Şimdi Ara

DH FRP CLUB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuda dh olarak hem bir fantastik rol sahiplenme kulubü kuralım hemde elimizdeki fantastik kitaplar, frp oyunlar(zindan ve ejderha vb.) hakkında bilgi alışverişinde bulunalım. Ayrıca bildiğimiz güzel fantastik siteleri(oyun, frp kitap vb.) paylaşalım.
    www.frpwiki.org >>> Wikipedianın frp uyarlarması
    www.muttefik.com >>>İstediğiniz ırka hükmetip ordular kurarak rakiplerinizi devirebileceğiniz bir oyun.
    www.antaryon.com >>>Güzel bir FRS oynu bende oynuyorum.

Club
    1-DarknessAngel
    2-Atilpa
    3-delteo
    4-mc.kork
    6-ocisun
    7-No Şuga
    8-okanaltintas
    9-JCB

Bazı Resimler

DH FRP CLUB

DH FRP CLUB

(Güzel resim bulunca güncellicem)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elbryan -- 13 Temmuz 2008; 17:25:45 >

• ekleyelim lütfen
  • Ok aldım yakında imzada hazır olcak....
  • bu arada frp dünyamı başlatan oyun

The Elder of Scrolls 2 : Daggerfall dur
  • Bende bu FRP ye 3 sınıfta okuduğum yüzüklerin efendisinin ilk cildiyle başladım...
  • Raistlin Rules

Aranızda D&D oynuyan var mı? Ben cok severim oynamayı.
  • Selamlar,

Kulübe katılmak isterim. Ayrıca Ankaralı arkadaşları facebookta kurduğum ''Ankaralı FRP oyuncuları'' grubuna beklerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Danilo Thann

Raistlin Rules

Aranızda D&D oynuyan var mı? Ben cok severim oynamayı.

eskiden abimin lise arkadaşında oynuyom fakat abim artık üniversite 3 te okuyo bu yüzden arkadaşını göremiyo bende 4 yıldır oynamıyom oynasam alcam bi drow neyse
  • Selamlar,

Generic oyunlar daha güzel oluyor bana göre, tabii ona çok emek lazım. Bu arada ''Ruhdöveni''ni okumayan yoktur herhalde ama ben yine de tavsiye etmiş olayım. Güzel kitap gerçekten, ben de yeni bitirdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

Ekle benide ama her akşam 10 kişi toplanıp canlı oynamak zar atmak daha eğlenceli bence

merak etme abi onun içinde çalışıyorum en kısa sürede yeni bir frp sitesi açağğım burada zar atıp bol bol rs yapcaz
  • E Ankaralı varsa alırız oyuna dert değil
  • ekle lütfen
  • Benide ekle. Özellikle frp kitaplarının hastasıyım.
  • Eklermisin..

Özellikle yunan ve mısır mitolojisi hakkında herşeyi bilirim FANTASTİK-BİLİM KURGU benim doğamda var

Buda benim hayranımRa!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkaN ! -- 13 Temmuz 2008; 17:23:27 >
  • Yaz beni de hacu bensiz olmaz zaten, Lord Soth tipli adamım
  • frp oynayın, oynatın.

sonbaharda 20 yaş üzeri kişilerle bir parti ile frpe dönmeyi planlıyorum istanbulda.
  • arkadaşlar ben acemiyim bir kaç frp oyununa katıldım ama 4-5 sene olmuştur oynamayalı çevremde de hiç frp oynayan yok....
    internet üzerinden bir dm arkadaşın veya belirli biyerde toplanıp oynadığınız oyunlar oluyor mu ?
  • *Büyü kitabını çıkarır*
    Ekle benide
  • Ekle benide.
  • ee ben niye yokum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.