim numarasını gönderebilir PM üzerinden.
  • Böyle bi konuyu görmek hoşuma gitti gerçekten.

Beni de ekleyebilirsiniz aktif iOS Developer'ım bir çok projede bulundum ve bulunmaya devam ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkan!

Böyle bi konuyu görmek hoşuma gitti gerçekten.

Beni de ekleyebilirsiniz aktif iOS Developer'ım bir çok projede bulundum ve bulunmaya devam ediyorum.

Hocam, özelden numaranızı atarsanız sizi de eklerim ios gruba :) isim nedir söylerseniz süper olur .

iyi akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: softwareci.com

quote:

Hocam, özelden numaranızı atarsanız sizi de eklerim ios gruba :) isim nedir söylerseniz süper olur .

iyi akşamlar

Ben de tam size numaramı göndermiştim :)

Gürkan BULUT
    Bursa'da yaşıyorum. 24 yaşındayım.
    7-8 senedir yazılımla haşır neşirim. Assembly ile Sony Ericsson programlıyordum eskiden. Belki hatırlayanlar vardır. Mobil merakı o günden beri bitmedi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: softwareci.com

quote:

iyi akşamlar

Ben de tam size numaramı göndermiştim :)

Gürkan BULUT
    Bursa'da yaşıyorum. 24 yaşındayım.
    7-8 senedir yazılımla haşır neşirim. Assembly ile Sony Ericsson programlıyordum eskiden. Belki hatırlayanlar vardır. Mobil merakı o günden beri bitmedi

Hocam,gruba dahil ettim :) Bilmiyorum bildirim geldi mi. Elinizde döküman,proje dosya video vs varsa grup içinde paylaşımda bulunursanız çok iyi olur :) bende yeniyim yeni yeni girişiyorum swift diline :) teşekkür ederim.

• Merhabalar, iOS'a tamamen yeniyim, şu kurs ile başlamayı düşünüyorum:

https://www.udemy.com/ios9-swift/?ccManual=&couponCode=flash18

İlginen olursa kursu birlikte alabiliriz $18'e.

Ya da elinde daha iyi bi kurs olan link atabilirse çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar78 -- 24 Temmuz 2016; 20:04:41 >
  • Selam abi,

www.udemydownloader.com sitesine düşüyor tüm kurslar.

Burayı bir kontrol er yoksa da biraz sabret düşünce indirirsin görüşündeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar swifte yeniyim ben de eklerseniz sevinirim :)

Adım: Oğuz
    Soyadım: Özcan

tam bşr trakyalıyım, bilgisayar mühendisiyim ama işim mobil programlama değil daha çok back end ve data analizi kısmında. Mobil programlama hobim biraz.

Numaramı pm olarak yolluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swift İos programlama üzerine WhatsApp grubumuz kuruludur. Uzman kişiler vardır. Ayrıca bir web sitesi de kuruyoruz. Herkesin desteklerini bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, Swift ios programlama üzerine whatsapp grubumuz vardır. Grubumuzda Sefa Ayçiçek,aykut taşdelen gibi işinde uzman kişiler var. ayrıca sitemiz vardır iosdernegi.com ancak vakit darlığından dolayı azla ilgilenemiyoruz sitemizle.
    Swift ile ilgilenen herkesi bekleriz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.