Şimdi Ara

<<<DH HYUNDAİ ERA TAKIMI>>> (306. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43.495
Cevap
94
Favori
1.763.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: laprace

Hayırlı akşamlar arkadaşlar.Bu arada maça da 40 dakika kaldı.

maç berabere bitti

bu arada hayırlı günler arkadaşlar.

hayırdır,

09 09 2009 unutulmayacak bir tarih oldu hakikaten...

Şehitlerimizin vatanı cennet olsun, allah kalanlara dayanma gücü versin...

İstanbul ve Tekirdağda vefat edenlerin ruhu şad olsun. Allah düşmanıma böyle kötü acılar yaşatmasın...

şu yağmacıların bu dünyada iki yakaları bir araya gelmesin ibretlik olsunlar inşallah...

• tüm takıma hayırlı geceler diliyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

aynen katılıyorum. kırmızı renk pompadan alıyorsundur kesin. ben de ondan alıyorum..

• selam arkadaşlar güya tatildeyiz ama ben nedense foruma katılamıyorum..neyse çalışmaya başlayınca insan daha düzenli oluyor.
    hocam araç içine siniyorsa al. teknolojinn hızla geliştiği tüketim alışkanlıklarımızın bu hızlı değiştiği bir dönemde bindiğin kullandığın yanına kâr kalıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

quote:

Orijinalden alıntı: bunyas288

Arkadaşlar yazmayı unutmuşum Araçta abs ebd var

hocam size tavsiyem aracı bir daha kontrol edin. satıcının var demesini önemsemeyin satan adam var der tabii ki.. bir süre sonra olmadığını anladığınız zaman şok geçirmeyin.. 2006 model teamlarda ABS+EDB donanım olarak yok..

kendi aracım 2007 model, ben aracımı alırken teamlarde ABS+EDB yoktu. sacede still ve selectlerde opsiyoneldi..

• fabrika çıkışı lpg li 1.4 motor era ne kadar yakıyor?aracı lpg li almak istediğimizde ne kadar fark ödenmesi gerekiyor ?arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.sizce lpg mi? yoksa dizel mi?
  • 1 yıldır lpg li kullanan ve daha dün ölçüm yapan birisi olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki şehir içi 160 bin lira yani 16 kuruş yakıyor. dizelle hemen hemen aynı ama dize 1500 motor ve 110 beygir. sıfır alırken lpg taktırırsan sanırtım 1800 tl fazladan ödüyorsun. bu durumu düşündüğünde alacağın benzinliye lpg taktırdığında dizel ile arasında 100-1500 tl fark kalıyor ki ben dizel al derim. hocam madem öyle sen niye almadın diyebilirsin ben aracı 2007 de aldım ve dizeli ile benzinli arasında fahiş fiyat farkı vardı o zamanlar. lpg li hali ile dizel arasında yanlış hatırlamıyorsam 4000 tl kadardı.
    quote:

Orijinalden alıntı: mahlep

fabrika çıkışı lpg li 1.4 motor era ne kadar yakıyor?aracı lpg li almak istediğimizde ne kadar fark ödenmesi gerekiyor ?arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.sizce lpg mi? yoksa dizel mi?

• millet nerde yahu
    uzun zamandır siteye girmediğim için yazını yeni gördüm. vereceğim cevap işine yarar mı bilemem ama benzeri olay mayıs ayına başıma geldi kaskoyu yapan kişi arkadaşımdı. eğer masraf 200 tl civarına ise kaskoyu bozdurtma demişti. eğer masraf 400 gibi olursa kaskoyu bozdurmaya değer çünkü kaskoyu yapan tanıdık ise 2. kez kasko yaparlarken bir inisiyatif kullanabiliyorlar. en önemlisi karar senin. umarım ilk ve son kazan olur.
    quote:

Orijinalden alıntı: erhanbaba62

selamlar arkadaşlar

başıma kötü bir olay geldi
    garaja girerken sağ kapıları sürttüm. biraz çivi kaportaya battı. delmedi ama göçertti.

kasko yu bozmalımıyım sizce, ne yapmalıyım ?

(resmi çekince ekleyeceğim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devyoung -- 11 Eylül 2009; 21:11:09 >
    malum kış ta geliyor yazın kullandığım kadar aracımı kullanmam diye branda ile aracımı korumak istedim.
    siz ne dersiniz?
  • Biz lisedeyken babam bez branda almıştı arabayı güneşten korumak için tabi fazla bilgimizde yok bu konuda araba 2-3 gün kullanılmayacaksa brandayı çekiyorduk, Fakat tozlar öyle çizmişki arabayı inanamazsın. Eğer böyle bişey kullanılacaksa tavsiyem arabayı yıkatın toz yokken brandayı çekin ama naylon olduğu için hava almaz terleme durumunda daha fazla zarar verebilir.

Ben fabrikada çalışıyorum, enstrümanları çevresel etkilerden korumak için üzerlerine şeffaf poşet geçiriyoruz. Özellikle vanalarda bu durum paslanma yaptı, şöyleki vana contası kaçırma yapıyor poşetin içine birşekilde buhar veya nem giriyor naylon kurumayı engellediği için korozyon poşetsiz vanalara göre daha hızlı oluyor. Bunun için nem alabilecek yerlerde naylon kullanmayı bıraktık

Umarım yardımcı olmuştur.

quote:

Orijinalden alıntı: kentaur
    beyler era'sını branda ile koruyan var mı?
    ben şu bez olmayan, naylon olan gri renk brandalardan almayı düşündüm.
    malum kış ta geliyor yazın kullandığım kadar aracımı kullanmam diye branda ile aracımı korumak istedim.
    siz ne dersiniz?

• selamlar takım iyi hafta sonları...

sanırım bu hafta sonu bir çok yerde sağanak yağmur var.. amman dikkat..

D.H. HYUNDAİ ERA TAKIMI
    2008 1.4 TEAM ZÜMRÜT YEŞİLİ 20000 KM
  • Arkadaşlar acaba 1.6 112 ps Era alsak, Lpg taktığımız zaman normal benzinliye göre bir performans kaybedermiyiz?Tabi LPG nin de kalitelisini alırız.

Memnun olan varmı?
    Yılda 10.000 kmyi geçecek şekilde aracı kullanabilirim ben.
    Acaba mantıklımıdır bu durum.

Yakında almayı düşünüyorum, kullananlardan yardım istiyorum.
  • beyler demin aracım park halindeyken direksiyonu çevirdim ama era'nın direksiyonu kitlenmedi sebeb nedir sizce?
    üstelik azda çevirmedim, 1 tur attırdım.

çevirdiniz ve kitlenmiyor ise kontakta anahtar vardır veya bir sorun vardır. başka bir açıklaması olduğunu sanmıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: kentaur

beyler demin aracım park halindeyken direksiyonu çevirdim ama era'nın direksiyonu kitlenmedi sebeb nedir sizce?
    üstelik azda çevirmedim, 1 tur attırdım.

• Arkadaşlar benide eklermisiniz listeye.
    Hyundai Accent 1.4 Yeni Select Gümüş Gri Merkez/Melatya
    başına böyle bişey gelen varmı?

tavsiyeleriniz neler?

bir de halı paspasın üstüne kauçuk paspası koysak olur mu yoksa halıyı çıkartıp mı koymak gerek?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.