ARKADASLAR UNO NUN PUG İLE TESTİNDEKİ VİRAJ RESİMLERİNE İYİ BAKIN VE SONUCU GÖZLEMLEYİN.
TEST
Evet aynı hızla ve aynı şekilde girildiyse unonun 205 e göre daha iyi yol tuttuğunu söyleyebiliriz.
arkadaşlar bildiğiniz gibi benimde uno m var fakat gerçekçi olmak lazım,205 uno dan daha iyi yol tutar.Bir kere 205 in arkada helezon yayları yerine torsiyon çubuğu olması + puan getirir.
uno 60 s lerin bujileri ince buji dikketinizi çekerim 17 lik buji anahtarı kulanmanız gerekmekte bosh tavsiye ediliyor..
UNO 60/70/SX --------CW 7 LPR ---------WR 7 DC ---------14 R7 DU ------RN 9 YC---------- 0,7-0,8
UNO 1,4 İ.E -----------//////////----------FR 6 DTC --------14 R 7 DU------ RN 9 YC--------- 0,7-0,8
Parmaksız zaten bu arabalar turbo versiyon spor modeller uno daha iyi olsa bile normal unolarla bu farklıdır. Bana da 205 daha oturaklı geldi:)
quote:
Orjinalden alıntı: extreme84
ARKADASLAR UNO NUN PUG İLE TESTİNDEKİ VİRAJ RESİMLERİNE İYİ BAKIN VE SONUCU GÖZLEMLEYİN.
unomu seviyorum ama bu test bana pek inandırıcı gelmedi.
bende 96 model sx ie uno sahibiyim benim arabamda rolanta dusuklugu war hem benzinde hemde gazda.1. witesde motıru bagırtıorum 2. vitesde de bagırtıorum ondan sonra gecio bozukluk ama arabayaı stop ediom tekrar calıstırıom bozuluo gene ne yapmam gerek?
slm unosu elktronik cam olan arkadaşlar sizin bütün camlar mı elktronik yoksa sadece önler mii?? ben biraz yabancısıyım dır daaa!!!
benim 98 unom var, ön camlar otomatik sadece
uno sx lerin ön camlar otomatik
quote:
Orjinalden alıntı: Haksin
quote:
arabanın kalkısındaki problem cıkınca mahalleden biri gördü geldi. motoru açtı.
bir conta hava alıyomus. o yüzden zor kalkıyomus. nedir bu conta bilen var mı.
Conta dedikleri karbüratör alt takozu olabilir.Uno'larda genel sorunlardan biridir.Karbüratörün altında yaklaşık 1 cm. kalınlığında bir parça.Motor soğukken aracın devamlı stop etmesine neden olur.Testini şöyle yapabilirsin ; Araç çalışırken hava filtresini hafif kuvvetli bir şekilde yukarı doğru çek.Eğer hava alıyorsa araç stop eder yada silkeler.
Tempra,tipo ve unonun değişmez sorunu bu conta. Üzgünüm ama sık sık oluyor bu. Ama olsun,bu unoı,tipo ve tempralara hayranım yemin ederim:) Ben civic çiyim ama uno tipo ve tempra bir başka bence:)
quote:
Orjinalden alıntı: memati3535
bende 96 model sx ie uno sahibiyim benim arabamda rolanta dusuklugu war hem benzinde hemde gazda.1. witesde motıru bagırtıorum 2. vitesde de bagırtıorum ondan sonra gecio bozukluk ama arabayaı stop ediom tekrar calıstırıom bozuluo gene ne yapmam gerek?
abicim contası çatlamış sadece..
selam arkadaşlar bi sorunumu yazmıştım 1-2 hafta önce kimseden cevap çıkmamış tekrar yazmak istedim belki bir bilen çıkar yada bu sorunu yaşayan.. sabahları normal çalışıyor ama bi süre yol aldıktan sonra kontak kapatıyorum yaklaşık 20 dakika sonra geldidiğimde arabam çalışmıyor marş basıyor ama çalışmıyor yada çok geç çalışıyor her zaman yapmıyor bu sorunu o yüzden tamirci bile çözemedi.. buji kabloları falan değişti ama nafile.. benzin pombasından olabilir mi sizce? bana araba boğluluyormuş gibi geliyor çünkü_? ilgilenirseniz şimdiden teşekkürler
ali119 benim bir galerici arkadaşıma uno turbo gelmişti o zaman binme şansım oldu,araç gerçekten inanılmaz gidiyo(bizim unoların bile nasıl gittiğini düşünürsen) fakat yol tutuşu kötü.Bundan 6 sene önce 205 1.6 gti m vardı o uno turbo kadar gitmiyordu ancak yol tutuşu güzeldi.o yüzden kıyaslama yapıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: siyahbeyazulan
selam arkadaşlar bi sorunumu yazmıştım 1-2 hafta önce kimseden cevap çıkmamış tekrar yazmak istedim belki bir bilen çıkar yada bu sorunu yaşayan.. sabahları normal çalışıyor ama bi süre yol aldıktan sonra kontak kapatıyorum yaklaşık 20 dakika sonra geldidiğimde arabam çalışmıyor marş basıyor ama çalışmıyor yada çok geç çalışıyor her zaman yapmıyor bu sorunu o yüzden tamirci bile çözemedi.. buji kabloları falan değişti ama nafile.. benzin pombasından olabilir mi sizce? bana araba boğluluyormuş gibi geliyor çünkü_? ilgilenirseniz şimdiden teşekkürler
Abicim motoru komple temizlettir.Üzgünüm ama yapacak bişey yok... :(