Şimdi Ara

Dh'de yönetim biçimi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Formu devletin yönetme şekillerine benzetirsek sizce forma uygun en yakın kavram hangısı?

1-Teokrasi:malum dini konular çoğu zaman fartışmalarda forma zarar verdığı için sansürlenıyor. O halde teokratık anlayış yoktur.

2-Faşizm:bu kavram forma çok uzak diye düşünüyorum. Herşey devlet için, yanı form için değil, böyle olsaydı, formun her yerı reklamlarla dolu olurdu. Bilgi paylaşımında bile "yalnızca üyeler görebilir kavramı yoktur. Bunuda eliyoruz.

3-cumhuriyetçilik: malesef bu kavramda çok uzak. Yöneticileri ne biz seçebiliyoruz nede karşı gelebiliyoruz.

Bana kalırsa monarşi(kayıtsız,şartsız bir kışının egemenlıği)

Nacizane fikirlerinizi merak ettim sizce nasıl bir anlayış?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok yalnış yere açmışım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlak monarşi...
  • Oligarsi

• Monarşi.

Aslında aklımda üyelerden oluşan bir yargı sistemi gibi birşey var. Seçimle belirli üyeleri seçsek ve bu üyeler oy çokluğu ile hareket etmek üzere yöneticileri denetlese nasıl olur ? Onlara birtakım cezalar verebilse ve Bazı kararlarını iptal edebilse. Sınırsız çizilen üyeler bunlara başvurabilse. Kapatılan konular da geri gelebilir belki. Sanırım çok şey istedim.

• Hiyerarşi oligarsi ek olarak sansürcü yönetim 2014 yilinda hükümeti eleştirili bir konu acamazsin mecliste bile vahim durumda olan kavga burda tartisma boyutunda oda yasak

• Pragmatizm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üyelerin Kendi Kendini yönetmesi
  • Yarı teokratik çoklu diktatörlük

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.