Şimdi Ara

DH ELEKTRONİK BÖLÜMÜ TANIŞMA PLATFORMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Başlık altında birbirimizle tanışalım abilerim / hocalarım / kardeşlerim

Öncelikle Ben kendimi tanıtayım İsmim Kadir GEDİK
    Afyonkarahisar Süleyman Demirel Fen Lisesine Gidiyorum
    Elektroniğe yeni başladım.
    Eklerseniz Facebook Profilim :https://www.facebook.com/LegendTurk

• Ad:Muhammed
    Soy ad:Kabaca
    Zeytinburnu Endüstri Meslek Lisesine gidiyorum.
    Elektronik ile 1 senedir ilgileniyorum.
    Facebook Profilim :https://www.facebook.com/rfmami
  • Selam. Erkan Acet Adana/Yüreğir. 2005 ATL elektronik mezunuyum, şuan alakasız başka şirkette çalışıyorum. Elektronik bilgilerimi kendi hobilerim ve sizlerle bildiğim kadarıyla paylaşmak çok güzel.
    Burada (bu forumda) bulunmaktan, Yardımcı olabileceğim birilerinin yada yardım edebilecek birilerinin paylaşımları için TEŞEKKÜRLER DH Forum.
  • merhaba adım Doğuşcan,
    İzmir fen lisesine gidiyorum,
    elektroniğe küçüklükten beri merakım vardı,
    eski okulumda devre yapmayı öğrendim,
    yapabileceğim devreleri yapıyorum(imkan),
    elektrolizle ilgili bilgim bayaa bi geniştir (kimya ile uğraşıyorum)

şimdiden merhaba hepinize
  • Ben Eray Tuncan. Bu sene Itu kontrol muh kazandim.Bundan oncede 2 3 sene once ilgileniyorum ama sinavlar yuzunden ara vermek zorunda kaldim. Bu sene ins yeniden baslayacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Ben Seçkin Albamya

Orta sona geçtim.Elektroniğe 1 yıldır merakım var.Bursa İnegöl'de okuyorum.Elektroniği seviyorum.
  • adım abidin dino elektroniğe 6-7 yaşlarında pirize anahtar bağlayıp siğorta attırmakla başladım halende çalışmalarım sürüyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abdullah küpeli
    Adana/kozan
    2009 kozan endüstri meslek lisesi
    Görüntü ses sistemleri

2012 Gaziantep elektronik teknoloji'si

şu anda elektroniki hobi olarak kullanıyorum.

• Adım Ali Yasin Arabacı. 91 doğumluyum. Elektrikle 3-4 yaşımda başladım ve o zamanlar el fenerlerinin ampullerini dışardan yakar bazen prize sokar sigortaları attırırdım. 4 yaşımda ise sünnet lambalarımın kablosunun kopması sebebiyle birleştireyim derken çarpıldım ve 220Volta ilk çarpılma deneyimdir bu olay. 6. sınıftayken de elektronik kartları bozmakla elektroniğe atıldım, tamir işlerini ise 8. sınıfta başladım. ATL biyomedikal bölümü mezunuyum. ünv Dokuz Eylül/Biyomedikal bölümü mezunuyum ve şuan bir firmada biyomedikal tekniker olarak teknik servislik yapıyorum. Çoğu elektrikli ve elektronik cihazın tamirini yapıyorum, hobi olarak ta komplike devreler ve sistemler tasarlıyorum. Belki birgün hayata geçirebilirim ümidiyle...Müzik, enstrümanlar ve sporla da yakından ilgiliyim.
  • Adim utku duman izmir semikler lisesinde son sinifim 3,5 senedir elektronikle ugrasiyorum. Elektronik devreler ve projeler satiyordum. Ayrica led arizasi kamera kurulumu gibi ek isler yapiyordum. Ama 2 aydir elektronikle bagimi kestim cunku universiteye hazirlaniyorum. Sorulariniz icin 05457413742

• Adim: Omer HASLAK
    Nickim: tda 1562q
    Konumum: Istanbul pendik ustkaynarca
    Meslegim: Ozel sirkette Teknik Servis Elemani (saglik teknisyeni)

2003-2006 Pendik Endustri Meslek Lisesi Elektronik Bolumu. Bolum 1. Ligi

2007-2010 Afyonkarahisar universitesi Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Bolumu

Esas meslegim: 6-7 yasindan beri Elektornige karsi cok buyuk ilgim vardi cok hevesliydim babamin eski 80 li yillar ve sonrasina ait
    Trac dergilerinden devre semalarini yapar dururdum. Atolyem dukkanin arka tarafinda yazihanede bir suru elektronik parca malzeme ses sistemi inverter anfiler vs malzemelerim var...

Elektronikte cok basariliydim hevesim ilk gunku gibi devam ediyor. En son Pic lere el atmistim...

Ve donanimhaber gibi esi benzeri olmayan bilgi havuzu olan forum sitesine olan sonsuz saygi ve sevgim... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tda 1562q -- 20 Ağustos 2013; 13:40:22 >
  • senide tanımak isterdim hocam
  • Bilgili olduğundan söylemiyorum ki
  • al sana ustat serkandnc adam devrelere malzemenin yarısını takıyomuş..
  • r

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi du riechst so gut -- 4 Kasım 2015; 0:53:00 >
  • Doğukan SAHİL
    Ant.Akdeniz Anadolu Lis.
    Elektronikle 1yıldır uğraşıyorum
    Eklerseniz Facebook Profillerim; /www.facebook.com/wperfect07
    https://twitter.com/OfficialDnSL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.