Bildirim
DH DİSSLİKE TEAM?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
5 disslike vermişiz şimdiden -
beyler? -
Diss atım
Yorumda attım
Ben ok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanalin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ofsaytıbozanstoper
Kanalin
sağol abimmm -
9. Bastım up
Son oy benden -
Videoyu izlemedim ama küçük çocuk daha bu. Bırakın açsın kanal, en azından bu forumdaki çoğu insan gibi öz güvensiz ve asosyal olmaz. Belkide zayıflaması için bu kanal ona katkı sağlayacak. Yada %1 bile mutluluk hormonu salgılıyorsa, bence kanal kapanmasın. Şuanda sizlerin yaptığı çok büyük bir hata, empati yapmıyorsunuz Benim kanalıma biri durduk 10 eski atacak, deliye dönerim. Çocuk sonuçta emek veriyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: serhatwxe
Videoyu izlemedim ama küçük çocuk daha bu. Bırakın açsın kanal, en azından bu forumdaki çoğu insan gibi öz güvensiz ve asosyal olmaz. Belkide zayıflaması için bu kanal ona katkı sağlayacak. Yada %1 bile mutluluk hormonu salgılıyorsa, bence kanal kapanmasın. Şuanda sizlerin yaptığı çok büyük bir hata, empati yapmıyorsunuzBenim kanalıma biri durduk 10 eski atacak, deliye dönerim. Çocuk sonuçta emek veriyor.
bir youtube kanalı yüzünden deliye dönüyorsan zaten asosyalsin
-
La olum veletlerle niye ugrasiyon? Issiz misin
hevesini kırdınız çocuğun izlemedim de saçma şeyler yapıyorsa vazgeçtirmeniz iyi olmuş da olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X