Ya tamam ama suyunu çıkartıyorlar. Mesela bu konuda. @1 falan kullanmayın arkadaşım. @LJ yazmak çok mu zor? "Adam haklı beyler." diyenlere yine lafım yok. Her yerde bu her yerde bu. Hadi 1 kişi yazdı tamam. Herkes öyle devam ediyor. Bir konu bile ilerlemiyor bu klasik muhabbetler olunca. X vs Y konusu açılıyor. Altında "Kangal alır." amaç ne? Havalı gözükmeye mi çalışıyorsunuz? O muhabbeti bildiğinizi mi belirtiyorsunuz? Özet geç muhabbeti de sıktı artık. Adam 3. satırı geçince özet istemeler. Okumuyorsan okuma kardeşim.
Hapis hayatı yaşıyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR
Şu Fuat'ın ünlü repliğinin yasaklanması koymuştu en çok.
You Rock'ta çok koymuş anlaşılan imzaya almışsın Bende you rock gifi özlüyorum
Selamın aleyküm, mantık hatası var dediler geldik.
4 gün sonra görüşürüz.
quote:
Orijinalden alıntı: L.J
quote:
Kamera var mı? cam aç....
bim konuları vardı bi ara. aşırı derecede abartılmıştı. ccc olayıda her konuya yazılınca insanı sıkıyor cidden. ama çoğu kişi buraya geyik yapmak için giriyor.. yönetimin ipleri biraz gevşetmesi lazım bencede
quote:
Orijinalden alıntı: Eren
quote:
Orijinalden alıntı: L.J
quote:
Bunu bunu alın dışarı
ccc L.J ccc
İbretlik paylaşım
quote:
Orijinalden alıntı: KKochaKK
DH Açılımı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Saltukhann
quote:
Orijinalden alıntı: Brian
Evet yöneticiler çok sıkı ama üyelerde çok laubali.Herşeyi şakaya vuruyorlar.Adam ciddi birşey yazıyor kafasına kürekle vur diyorlar.Tamam 50 60 mesajda 3 5 tane görmek sırıttırır ama o 3 5 mesaj ciddi gerisi kürek olunca tabiki sinirini bozar insanın.Ne adminler nede üyeler ortada anlaşamadı gitti.
Bu arada your eyes are amazing.
Konular ciddi mi ki yorumlar ciddi olsun ? :s Biri köfte yedim diye konu açınca nasıl ciddiyette bi cevap bekliyosun ? Yemek var dediler geldik gayet yerinde bi cevap başka ne yazılır ? KONU DIŞI bölümünde KONUYU SAPTIRICAK şeyler yazılmamasından daha saçma kural olurmu ? :S
öğlen 2 kedinin gözünün oyulduğu bir haberin konusu vardı alttaki postlardan biri insanlığımızdan utandırıyor
neydi o post : " adam haklı beyler "
işte öyle konularda böyle postlar atılırsa bu kadar sert kuralların uygulanması gayet normaldir
Çok uzun sabah masama bırak ben okurum
Durun yonetici ve adminlere yalakalik yapım:
siz binlerce uyeyle basa çıkmak nedir biliyor musunuz? Boş konular acıp ortalığı kirletenlerler uğraşmak. Adamın manitasi yüzünden milletin birbirine girmesi. Onlarca hakaretin havalarda dolaşması. Sehit haberinin birden bire Arap turk iliskisine muadil olması. Admin ve yoneticileri seviyor ve destekliyorum(!)
Yukarida gecen kelime ve cümle gurupları tamamen hayal ürünüdür. Gercek yasamla alakası yoktur. Bu metinde sanal reklam uygulamasida yapılmaktadır. (salla film)