Şimdi Ara

DH CS 1.6 : 'pub.oyuntech.com' (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.619
Cevap
1
Favori
87.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler her servera girdigmide soyluyodum atrık sıkıldım benim eski nick 'KuZuCuK_TR' demekten artık bunla gircem foruma tekrar meraba
  • Serverda kasıyor diyen varsa şu ayarları yapın konsoldan :
    rate 25000
    cl_cmdrate 101
    cl_updaterate 101
  • Hayırlı olsun!
    Bundan sonra bende ordayım
  • ya arada bi oluyo DH POWER bu sabah cektim koyıyım dedim
     DH CS 1.6 : 'pub.oyuntech.com'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B52. -- 20 Mayıs 2008; 13:56:33 >
  • Ald1m AyarlarI BakaL1m Kasacaqm1.
  • hayırlı olsun köftesuyu bizim serverada bekleriz...her zaman kapımız ve consolumuz açıktır...
  • tşk ederim @spy28 geçen gün sizin admininizle problem yaşadık geldi serverda reklam filan yapıp oyuncu götürmeye çalışıyordu reklam yasak dedim sonra bir baktım konuya @MuLTi_mC wall diye banlandım yazmış çok güldüm ona ama neyse yaptı bir hata unuttuk artık uğrarım bir ara senin serverada
  • server neden şifreli ?
  • G_GanDal_S diye bi nickti sanırım. aynı teamdeydik sonra bi ara karsıya geçtı wall kullanıyodu ama onuda beceremiyodu gene aldım bikaç kez dun oldu bu olay admin yoktu çok içimde kaldı( :D )
    Adminlere sesleniyorum eger onu tekrar serverda gorurseniz banlayabilirmisiniz? gerçi biz gerekeni yaptık:

say: ************************

gibi...

ama gende kesmedi çok sinir oluyorum boylelerine

gerekenin yapılmasını arz ederim...
    teşekkürler
  • G_GanDal_S diye bi nickti sanırım. aynı teamdeydik sonra bi ara karsıya geçtı wall kullanıyodu ama onuda beceremiyodu gene aldım bikaç kez dun oldu bu olay admin yoktu çok içimde kaldı( :D )
    Adminlere sesleniyorum eger onu tekrar serverda gorurseniz banlayabilirmisiniz? gerçi biz gerekeni yaptık:

gibi...

teşekkürler
  • Girdik TAkılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: KuZuCuK_TR

G_GanDal_S diye bi nickti sanırım. aynı teamdeydik sonra bi ara karsıya geçtı wall kullanıyodu ama onuda beceremiyodu gene aldım bikaç kez dun oldu bu olay admin yoktu çok içimde kaldı( :D )

gibi...

teşekkürler

Sxe ve wall emin misin ? Ama oyuna girdiğimde izlemeye alıcam tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: KuZuCuK_TR

G_GanDal_S diye bi nickti sanırım. aynı teamdeydik sonra bi ara karsıya geçtı wall kullanıyodu ama onuda beceremiyodu gene aldım bikaç kez dun oldu bu olay admin yoktu çok içimde kaldı( :D )

gibi...

teşekkürler

Serverda wall yok sürekli kontrol ediyoruz... Olucağini sanmiyorum. Ayrica daha sxe nin 5.1 sürümü çikti bu sürümdede cok zor. Her sürümün hackini yapmak kolay değil. Düşündüğünüz gibi öle fifa 2008 craki gibi değil...

Bana bakarsan banada wall diyen oluo oda bir düşünce özellikle icete.

Ya sessiz kal yada eminsen konus....

DH | DaRk | AnGeL!....

• beyler organize olalımda bi ara ufak bi clan yaçı yapalım serverda
  • DH doldu Kaynıyor bu akşam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöfteSuyu -- 23 Mayıs 2008; 23:05:14 >
  • Ya arkadaşlar DH olarak söyle bi kule yapsak ? nedersiniz

• evet eminim hatta dun WxWx bigi bi nicki vardı ondada vardı. sora Time Keeper Alive DeadH banladı isterseniz sorun.

@ Dark Angel
    emin olmak? wallı anlamak çok mu zor?
  • ya şakamı bu DHnin adminleri biraz önce KV | tagıyla girdim 16-2 kasıyodum awple en son banladı hiç bi neden yokken
  • ana - avrat küfür etmek hiç bir neden olarak mı geçiyor size göre?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöfteSuyu -- 25 Mayıs 2008; 14:45:38 >
  • ana avrat küfür etmedim kardeş bunu ispatla bana yeminederim etmedim....
    arkadaşım etti ama beni neden banladınız ki
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.