Şimdi Ara

DH de gene sürekli takılmaya başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bundan 8 sene evveldi dh ile tanıştım.O zamanlar ilkokul çağlarımdı sürekli boş vaktim olduğu için sürekli dh de takılıyordum. liseye başladıktan sonra dh de fazla takılmamaya başladım çünkü vakit geçiyordu okulda sonra arkadaşlarla akşam dışarı cıkmalar falan.4 sene böyle gitti dh den uzaklaşıyordum 4 sene once gene boşluğa üştüm lise bitti okul yok 1 sene boş boş dershaneye giderken gene dh de takılmaya başladım.Evet şimdiki 4 yılımda üniversiteyi bitirdim bu zaman aralığında gene dh ye fazla uğramıyordum.Şimdi üniversite bitti gene dh deyim.Ben şunu anladım ne zaman boşa cıksam yapcak birşey bulamasam hep dh deyim günde 10 saat takılıyorum diyebilirim.İyi yapıyorum kötü mü bilemedim.
    SAYGILAR

• Adamsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü burası canı sıkıntısına bire bir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağımlılık yapıyor.
  • kaliteli insanlar ordusu dh çünkü
  • Aynıyız hocam.En son banlandığımda bir daha girmeyeceğim demiştim dayanamadım tekrar girdim.Ne kadar eskiden uzak ta olsa bağımlıyım buraya sonuçta.Ama şimdiki hali rezalet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TDanielHenry

Aynıyız hocam.En son banlandığımda bir daha girmeyeceğim demiştim dayanamadım tekrar girdim.Ne kadar eskiden uzak ta olsa bağımlıyım buraya sonuçta.Ama şimdiki hali rezalet.

Eskisi gibi dostluk kardeşlik yok gibi 2008 dönemleri çok iyiydi. Bilmiyorum o dönemlerde burdamıydınız.Şuan kötü gözüküyor evet ama genede sarıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sucuklusalam kullanıcısına yanıt
    Evet o zamanlarda siteye girerdim ama bende konu dışı tutkusu 4-5 yıldır falan var.Evet hocam yine de sarıyor günde en az 4-5 saat buradayım :(
  • Onumuzdeki 4 senede de askerliginizi tamamlayip, evlenip cocuk yapmanizi bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.