Şimdi Ara

DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ '' (536. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
10.920
Cevap
125
Favori
913.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • scada kullanıcısına yanıt
    Orjinalini almistim 200 tlye 2yil once.tamirci orjinal al o bile cok kaliteli degil cok gitmez demisti.yan sanayi daha kisa omurlu demekki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkostu

    Orjinalini almistim 200 tlye 2yil once.tamirci orjinal al o bile cok kaliteli degil cok gitmez demisti.yan sanayi daha kisa omurlu demekki
    opar marka aldım 100tl sımdılık sıkıntı yok
  • Buda benim canavar ilk göz ağrım çok şükür kaza bela yok binmeye korkuyorum 🙄 bende bağımlılık oldu nedense gözüm gibi bakıyorum arabaya. Tam fiyat performans arabası 15 bin TL ye 1.3 multijet 2007 model araba satmak gibi bir derdimde yok uzun yıllar bineceğim bekarım zaten işimi fazlasıyla görüyor.

    Siz beğendiniz mi nasıl sizce 😁

     DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ ''

     DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ ''

     DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ ''

     DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ ''



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIRADANVATANDAŞ42 -- 3 Kasım 2018; 1:7:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HERKEZE İYİ GÜNLER
    ÖNCELİKLE FİAT PALİO ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZ BENDEN ÇOK TECRÜBELİSİNİZDİYE SORAYIM DEDİM
    ŞU 2 ARABADAN BİRİSİNİ ALMAYI PLANLIYORUM MADDİ AÇIDAN DOLAYI TAVSİYE EDECEĞİNİZ BAŞKA Bİ MODEL MARKA OLURSA GÖRÜŞLENİRİNZE AÇIĞIM
    624189518
    623088954 SAHİBİNDEN.COM DA 2 SİDE
  • xxsir147 X kullanıcısına yanıt
    iki arabada tıcarı kamyonet olarak gecer hersene muayene derdı var ayrıca uzerlerınde 1.2 8v motor var pek tutulmayan motor....tavsıyem 1.2 16v veya 1.3 multıjet yada 1.4 4 kapılı model almanız
  • scada kullanıcısına yanıt
    hocam 1.2 16 walf modeli bu araba
  • selamün aleyküm arkadaşlar, 99 model palio aracım var kış lastiği almayı düşünüyorum 3 lastik arasında kaldım biri Goodyear UltraGrip 8 , biri LASSA snoways 3, diğeri PETLAS snowmaster. petlas 170 lira diğerleri 200 lira kullanıp önerdiğiniz var mı boyutlar 175 70 13. saygılar.
  • Selamun aleykum arkadaslar 2010 model 1.4 8v premio sole aracim var uzerinde zavoli lpg kiti takili arac suan 105.000 km de lpg 30.000 km civarinda yaklasik 5 yil once takilmis arac 2 yildir bende 2 haftadir falan bir sorun var araci hergun sehir icinde kullaniyorum nerdeyse hergun 2 yada 3 defa ayagim gaz pedalina basili belli bi hizda giderken yada tam gaz verip harekete gecmek isterken 1 saniyenin altinda bir sure yani bir anlik gaz kesiliyo ve anainda duzeliyor sanki bir anlik gaz gelmiyor ama cok kisa bir sure 1 saniyenin altinda bir sure. Araci 1 gun benzinde kullandim bu sorunu yapmadi ertesi gun gazda kullandim yine yapmadi tam olarak anlayamadim. Aranizda boyle bir sorun yasayan oldumu olduysa fikir verirse sevinirim sorunun devamiyla ilgili bilgi vermeye devam edicem. 80.000 de zavoli yetkili serviste lpg filtre degisimi yapmistim yaklasik 25.000 oldu degisim yapmadim acaba bununla ilgili olabilirmi.

     DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ ''

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • santa FE S kullanıcısına yanıt
    Aleykum selam benimde aracim 2010 1.4 premio sole 7 yil kadar serviste bakim yapildi yetkili servis bu araclara 5w40 opar marka yag koyuyor ve bende yagin yaklasik 15.000 km civarlarinda ceyrek seviyeye dustugunu farkettim en son bakimi yaklasik 1 ay once kendi tamircimde yaptirdim servisin 3 de 1 fiyatina. tamircim 5w40 olmaz yag eksiltir 10w40 koyalim dedi markasini hatirlamiyorum zaten cokta markanin bi onemi yaklasik hepsi ayni kalitede ve suan 1.000 km oldu bir sure sonra yeniden olcum yapicam durumu paylasirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cetindemir037 C kullanıcısına yanıt
    Yağdan yapacağını düşünmüyorum ama yağ ve yağ filtresini en fazla 20 bin km de bir degismenizi tavsiye ederim. anlık gaz yememesini duzenli olarak yapıyorsa beyinsel durum olma ihtimali yüksek, buji ve kablolarını kontrol etmenizde de fayda var. Tek seferlik oldu deseniz gaz kebeleginde birikme olabilir diyecektim fakat sürekli yapıyorsa anlık ateşleme ile ilgilidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cetindemir037 C kullanıcısına yanıt
    Yaşadığınız olay oyuncak araba gibi arkadan tutulup bırakılıyor gibi bir his değil mi?Bu durum Lpg regülatöründen,hortumlardan yada enjektörlerden kaynaklanabilir..Lpg servisinizi ziyaret ederseniz problemi çözeceklerdir..Gazın basıncı ve istikrarıyla ilgili birşey yaşadığınız..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkolia M kullanıcısına yanıt
    nokian tavsiye edilir.
  • Vay paliocular burdaymış. Palio forum vardı eskiden kapanmıştı. Benimde 2004 model palio 1.2 aracum var 4 yıldır biniyom. İlk aracımda palio idi .



    Şuanki paliomu adiler 2010 yılında km sini düşürmüşler, satamıyom. Gerçi geçmiş km öğrenilemiyor artık , söylemedende satarım fakat araba eşimin üstüne birde memur olunca riske girmek istemiyoz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, 98 model palio için şoför koltuğu arıyorum + kalorifer musluğunda gelen halatın ,takılı olduğu düğmenin arka kısmında plastik olan dişli bir parça var adını sanını bilmiyorum , kırılmış değiştirmem gerek bulamıyorum. Tamirci sağolsun musluğu değiştirirken kırmış parçayı...Bilgili kişilerden rica olunur.
     DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ ''

    palstik dişli siyah plastik parça halat buna takılıyor konsolun arka kısmı çıkartılıp takılabiliyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D_I_C -- 7 Aralık 2018; 22:55:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.

    2001 palio 1.6 HL benzin pompası değişimi yapan veya tamir edebilen Ankara'da usta bilen varmı.

    Benzin depo seviyesi düşünce (örneğin yarım depo olunca) 2. 3. marşta, depo seviyesi düştükçe 5. 6. çalışıyo. Depoyu iyice bitiriyim dedim, benzinliğe zor vardım.

    LPG ile denedim,ilk marşta alıyo.

    Kendim pompa alayım dedim uyan pompayı bulamadım. (uyar dediler, denedim olmadı :S)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obirdal -- 10 Aralık 2018; 20:8:1 >
  • Merhaba öncelikle bu arıza benzin pompası kaynaklı olmaya bilir.

    Benzin geri dönüş valfini kontrol etmende fayda var motoru stop edince benzin depoya geri kacıyo olabilir.



