Şimdi Ara

DH'deki Mantık Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
3
Favori
16.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorum yönetici kardeşlerim, aranızda beni sevmeyen, banlamak için elini ovuşturanlar var ve evet belki ban yiyecem ama tespit yapmazsa ölecek hastalığım var doktordan raporlu

Dikkat ediyorum(gözler beele) internetteki hiçbir akıma karşı anlayışlı veya sıcak davranmıyorsunuz yönetim olaraktan. Örnek verecem korkmayın
    Misal eskiden(2-3 sene önce) Ekşisözlük ile ilgili başlık açmak, link vermek veya oradan alıntı yapmak yasak ya da yasağa yakındı
    Sonrasında Bobiler'den resim vermek hoş karşılanmaz oldu, bazı resimler bir şekilde yadırganıp üyeler cezalandırıldı.
    Daha sonra DH'nin kendi bünyesinde efsane olan replikler türedi(bkz: madde 14) ve bunlar da yasaklandı.
    Şimdi ben demiyorum ki tezeğini çıkarsın millet, alakalı alakasız her konuya bunları yazsın veya yazan hoş karşılansın. Ama şöyle bir şey var ki ben geyik yapacaksam kendimde türetirim bunları ki türetiyorumda. Konu Dışı'nın bana kalırsa kendine ait bir formatı olması lazım. Hakaret edelim, seviyeyi düşürelim demiyorum. Ama açılan konuların büyük kısmı, takılan adamların %88.657'si(Kongolu bilim adamlarına göre) burada geyik yapmak için takılıyor(bakmayadabilirsiniz: ben) Yani neden hala DH Yönetimi bu bölümü gereğinden fazla ciddiye alıyor anlamıyorum. Bakın bana ben ciddi miyim? Yöö...
    Tamam millet burada sorular soruyor(şunu nerden bulurum, bunu nerden alırım, kangal mı alır falan) ama bunu suistimal etmeden geyik yapmak neden bu kadar yasak, daha doğrusu neden konu dışında takılacak insanlar için yüksek düzeyde çalışacak yönetici gözüyle bakıyorsunuz
    Bu kadar kasmayın yahu, ne bu kravatlı, protokol havaları Az serbest olsa olmaz mı? Bütün Türkiye'de millet açılımlardan açılımlara akıyor, biz hala yerimizde sayıyoruz Bazı tabuları yıkalım
    Sonuçta Türkçe konuşuyoruz hepimiz, istediğimiz şekilde istediğimiz kelimeyi anlayabiliriz, nereye sündürsek oraya gidiyor Eski açtığım ve silinen konulardan bunu anlayabilirsiniz
    Küfür olmadığı halde ccc yazmak, kangal alır demek veya yemek var dediler geldik demenin kime ne gibi bir zararı var biri açıklayabilirse müteşekkür olurum efendim.

Özet geçiyorum centilmenler: RTÜK'ün koymadığı sansürü ve hiçbir platformun almadığı "22" (yazı ile yirmi iki) kuralı koymanızdaki asıl ve mantıklı amaç nedir? Biri izahat yapsın bana

"Ben sana açıklama yapmak zorunda değilim olm sen kimsin çıhşarı" diyecek olan yönetici bu cümleyi kurana kadar bu başlığı yok saysada olur

Hadi beyler beyin fırtınası yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 12 Haziran 2010; 19:15:45 >

• DH Açılımı olsun.
  • beyin bedava mı?

