Şimdi Ara

DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
3
Favori
43.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 20burak1991

    öncelikle Allah senden razı olsun kaplanmete kardeşim.sinema bölümüne şarttı ama kimsenin aklına gelmemiş sanırım.her filme konu açıp kirlilik yaratıyorduk tesekkürler.(eger ilk mesaja bir liste eklenebilirse sıras ile.hangi filmlerin degerlendirmelerinin bu konuda oldugu anlaşılır.)

    @assi
    august rush ın bazı yerlerinde sıkılsamda hoş bir seyirlikti.senaryoda biraz uçuktu ancak müzikler şahane

    @kaplanmete
    planet terror de tarantino rodriguez kırması bir film olmuş.tüm özgünlüğü ve iğrençliği ile:) zombi filmlerinin alışılmamış adam tarantinonun tavsiyeleriyle zenginleştirilmesi sonuçunda iyi bir film çıkmış.zaten rodriguez desperadolu mariachili günlerden kalitesini artıra artıra gelen yönetmen.ikisinin filmi mutlaka izlenmeli

    @Cannibal Corpse
    Empire of the Sun christian balenin ilk müthiş performansıdır:)izleyin mutlaka.

    kelebek romanı kadar iyi bir film.son sahne şahane


    Oncelikle Saol.
    Liste fikri hosuma gitti. Zaten aklima geldikce yenilikler katmayi dusunuyordum bu sayfaya.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Cannibal Corpse

    Filmin Ismi: Yeraltı - Underground

    Yil: 1995, Fransa / Yugoslavya / Almanya /

    Genre(Tur): Dram / Komedi


    Puan: 9.8/10

    Ödüller:Altın palmiye dahil 6 ödüllü film


    Müzikler:9.9/10 Goran Bregovic


    Ekstra: Alman ordusunun bombardımanı altında kalan Belgrad’da komünist Marko’nun hedeflediği ortam fazlasıyla sağlanmıştır. Zekasını sinsiliğiyle birleştiren Marko, arkadaşı Blacky ve yoldaşlarını yeraltında bulunan bir mahzene silah üretmek için yerleştirir.

    Marko’nun söylediklerine göre savaş bitince herkes dışarıya çıkacak ve bir yeryüzü cennetiyle karşılaşacaktır. Zaman geçip de kaos sona erip barış ilan edildiğinde yer üstünde çok şey değişir. Ama yeraltında her şey aynı şekilde devam eder. Marko yeraltındakilere faşist yönetimin tüm acımasızlığıyla hükmünü sürdürdüğünü belirterek, yeraltında silah üreten yoldaşlarına yaşamın tüm karanlığıyla devam ettiğine inandırır.

    Balkanlarda yaşanan dramı çarpıcı bir şekilde gözler önüne seren bu yapım, müzikleri ve çarpıcı finaliyle hala hafızalarda.


    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]



    Tavsiye ediyorum arkadaş çok güzel yazmış . filmin sonu ve müzikleri çok çarpıcıydı 3 yıl oldu seyredeli.
  • Filmin Ismi: Pathfinder

    Yil: 2007

    Genre(Tur): Macera, savas

    Puan: 6/10

    Trailer:http://www.imdb.com/video/screenplay/vi4020175129/

    ---

    Ekstra: Bu film 2007 yapimi olmasina ragmen gozden karilmis oldugunu kanaatindeyim. Cok iyi bir film olmamasina ragmen cekimleri ve yaratildigi ortam insani filme kaptiriyor. Fantastik bir macera ariyorsaniz bu filmi secenekleriniz arasina koyun. Ama soylemem gereken birsey var film cok sey kazandirmiyor. Benim gibi bir fantastik film tutkunu icin alt saflarda bir film, aradiginiz macera aksiyon ve kansa buyrun izleyin.

    Resim:
  • Filmin Ismi: In America

    Yil: 2002

    Genre(Tur): Dram

    Puan: 9/10

    Trailer:http://www.imdb.com/video/screenplay/vi2829975833/

    ---

    Ekstra: Gercekten muthis bir film. Film baslar baslmaz kendinizi kaptiriyorsunuz. Degisik yasamlarin carpici hikayelerine tanik oluyorsunuz suphenin ve insanlar arasindaki baglarin nasil degisip gelisebilecegini anliyorsunuz. Duygulanmak ve biraz uzulmek istiyorsaniz vede kaliteli bir film izlmek istiyorsaniz, aradiginiz film budur.