    Bu parça enjektör kütüğü üzerinde takılı. Parçanın üzerinden emme manifolduna bi vakum hortumu gider bunu cikar arac benzinde çalışırken azınla vakumla eğer benzin geliyosa parça arızalıdır. Değistirince sorun düzelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba son bir kaç gündür 2006 palio multijet aracımda garip bir arıza var şöyle anlatayım aracı sabah, öğlen vs ilk çalıştırdığım da şamanda göstergesi en dipte kalıp sarı rezerv depo ışığı yanıp sönüyor ancak araç motoru ısındıkça sorun geçiyor ve düzeliyor gün içinde de bir daha yapmıyor geçtiğimiz hafta araç ta ilk çalıştırmada km sayacının altın da ingiliz anahtarı değilde tek taraflı anahtar simgesi yandı söndü birdaha yapmadı ve bugün ilk defa araç km yazan ekranda -21d diye birşey yazdı şamandra yarıya kadar kalktı sonra tekrar düştü ve yanıp sönmeye başladı aracı stop edip tekrar çalıştırdığımda -21d yazısı gitti ancak şamandra yanmaya devam etti bu sorunu neden yapar bilgisi olan var -21d dediği hava sıcaklığı ile ilgilimi acaba izmirde oturuyorum ve hava çok soğuk değil hatta soğuk değil aracın çalışmasında da bir sorun yok bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut3513 -- 16 Aralık 2018; 16:27:1 >
  • benim dörtlü flaşör tuşu ve çakmaklık ortada yok nereden alabilirim net üzerinden çıkmacı vs sağlam orjinal parça alabileceğimiz site varmı.

    bana lazım olan diğer parçalar;

    zemin halısı, kaput altına konulan izalatör, vites derisi, el freni derisi, çakmaklık, dörtlü flaşör tuşu.


    ayrıca viteste çok boşluk var ve Geri vites kilidi de aktif değil neyden dolayı acaba 5. vitesi bulamıyorum bazen :)
  • selamlar herkese,

    2003 model 1.2 8V palio var. iki yıl evvel arkadaşımdan aldım 160 bindeydi. ilk kez ben tüp taktırdım
    lpg montajında muhtemelen buji kablosununun birinin dibini açmışlar ateşlemeyi dışarı kaçırıyordu gittim yenisin aldım eskisi zannedersem serviste değişmiş orijinal fiat markalıydı aldığım ünlünün.

    bir süre sonra araba yüksek devirdeyken debriyaja basıp (atıyorum ışıklara gelince) motor rolantiyi görüyor fakat orda bir sallantı oluyor ve yeniden toparlıyor. özellikle klima açıkken farlar veya kalorifer açıkken bu sallantıda motor stop ediyor. bu vaziyette dikkatli bir şekilde frenle deviri biraz düşürdükten sonra debrija basıyorum artık yapacak bir şey yok. b. kelebeğini temizlediler yine düzelmedi. Bunun yanında özellikle birinci viteste ayağımı gazdan çekince rolantiye iniyor ve motor freni gibi bir şey yapıyor sanki frene basılıpta bir anda geri çekilmiş gibi bir vurduruyor. ani gaza basmada motor bir boğuluyor sonra gaz yiyor. normal çekişinde sıkıntı yok köpek gibi. ama bu yüksek devirden rolantiye, rolantiden ani gaz vermede bu boğulma gibi bir sarsıntı çözülebilir mi?

    rolanti sensörü değişirse belki düzelir dediler fakat bunun sensörü vidalarla tutturulmamış çakılı. bu değişmez kelebek komple değişecek diyorlar epeyi pahalı oda. ne önerirsiniz bu sensör sökülebilir mi?

    farklı bir arızası mı var.

    bu arada daha yeni, hava akış sensöründen çıkan bir boru var benzin deposuna gidiyormuş. hortumun sensöre bağlantığı yer kopmuş yenisini zaten bulamadım bulsamda 180 liradan falan bahsettiler. usta hızlı yapıştırıcıyla tutturdu. kopmaz aslında bu, birisi burda çalışırken koparmış dedi. bir umut bu problem düzelir mi dedim, yok olmadı yine.
  • dostlaralt komşum paraya sıkışmış acil aracını satması lazım..
    2004 model 1.2 16 valf benzinli kilimali pailo var araç orjinal 90 binde ama etek altlarında vuruk ve çizik var
    galerici 14 bin tl vermiş acaba diyorum ben çoçuguma alsammı karlı bir iş olurmu yoksa 2010 model başka araclaramı baksam...
    sadece kar etmek için sordum sevdiğim beyendiğim bir araç degil fikirleriniz önemli...
  • 
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.