Şimdi Ara

Dh'de olan beceremediğim bir kod örneği lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    donaım haberde yeni cevap ekle deyince cıkan sayfada
    link ekleme butonuna basıldıgında açılan pencereden girilen bilgilerin alt formdaki yani mesaj yazılan kısımındaki yere o bilgileri otomatik atıyor bunun javascript kodları lazım cok arastırdım ama ingilizce adını bilmediğim icin bulamadım

teşekkürler
    body onload oluyor o pencerede bilgileri set focus ediyor ama otomatik diğer penceredeki text alanına atamadım

• sana önerim herhangi bir j editör kullan
  • merhabalar mesela bir sayfanda bir textBox var birde button bar button'a tiklaninca :
    window.open('yeniSayfa.aspx','Uyeler','width=400,height=400,scrollbars=no');
    yeniSayfa.aspx'tede bir button'a basilinca tekrar bu sayfaya dönüp burdaki textBox'a senin yeniSayfa.aspx'teki degerini aktaricaz bunun içinde yeniSayfa.aspx'ten bu sayfadaki bir js fonksiyonunu çagiracagiz buda şöyle oluyor

window.opener.TxtYaz(text);
    window.close(); //pencereyi kapatmayi unutmaylim :)

ilk acilan sayfadaki txtYaz fonksiyonuda şöyle olursa dedigini yapabilirsin sanirim

function TxtYaz(Text)
    {
    document.getElementById('<%=Text1.ClientID %>').value = Text;
    document.getElementById('<%=Button.ClientID %>').click(); //birde yanindaki button'u clicklemistim bunuda yazayim dedim belki lazim olur :)
    }

sanirim bu kod isini görecektir.

• Hocam cok sagol ama ben beceremedm Lütfen bana çalışır halde onu zipleyip atarmısın ? rapide fln yüklesen cok iyi olur cok tesekkurler
  • selamlar akşam eve gidince ufak bir uygulama yapip atarim....
    iyi calismalar :)
  • Dostum aksam bekledim ama sanırım işin wardi. Sanada iyi çalışmalar..
  • Benim anladığım (tabi doğru anladıysam) child pencereden parent'e (opener) veri aktarmak istiyorsunuz. Bu yöntem özellikle smile'leri eklerken işe yarıyor.

parent.htm içeriği

<textarea id="mesaj" name="mesaj" rows="10" cols="20"></textarea>
    <br /><br />
    <a href="#" onclick="window.open('child.htm','Child','toolbar=no, scrollbars=no, resizable=no, width=50, height=30, top=250, left=250'); return false;">
    <strong>
    Child pencere açmak için tıklayınız !!!
    </strong>
    </a>

child.htm içeriği

<script language=javascript>

function ekle(eklenen)
    {
    opener.document.getElementById("mesaj").value += eklenen;
    opener.document.getElementById("mesaj").focus();
    }
    </script>

<a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=24316658&url=#" onclick="ekle('!!! Eklemek istediğimiz değer !!!')" data-href="#" onclick="ekle('!!! Eklemek istediğimiz değer !!!')">Child verilerini parente yolla !!!</a>
    <br /><br />
    <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=24316658&url=#" onclick="window.close();" data-href="#" onclick="window.close();">KAPAT !!!</a>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gergozen -- 27 Haziran 2008; 13:45:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende simdi örnek yapmistim onu koyacaktim arkadas yazmis gerçi ama bende ekliyim :)
    http://r a p i d s h a r e.com/files/125362387/OpenerWindows.rar.html
    umarim isine yarar...
    iyi calismalar.
  • @gergozen hocam cok sagol tek denemeyle calıstı...
    @peacefire sanada cok tesekkurler hocam uğraştırdık senide kusura bakma
  • quote:

Orjinalden alıntı: BarışNet

@gergozen hocam cok sagol tek denemeyle calıstı...
    @peacefire sanada cok tesekkurler hocam uğraştırdık senide kusura bakma

Bir şey değil. BEnce arkadaşın örneğine de bakın. Farklı bir yol varsa onu da öğrenmekte fayda var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.