Şimdi Ara

DH Güncel Sürücüler Konusu { 25.03.2008 } (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
0
Favori
68.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apache 56k modemlerin xp sürücüleri yokmudur.Kullanıcağımdan değilde hani arada bir fax çekmek zorunda kalırız falan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hupunu

arkadşlar TOSHIBA DVD-CDRW SD-R1612
    sürücüsü lazım ben aradım buladım bi el atsanız

arkadaşlar ben sürücüyü buldum
    belki diğer arkadaşlarada lazım olabilir diye buraya yazıyorum
    http://www.toshiba-europe.com/storage/pdl.asp?page=PDR&nav=RSC_PDL&model=SDR1612&ptype=COMBOHH
  • ßaßa paylaşım süperrrrrr devamını beklerizz
  • ATI Catalyst 6.6

>>BURADAN<<
  • sağol @tugy18
    quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

ATI Catalyst 6.6

>>BURADAN<<
  • Arkadaşlar GİGABYTE GA-8SDX SiS 645 AGPset P4 Titan serisi bi anakartım var.Bu anakartın Windows XP ye uyumlu driverini arıyorum.Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür...
  • GİGABYTE GA-8SDX SiS 645 AGPset P4 Titan bu anakartı nasıl güncellerim nasıl yapılır bu güncelleme faydası varmı
  • ELİNE SAĞLIK
  • ne yazık ki işime yarar bişe bulamadım
  • PayLaşımlarınız için tşkLer
  • quote:

Orjinalden alıntı: KRaL_aLeMDe

PayLaşımlarınız için tşkLer
  • sürücüler için teşekkürederiz çok iyi olmuş
  • teşekkürler
  • ZİWRO benim CPU İntel P4 2.6 HT Nortwood çekirdekli (hani şu eski olanlardan) Anakart Chipsetide te i865 Şimdi benin verdigin intel driver lara makinayı update etmem bir proplem cıkarırmı? cahilliğime ver.
  • Ayrıca eski makinalar için driver güncellemesi yapmanın makinayı yavaşlattığı söyleniyor aslı astarı varmıdır bu işin? bu iki konuda bilgi verirseniz sevinirim..
  • Intel 865 yongası için sürücü arattığımda durum aşağıdaki bağlantıdaki gibi oldu:

http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=1049&OSFullName=Windows*+XP+Professional&lang=eng&strOSs=44&submit=Go%21

Win Xp pro için.

Eski yongasetlerinde yeni sürücüler sorun çıkarabilir lâkin Intel'in sitesinde sürücüler muhtemelen buna göre veriliyor. Mesela 845 için arattığımda 28 Haziran 2005'teki sürücü çıkıyor en fazla. 865 gibi 6 Haziran 2006 değil.

Yükle gitsin.

İşlemcin 200fsb sayesinde gâyet iyi aslında. Hız aşırtma yap. C serisi oluyor değil mi 200fsb Nw'ler?

Değerini bil. Az ısınır Northwood'lar. Aynı zamanda elindeki 2.6 HT, en gelişmiş Northwood'ların çarpanı düşürülmüş hâlinden başka bir şey değildir.

-------

Unutmadan,

İndireceğin dosya:

http://downloadmirror.intel.com/df-support/10733/a08/infinst_autol.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 20 Temmuz 2006; 3:25:22 >

• eyvallah tuğer bir deneyeyim bu driveri. verdigin bu bilgi iyi oldu bee.. evet cpu az ısınıyor. sonuna kadar zorladım 57 dereceyi geçmedi be abiii. herşey güzelde overlock potansiyeli yok malesef.
  • Bu linki acan arkadasımızı tebrik ederim donanimhaberde bole zenginlikler olmalı
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.