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • Filmin Ismi: Shoot`em Up

    Yil: 2007

    Genre(Tur): Aksiyon, Komedi

    Puan: 5/10(kalite) izlenilebilirlik(9/10)

    Trailer:http://www.imdb.com/video/screenplay/vi2256994585/

    ---

    Ekstra: Tum onyargilarimdan kurtulup, filmi actim. Kalitesiz bir film oldugunu biliyordum. Clive Owen kotu bir oyuncu olmamasina ragmen, nedense bir kaliteli bir kalitesiz filmlerde oynadigi seklinde bir kariyeri var. Film basladi sikilip kapaticagimi dusunurlen, adamin HAVUCla yaptiklarina sasirmamak elde degil, film devam ediyor ve ben aynen hadibe, yok canim, olmaz bu kadar, bu bir saka dimi seklinde yorumlarla filmi izliyorum. Inanilmaz bir sekilde film bitiyor. Iyi bir yapim olmamasina ragmen mukemmel bir izlenilebililirligi var.

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • Pathfinder konusunda şikayetçiyimVikingler ana dillerinde konuşurken Amerikan yerlileri ingilizce konuşuyor Ve bildigimiz klasik son
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Cannibal Corpse

    Pathfinder konusunda şikayetçiyimVikingler ana dillerinde konuşurken Amerikan yerlileri ingilizce konuşuyor Ve bildigimiz klasik son




    Zaten cok kaliteli bir film olmadigini vurguladim. Ama eski cag fantezi filmlerinin ne kadar kit oldugu bir donemde oldugumuzu biliyorsun, en azindan bu filmde ortam guzel yaratilmis izlenilebilirligi var. Birde Jason Stathamin Cektigi The Name Of A King... filmini dusun nasil berbat bir sey. En azinda Bu film cekimleriyle ve aksiyonu ile asiri vasat filmler listesinden kendini kurtariyor.

    Ingilizce konusunda yorum yapmiyacagim haklisin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 12 Eylül 2008; 19:43:18 >
  • Filmin Ismi: ANGEL-A

    Yil: 2005, Fransa 1 saat, 30 dk.

    Genre(Tur): Komedi / Romantik

    Puan: 9.5/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra: İzleyebileceginiz en güzel fransız filimi Benim direk tavsiyemdir, Beğenmeyen olursa tartışa bilirim Burda olucam!!!!!Andre, şehrin yarısına on binlerce dolar olan borcu olan beceriksiz bir dolandırıcıdır. Kendi güvenliği için hapse girmek istesede giremez. Bir gün tesadüfen sorunlarının çözülmesine yardımcı olacak uzun bacaklı seksi Angel-a ile karşılaşır ve hayatı farklı bir yol almaya başlar.

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • Filmin Ismi: Tanrıkent - City of God

    Yil: 2002, Brezilya / Fransa / ABD , 130 dk.

    Genre(Tur): Dram / Aksiyon

    Puan: 9/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra: Çete ve mafya filmleri sevenlere Film, gücünü ve kavgasını uyuşturucu savaşlarından alan Tanrıkent'in hikayesini, 60'lı yıllardan itibaren ele alır. Arka sokaklarda yaşayan iki arkadaşın hikayesini takip etmeye başlarız. Kendilerine farklı yollar seçen çocukların gözünden Tanrıkent'in yokedici gelişimine tanıklık ederiz...

    Tanrıkent 2002'nin olay filmlerinden biri. Rio De Janerio'nun suç dolu gecekondu mahallelerinden geçen, altüst edici bir film. Brezilya'dan gelen Protesto (La haine) diye tanımlandığını da ekleyelim.

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • City Of God gercekten muthis bir film, 2002 yapimi olmasina rafmen 2 hafta once izledim. Bize gercekten disarda neler dondugunu bazi hayatlarin nasil zor oldugunu ve gidebildigimiz duzgun bir evimiz duzenli bir hayatimiz oldugu icin ne kadar sansli oldugumuzu anlatiyor.
  • Filmin Ismi: AMADEUS

    Yil: 1984, ABD , 160 dk.

    Genre(Tur): Biografi

    Puan: 9/10

    Ödüller: SEKİZ ADET OSCAR ALMIŞTIR EVET BİLDİĞİMİZ ACADEMİ OSCAR,I BU BİOGRAFİ İÇİN REKORDUR F. Murray Abraham (Antonio Salieri) , Tom Hulce (Wolfgang Amadeus Mozart) izlerken performans bu diceksiniz...

    ---

    Ekstra: Beetowen,ı izlediyseniz bu filme tapıcaksınız Film ünlü müzisyen Wolfgang Amadeus Mozart hayatını anlatmaktadır , Mozart'ın yaşamı neredeyse müziğine zıt bir kutupta ilerlemektedir. Yeteneğini sergileme konusundaki mantıksız davranışları ve yaşamla kurduğu sağlıksız ilişki Antonio Salieri'nin sık sık kendisini ve Amadeus'u sorgulamasına neden olmaktadır. Diğerine göre çok daha disiplinli ve müzik konusunda hırslı olan Antonio, müziğin tanrısı kadar başarılı olamamaktadır. Bu düşünceler zamanla farklı bir ilişki kurmalarına neden olur...

