Şimdi Ara

DH Güncel Sürücüler Konusu { 25.03.2008 } (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
0
Favori
68.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesekkurler ellerine saglik
  • sağolun .
  • yav banada geforce fx 5500 xt ekran kartının güncellenmesi gerekiyo nası yapıcam bunu. bazı oyunlarda video lar takılıyoda güncelle dediler bana bi anlatsanız şunu
  • bencede
  • SAPPHIRE ATI RADEON 9550 256MB 128BIT AGP EKRAN KARTI sürücüsü lazım oyun oynarken donuyor yardımcı olursanız sevinirim
  • yaw bunlar süresiz dimi
  • offff anlamıyorum bu konulardan
  • abi bunlar süresiz mi yani birini indrdm yenisi çıktı onu indrmessem olmaz mı
  • Merhabalar.. Bir arkadaşım Datron kxs model laptop kullanmakta. Ekran kartı Geforce g0 6600 PCI 128Mb. Şuanda kullandığı ekran kartı sürücüsü 79.11 daha üst sürümü aramakta ancak bulamıyor. Googleda nvidia sitesinde ve birçok sitede arayışlarını sürdürdü ancak olumsuz netice elde etti. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler..
  • Arkadaşlar bende asus a8n-slı deluxe anakart var. Nforce sürücülerinden hangisini indirmem gerekiyor??? Nvidia sitesinde nforce 590 SLI amd , nforce 570 SLI amd ve nforce4 series AMD sürücüleri var. Bunlardan hangısı benım anakartıma uygun??? nforce4 series de desteklenen urunler arasında nforce4-SLI da var. bunumu ındırmem lazım acaba???
  • Güncellendi
  • hani, hiç VİSTA sürücüleri yok :D , biz vista kullanıcıları ne yapsın, mahrum mu kalsın sürücüleri :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: |Rebel|

Merhabalar.. Bir arkadaşım Datron kxs model laptop kullanmakta. Ekran kartı Geforce g0 6600 PCI 128Mb. Şuanda kullandığı ekran kartı sürücüsü 79.11 daha üst sürümü aramakta ancak bulamıyor. Googleda nvidia sitesinde ve birçok sitede arayışlarını sürdürdü ancak olumsuz netice elde etti. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler..

ZİW®O bu konuyla ilgili bilginiz var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebel -- 20 Ağustos 2006; 16:35:33 >
  • philips spc 900nc için 64 bit driver bulunabiliyor mu ?
  • DFI LANPARTY UT nForce4 Ultra-D (anakart) anakartım bu cd den neyi yüklemeliyim neyi yüklememeliyim anlamdım.... yardımcı olur muusnuz..ati grafik var bi de nvıdea ikisini yüklemeyecem herhalde...yardım...

cd nin üzerinde :
    chıpset drivers
    audıo drivers
    usb drıvers
    network drivers
    tools

bölümleri var...

audıo drıverde dediğim gibi nvıdıa ve atı radeon drıver var....acaba yardımcı olur musunuz... neleri yüklemem lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asman -- 23 Ağustos 2006; 0:28:57 >
  • bu hakıkaten çok ıyı olmuş elıne saglık
  • dh yi ve sizleri bu yüzden seviyorum.
  • çok tskkkkkkkk
  • Nvidia Forceware 91.47 çıktı. İndirmek için aşağıdaki resime tıklayın.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.