Şimdi Ara

SilkRoad'ta Bende Başladım Hemde Ne Başlama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Silkroad Online'a bende başladım..Baya bi Araştırma Yaptım. Ben lvl 20'de Meslek Olarak Thief [Hırsız] Olucam. Şu an Son Sürat lvl Kasıyorum.. Büyük İhtimal Bu Gece Mesleğimi Seçicem.. İsterseniz Oyunda Beraber Takılabiliriz DH olarak..
    Server: Troy
    Nick: lll_SpY_lll
    Charımdan İlk Görüntüler...

______________________________________________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________________________________________

Görüşlerinizi Bekliyorum..

• valla ss ler olarak baya guzel bi oyuna benziyor bende yeni bi online oyuna baslamak istiyorum(ke baydi iyice)
    biraz on bilgi verebilirmisin oyunun mantigi nasil?vede char olarak hangi siniflar var?
  • arkadaşım bende troy da oynuyorum ve bende 20 de thief i seçecem lvl im şu anda 16 lvl kasması aşırı zor şu anda oyundaysan buluşlalım
  • arkadaşım biraz forumlarda gezip muhabbetlere bakarsan eminim bazı bilgiler edinebilirsin
  • rages bişey soracam biliyosan eğer ben archeryim lvl 16 ama glave olmak istiyorum skill değiştirme şansımız varmı ?
  • bildiğim kadarı ile yok fakat biriaz brikmiş skill puanın varsa glave e dönebilirsin

al elnie bir galve ver puanları glave skillerini yar ortalığı

sonuçta bu otunda lvl ile skill puanlarının hiç bir alakası yok en güzel yanıda bu işte

• Kusura Bakmayın Daha Yeni Geldim Okuldan..
    quote:

Orjinalden alıntı: mkkarabiyik

valla ss ler olarak baya guzel bi oyuna benziyor bende yeni bi online oyuna baslamak istiyorum(ke baydi iyice)
    biraz on bilgi verebilirmisin oyunun mantigi nasil?vede char olarak hangi siniflar var?

Oyun Genel Olarak Knight Online Tarzı Diyebilirim..Ancak Grafikler bakımından KO dan Çok Üstün..Ayrıca Binek Hayvanları Kullanma Şansınada Sahipsin..Char Olarak Archer_Glave_Blade vb.. Karakterler var..

quote:

Orjinalden alıntı: YvZ_YaVuZ

rages bişey soracam biliyosan eğer ben archeryim lvl 16 ama glave olmak istiyorum skill değiştirme şansımız varmı ?

skill leri geri almak istiyosaniz en az lvl 20 istiyor ayrica degistirmek isteginiz skilin lvl ile orantili olarak curst heart istiyor(curst heart ta potion satan npcden aldiginiz bi questle herhangi bir yaratik kestiginizde düsen bir quest item).. Ama Bana Kalırsa Yeni Char Aç Derim Bu Reskill Çok Zorlar Adamı..

Evet Arkadaşlar Sorunlarınız Olursa Cevaplarım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya ben bidaha kasamam 16 ya =) archery kalalım ozaman napim =)

bu arada thief mi daha ii trader mı ??
  • O Senin Seçimine ve Zevkine Kalmış Bi Şey Ama Ben Thief[Hırsız]'ı Seçerdim yerinde olsam..Çünkü Kıyafetleri Güsell ve Daha Zevkli Oynanış Tarzı..Birde Teleport olma Yetkisine sahip Oluyorlar..
  • Proud2BeTurk kullanıcısına yanıt
    katılıyorum
  • glumblapinta kullanıcısına yanıt
    10 yıl önceki konuyu nasıl hortlatmayı başardın be bilader
  • vay be
  • Başarılı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.