Birkaç gündür aşağıda yazacaklarımı gözlemledim; ki bunlar benim kullanımımı oldukça sekteye uğratıyor (ie 8 kullanıyorum): 1. Forumdan çıktıktan sonra (çıkış düğmesine basmadan) tekrar girmek istediğimde kullanıcı adı ve şifre soruyor. 2. Nedense her ana sayfaya girişimde kullanıcı adımla giriş yapmış oluyorum; ama foruma zıplamak istediğimde kullanıcı adı ve şifre soruyor tekrar. 3. İkinci adımdan sonra kullanıc adı ve şifreyi giriyorum. Cevaplanan mesaj veya özel mesajlara gitmek istediğimde tekrar kullanıcı adı ve şifre girmek zorunda kalıyorum. 4. Rastgele konular arasında gezerken kullanıcı adı ve şifre isteyebiliyor. 5. Sürekli internet tarayıcımın sol alt köşesinde "Sayfada hata" mesajı alıyorum. Detayını kod formatında yazmaya çalışacağım
Web sayfası hata ayrıntıları
Kullanıcı Aracısı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 1.1.4322; .NET4.0C; .NET4.0E; InfoPath.3; ImageShack Toolbar 4.8.3) Tarih damgası: Sat, 24 Sep 2011 16:38:11 UTC
İnternet explorer ayarlarında yaptığım bir değişiklik yok. Otomatik tamamlama açık, kurabiyeler de her çıkışta silinmiyor. Bildiğim kadarı ile bu sayfalarda gezintimi gizleyecek herhangi bir ayar da yapılmış değil...
Özellikle yönetici arkadaşlardan ricam; sayfalarda bir ayarlama falan mı yapılıyor? Peşinen teşekkürler...
Not: Telefonumdan mobil versiyona girerken yukarıda bahsettiğim hiçbir sorunla karşılaşmıyorum oysaki (ip4)...
Bu tür sorunlarını forumumuzun ilgili bölümüne açınız.