(ben ne zaman ki böyle akım olmuş bir cümle kullansam, acaba ceza alacak mıyım diye tırsıyorum.. bazen ban sebebi oluyor sanırım bunları kullanmak, ccc gibi, .. var dediler geldik gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness -- 12 Haziran 2010; 19:03:47 >
  • Adam haklı beyler
  • "Ben bilmem beyin bilir" diyesim geldi ya çok iğrenç biliyorum
  • özet geç.. geçmemişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 12 Haziran 2010; 19:06:14 >
  • özet geç picasa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 seneye kalmaz tüm üyeler inci sözlüğe kayıcak . Ben direniyorum ama nereye kadar orda geyik var abi
  • Boşver adamlar geriye dönük yazdığın bir cümleden, bugün aldıkları karar gereği adam banlıyolar..Sövecem ama sövmeye dahi değmezler, bir kaçını tweeterda gördüm zaten çoluk çocuklar..prensibim gereği 25 yaş altı yöneticinin hiçbir türlüsünü sallamam..

Haa bu postumu görüpte beni banlayan zavallıdır..
  • Sende diyorsun "tezeğini çıkarmak". Yoksa kimsenin kimseye geyik yapıyor diye laf ettiği yok. Olay zaten "tezeğini çıkarınca" başlıyor ve yasaklanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

özet geç.. geçmemişsin

quote:

Özet geçiyorum centilmenler: RTÜK'ün koymadığı sansürü ve hiçbir platformun almadığı "22" (rakam ile yirmi iki) kuralı koymanızdaki asıl ve mantıklı amaç nedir? Biri izahat yapsın bana

Özeti bu. Kaç kere geçecez læ
  • @1 özet geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

beyin bedava mı?

(ben ne zaman ki böyle akım olmuş bir cümle kullansam, acaba ceza alacak mıyım diye tırsıyorum.. bazen ban sebebi oluyor sanırım bunları kullanmak, ccc gibi, .. var dediler geldik gibi)

++
  • cCc Lancer Reis cCc
    @1 Adam haklı beyler
  • Evet yöneticiler çok sıkı ama üyelerde çok laubali.Herşeyi şakaya vuruyorlar.Adam ciddi birşey yazıyor kafasına kürekle vur diyorlar.Tamam 50 60 mesajda 3 5 tane görmek sırıttırır ama o 3 5 mesaj ciddi gerisi kürek olunca tabiki sinirini bozar insanın.Ne adminler nede üyeler ortada anlaşamadı gitti.

Bu arada your eyes are amazing.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian 

Evet yöneticiler çok sıkı ama üyelerde çok laubali.Herşeyi şakaya vuruyorlar.Adam ciddi birşey yazıyor kafasına kürekle vur diyorlar.Tamam 50 60 mesajda 3 5 tane görmek sırıttırır ama o 3 5 mesaj ciddi gerisi kürek olunca tabiki sinirini bozar insanın.Ne adminler nede üyeler ortada anlaşamadı gitti.

Konular ciddi mi ki yorumlar ciddi olsun ? :s
    Biri köfte yedim diye konu açınca nasıl ciddiyette bi cevap bekliyosun ?
    Yemek var dediler geldik gayet yerinde bi cevap başka ne yazılır ?
    KONU DIŞI bölümünde KONUYU SAPTIRICAK şeyler yazılmamasından daha saçma kural olurmu ? :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian 

Evet yöneticiler çok sıkı ama üyelerde çok laubali.Herşeyi şakaya vuruyorlar.Adam ciddi birşey yazıyor kafasına kürekle vur diyorlar.Tamam 50 60 mesajda 3 5 tane görmek sırıttırır ama o 3 5 mesaj ciddi gerisi kürek olunca tabiki sinirini bozar insanın.Ne adminler nede üyeler ortada anlaşamadı gitti.

Diego dur bi Allah'ını seversen sen de. zaten ortalık karışık.
  • Bence şu an mükemmel bir işleyiş var . Sadece gereksiz yere yapılan esprileri , replikleri yapanları uzaklaştırıyorlar . Mesela biri orda derdini anlatmış adam altına yazmış kangal alır . Yerinde kullanılan replikleri sildiklerini görmedim şu ana kadar
  • Şu Fuat'ın ünlü repliğinin yasaklanması koymuştu en çok.
  • mantık ne arar læ
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.