    Müzik konusunda tanrısal bir yeteneğe sahip olan Amadeus Mozart ile Antonio Salieri'nin ilişkisine odaklı bir başyapıt. Sanat ile sanatçının kişiliği arasındaki ilişkiye odaklanan ve usta müzisyenin yaşamını, Salieri üzerinden anlatan bir klasik.


    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • @Cannibal Corpse

    amelie i izledin mi?

    angel a de başrol oynayan Jamel Debbouze ninde bir yan rolde oldugu ve fransanın en iyi yapımı oldugunu düşündüğüm filmdir.aksini iddaa ediyorsan angel a yi izleyip seninle tartışmaya hazırım:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20burak1991 -- 12 Eylül 2008; 20:04:48 >
  • Arkadaşlar 3 film verdim arka arkaya eğer bunlardan birini izlemediyseniz Ben sinemacı olsam sizi sinemaya almam o kadar diyorum!!!!!!!!!!!!!!!! AMADEUS agır toptur Ayrıca diğer sitelerde bu nickle yazan yazar varsa o benimdir... not:Tom Hulce dikkatli izlemenizi öneririm oyunculuk budur. Yönetmen : Milos Forman,dır GUGUK KUŞUNDAN tanıyoruz..
  • Amelie - Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain 2001 yılında askerden geldigimde izlemiştim Şarküteri, Kayıp Çocuklar Şehri ve Alien 4 yönetmeninden Fransa'yı altüst eden yeni film. Mösyö Poulain'in bahçesinde neler oldu? Paris sokaklarında yırtılmış portreleri dolaşan esrarengiz adam kim? Yakışıklı Nino'nun fotoğraf albümü ile alıp veremediği ne var? Ve hepsinin ötesinde Amélie Poulin'i kim mutlu edecek? Jean Pierre-Jeunet tüm bu günlük hayata dair sorulara varoluşçu yanıtlarla geliyor. Olağanüstü!!! ama ANGELA derim LEON diyenlede tartışmam
  • Güzel yorumunda artı 1 olarak alınmıştır
  • Filmin Ismi: Amelie - Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain

    Yil: 26 Kasım 2001

    Genre(Tur): Romantik / Komedi / Romantik Komedi

    Puan: 8.7/10

    Trailer:

    ---

    Ekstra: Şarküteri, Kayıp Çocuklar Şehri ve Alien 4 yönetmeninden Fransa'yı altüst eden yeni film. Mösyö Poulain'in bahçesinde neler oldu? Paris sokaklarında yırtılmış portreleri dolaşan esrarengiz adam kim? Yakışıklı Nino'nun fotoğraf albümü ile alıp veremediği ne var? Ve hepsinin ötesinde Amélie Poulin'i kim mutlu edecek? Jean Pierre-Jeunet tüm bu günlük hayata dair sorulara varoluşçu yanıtlarla geliyor

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • Aralarında dört sene var normal degilmi !!!!!Garry oldman,dan büyük oyuncu yoktu, ama şu an batman,de yanın dahada yancısı oldu zaman ilerliyor Benim için ANGEL.A bir numaradır ve Ben romantik veya komedi filmlerini sevmem zaten bu filmler tutunsaydı devamları gelirdi jİM caRREy gibi oyuncularda bu işleri bırakmazdı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Cannibal Corpse

    Aralarında dört sene var normal degilmi !!!!!Garry oldman,dan büyük oyuncu yoktu, ama şu an batman,de yanın dahada yancısı oldu zaman ilerliyor Benim için ANGEL.A bir numaradır ve Ben romantik veya komedi filmlerini sevmem zaten bu filmler tutunsaydı devamları gelirdi jİM caRREy gibi oyuncularda bu işleri bırakmazdı


    şimdi sen leon a laf yokda amelie liyi cebinden çıkarır diyosun öyle mi?bu filmi izlerim.büyük ihtimallede tartışacagız seninle burada
  • Sen izlemedinmi bu filmi!!!!!!!!!!!!!!!! istanbuldamı oturuyorsun gel bende beraber izleriz Ciddiyim bekliyorum Ben kendimide saklamam adım sertaç cep nomu pm atıyorum
  • Jim Carrey i hafife alma bence turunun tek ornegidir o. Komedi filmleri ise bence goreceli bir kavramdir. Acikca soyluyorum bu film ne zman TV ciksa sikilmam izlerim. Ama Jim Carrey nin bazi psikolojik sorunlari var bu aralar insallah duzelir.

    Filmin Ismi: Liar Liar

    Yil: 1997

    Genre(Tur): Komedi

    Puan: 7/10

    Trailer:http://www.imdb.com/video/screenplay/vi3784442137/

    ---

    Ekstra: Jim Carrey`nin cok iyi guldurdugu filmlerden biri. Fazla soze gerek yok haftasonu bossunuz gulmek istiyorsunuz, ilk 3 seceneginiz arasina rahatlikla koyabilirisniz

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.